*pdf в друго?
- Green Light
*pdf в друго?
PDFа на мен ми трябва в word, exel, но най- вече ми трябва в auto cad 2004
Звеневи, не беше ли намерил нещо, някаква програма? И не ти ли се пие една водка с лед и лимон? Или две.
Звеневи, не беше ли намерил нещо, някаква програма? И не ти ли се пие една водка с лед и лимон? Или две.
Дребен, черен и роден на село
http://marfieta.files.wordpress.com/200 ... 8_orig.jpg
- Green Light
- Green Light
хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
Какво е това и как да го използвам, my friend?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: *pdf в друго?
има некви програмки дето обръщат картинка в текст и/или таблицаGreen Light написа:PDFа на мен ми трябва в word, exel, но най- вече ми трябва в auto cad 2004
за аутокад-а трябва да се потруди некой
щеше ли да има толкоз кад-аджии, ако имаше програмка:winkw:
не казваш за к`ва картинка иде реч
предпогагам, че са некви жици
Дося ги пихме, ама нали си другарче .... 
Аре, влачи
http://ekip.data.bg/Solid.Converter.zip
П.П. Ако има въпроси, свиркай силно
Аре, влачи
Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
П.П: Не знам дали конвертира във файлове за auto cad 2004, но word сигора
- сър Айвънхоу
Честно казано и аз незнам какво прави това чудо, дето си му пльоснал линка тук!zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.
И как да знам, като, щом щракна на линка и се отваря един текстов файл на маймуница?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
А пък точно от теб не очаквах такова нещо! Да сложиш линк и от там да ме полазят вируси!4avdar4e написа:Дося ги пихме, ама нали си другарче ....
Аре, влачи
П.П. Божеее, на къде отива тоя свят, Божееее...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Или копираш линка и пействаш в даунлоуд менажер или.... Download by FlashGet/Flashgot Link.сър Айвънхоу написа:Честно казано и аз незнам какво прави това чудо, дето си му пльоснал линка тук!zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.
И как да знам, като, щом щракна на линка и се отваря един текстов файл на маймуница?!
:crying:
Ако има по-лесни варианти не се навирай с това. Аз обикновенно ползвам него и не съм си играл да търся аналог.
Няма да стане с Acrobat Professional, той конвертира добре само текстови пдф файлове. Ако има доста графики или картинки, какъвто явно е случая, Акробата нищо няма да направи.zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
Грийн, ако не ти е секретен файла, пусни го на emil@vamosmaritime.com да го видя и най-вероятно ще стане за Auto Cad 2004, или поне за Mechanical Cad 2006, което, мисля е съвместимо.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
В този случай Солид Конвъртъра няма да помогне... На човека му трябва в Auto Cad да стане4avdar4e написа:Дося ги пихме, ама нали си другарче ....
Аре, влачи
това абсолютно не е вярно!Wishes написа:Няма да стане с Acrobat Professional, той конвертира добре само текстови пдф файлове. Ако има доста графики или картинки, какъвто явно е случая, Акробата нищо няма да направи.zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
Грийн, ако не ти е секретен файла, пусни го на emil@vamosmaritime.com да го видя и най-вероятно ще стане за Auto Cad 2004, или поне за Mechanical Cad 2006, което, мисля е съвместимо.
правилно беше отбелязано че файла може да се конвертира с Acrobat Professional!
вероятно в по висока версия на Auto Cad 2004
след което да се презапише в по ниска !
залагам 200 евро!
хакинен на акробата профи е една доста тягостна процедураzoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
Аз залагам 400 евроcaliostro написа:това абсолютно не е вярно!Wishes написа:Няма да стане с Acrobat Professional, той конвертира добре само текстови пдф файлове. Ако има доста графики или картинки, какъвто явно е случая, Акробата нищо няма да направи.zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
правилно беше отбелязано че файла може да се конвертира с Acrobat Professional!
вероятно в по висока версия на Auto Cad 2004
след което да се презапише в по ниска !
залагам 200 евро!
Повтарям, с Акробат Профешънъл няма да стане
Новая программа Acrobat 3D предназначена для всех, кто работает с CAD-системами. С ее помощью можно также создавать более наглядные презентации. Работая с созданными в новой программе файлами, пользователи смогут рассматривать 3D-модели со всех сторон, вращая их, приближая, а также разбирая на составные части. Есть возможность и посмотреть поперечное сечение модели. При этом, наличие на компьютере 3D-редактора или просмотрщика 3D-моделей не нужно, так как все необходимые средства для работы с такими файлами уже встроены в PDF-документ. Просматривать PDF с 3D-содержимым можно при помощи Adobe Reader 7.
*******************************************************************************************
Adobe® Acrobat® 3D software empowers CAD, CAM, and CAE users to convert virtually any CAD file to a highly compressed 3D PDF file to enable 3D-based collaboration and CAD data interoperability. Increase engineering productivity by sharing Adobe PDF files containing precise geometry and product manufacturing information with users of free Adobe Reader® software to mark up 3D designs, or leverage Adobe PDF files for downstream manufacturing processes without having to buy CAD translators.
http://2baksa.net/news/15863/
*******************************************************************************************
Adobe® Acrobat® 3D software empowers CAD, CAM, and CAE users to convert virtually any CAD file to a highly compressed 3D PDF file to enable 3D-based collaboration and CAD data interoperability. Increase engineering productivity by sharing Adobe PDF files containing precise geometry and product manufacturing information with users of free Adobe Reader® software to mark up 3D designs, or leverage Adobe PDF files for downstream manufacturing processes without having to buy CAD translators.
Аз лично съм на мнението на Уишес. Демек - а акробат няма да стане. Щото той е направен да конвертира КЪМ а не ОТ пдф. Пдф-то е изходен формат. Акробат профешанъл дава възможност да се правят съвсем малки промени в пдф-то - корекция на буква или нещо от сорта. Конвертиране от пдф към върд или ексел - солид конвертора на чавдарчето. За ковертиране към аутокад, обаче, не съм сигурен, че ще стане...caliostro написа:може и да не стане обаче
зависи
Тъпо, но пдф-то, както казах, е изходен формат. Получен от някакъв оригинален документ. Без идея да се прави обратното - възстановяване на оригинала от пдф-то... Сори...
А Грийна най-добре да даде филето да го видим що за чудо е и как може да се докара до там, дето той го иска
А обърна ли внимание на това: "...users to convert virtually any CAD file to a highly compressed 3D PDF file..."caliostro написа:Новая программа Acrobat 3D предназначена для всех, кто работает с CAD-системами. С ее помощью можно также создавать более наглядные презентации. Работая с созданными в новой программе файлами, пользователи смогут рассматривать 3D-модели со всех сторон, вращая их, приближая, а также разбирая на составные части. Есть возможность и посмотреть поперечное сечение модели. При этом, наличие на компьютере 3D-редактора или просмотрщика 3D-моделей не нужно, так как все необходимые средства для работы с такими файлами уже встроены в PDF-документ. Просматривать PDF с 3D-содержимым можно при помощи Adobe Reader 7.
На Грийн му трябва обратния процес
Да увеличим облога, ако искаш
Писали сме по едно и също времеGaspode написа:Аз лично съм на мнението на Уишес. Демек - а акробат няма да стане. Щото той е направен да конвертира КЪМ а не ОТ пдф. Пдф-то е изходен формат. Акробат профешанъл дава възможност да се правят съвсем малки промени в пдф-то - корекция на буква или нещо от сорта. Конвертиране от пдф към върд или ексел - солид конвертора на чавдарчето. За ковертиране към аутокад, обаче, не съм сигурен, че ще стане...caliostro написа:може и да не стане обаче
зависи
Тъпо, но пдф-то, както казах, е изходен формат. Получен от някакъв оригинален документ. Без идея да се прави обратното - възстановяване на оригинала от пдф-то... Сори...
А Грийна най-добре да даде филето да го видим що за чудо е и как може да се докара до там, дето той го иска
Пдф-ите обаче не са изходен документ, а продукт на конвертиране от друг тип файл, напр. Пейдж Мейкър и т.н. и се правят за по-голяма съвместимост и възможност за разглеждане на всякакви системи и без наличието на специализиран софт като Пейдж Мейкър или Ауто Кад...
е ясно деWishes написа:А обърна ли внимание на това: "...users to convert virtually any CAD file to a highly compressed 3D PDF file..."caliostro написа:Новая программа Acrobat 3D предназначена для всех, кто работает с CAD-системами. С ее помощью можно также создавать более наглядные презентации. Работая с созданными в новой программе файлами, пользователи смогут рассматривать 3D-модели со всех сторон, вращая их, приближая, а также разбирая на составные части. Есть возможность и посмотреть поперечное сечение модели. При этом, наличие на компьютере 3D-редактора или просмотрщика 3D-моделей не нужно, так как все необходимые средства для работы с такими файлами уже встроены в PDF-документ. Просматривать PDF с 3D-содержимым можно при помощи Adobe Reader 7.
На Грийн му трябва обратния процес
Да увеличим облога, ако искаш
но човека не е казал кво ще прави все пак с тва нали?
може да иска само да вкара картинка /неразпознато изображение/ нали?
100% разпознаване както /ако го иска/ няма да стане
но иначе конвертираници и да му се изпие водката винаги може да стане
Аре стига ся. Изходен документ са. Демек резултатен. Какъвто документ е отпечатаната на принтер страница. Тя продукт от конвертиране посредством печатащо устройство от "друг тип файл, напр. Пейдж Мейкър и т.н." ли еWishes написа: Писали сме по едно и също време
Пдф-ите обаче не са изходен документ, а продукт на конвертиране от друг тип файл, напр. Пейдж Мейкър и т.н. и се правят за по-голяма съвместимост и възможност за разглеждане на всякакви системи и без наличието на специализиран софт като Пейдж Мейкър или Ауто Кад...
И основната им идея е да се виждат еднакво навсякъде...
Все едно де, това са философски спорТове
кво ще делите бреGaspode написа:Аре стига ся. Изходен документ са. Демек резултатен. Какъвто документ е отпечатаната на принтер страница. Тя продукт от конвертиране посредством печатащо устройство от "друг тип файл, напр. Пейдж Мейкър и т.н." ли еWishes написа: Писали сме по едно и също време
Все едно де, това са философски спорТовеКажи как ще делим парите
за 800 евро трима души е са веднага ще почнат да чертая и рисуват
и мамичката и на кратинката
и автора няма да я разпознае коя е неговата и коя не е
щели да делят
амигоGreen Light написа:PDFа на мен ми трябва в word, exel, но най- вече ми трябва в auto cad 2004
както забеляза вече
картинката ти беше оценена преди малко на ниво 800 евро
кво правиме е са
това прави някъде средно към 200 големи водки
Малко ми е далеч Грийна за една водка, ама ще ги акумулираме поне до бутилка и тогазcaliostro написа: е ясно де
![]()
но човека не е казал кво ще прави все пак с тва нали?![]()
може да иска само да вкара картинка /неразпознато изображение/ нали?
100% разпознаване както /ако го иска/ няма да стане
но иначе конвертираници и да му се изпие водката винаги може да стане
Gaspode написа: Аре стига ся. Изходен документ са. Демек резултатен. Какъвто документ е отпечатаната на принтер страница. Тя продукт от конвертиране посредством печатащо устройство от "друг тип файл, напр. Пейдж Мейкър и т.н." ли е
Все едно де, това са философски спорТовеКажи как ще делим парите
- Green Light
Такива хора обичам.Wishes написа:Няма да стане с Acrobat Professional, той конвертира добре само текстови пдф файлове. Ако има доста графики или картинки, какъвто явно е случая, Акробата нищо няма да направи.zoidss написа:Инсталираш и кракваш (ако не е кракната инсталацията). Дава ти пълнен набор с функции+конвертор за .pdf файлове. Ако нямаш други варианти давай смело, ще помагаме дистанционно тука.Green Light написа:хъм!zoidss написа:Adobe Acrobat Profesional
П.П. Послеписа е един час по- късно. Пробвах тва дето ми го пусна Ремиус- бачка. Запазвам си правото да те ползвам следващия път когато закъсам. Пиенето, както отбелязват некои хора няма да ги посочвам, не се губи
Последно промяна от Green Light на 11.07.07, 10:23, променено общо 1 път.
- Green Light
баси мамата, така се прави оборот.caliostro написа:амигоGreen Light написа:PDFа на мен ми трябва в word, exel, но най- вече ми трябва в auto cad 2004
както забеляза вече![]()
кво правиме е са
кво правиме, кво, кво ами с 200 големи ще драйфаме
- Green Light
thanks, брадър. Спестяваш ми към 700 евро и едно драйфане. Тва по всичко личи че ще свърши работа ако са верни приказките дето са ги изписали. Следобед ще докладвамRemmivs написа:http://www.autodwg.com/pdf-to-dwg-converter/
на пръв поглед само са много кинтитеGreen Light написа:баси мамата, така се прави оборот.caliostro написа:амигоGreen Light написа:PDFа на мен ми трябва в word, exel, но най- вече ми трябва в auto cad 2004
както забеляза вече![]()
кво правиме е са
кво правиме, кво, кво ами с 200 големи ще драйфаме
ще се поясня малко
ако са ти сложили парола в пдф тук там/
ако е запаролен с кофти код /с доста битове
всички тези неща влизат в услугата.
сваляне на паролите/ако има такива / и всичко до крайният файл който искаш.
цифрите са големи но зависи какво има в пдф-а
от черпене не може да се отървеш защото днес си 700 евро на далавераGreen Light написа:thanks, брадър. Спестяваш ми към 700 евро и едно драйфане. Тва по всичко личи че ще свърши работа ако са верни приказките дето са ги изписали. Следобед ще докладвамRemmivs написа:http://www.autodwg.com/pdf-to-dwg-converter/