............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:35, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: 3о4овци,
Не мога да спра да рИвъ![unknown] написа:
Особено пък след тия снимки, дето си ги пуснал! И ти, и всеки, дето се връща от някъде.
Само ако знаеш колко ми е студено и как съм се свила тук под едно одеало! И като си помисля за морета и разходки... Ми не искам пък! Не искам никъде да ходя!
Ей тук ще си стоя на сухо, топло, и ще си кротувам.
П.П. Благодаря. Добре сте си дошли!
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
kapincho написа:
Къщичката е малко еклектична и претрупана, но и на мен ми хареса. Има нещо чаловно в нея, не знам какво - може би чардаците на последния етаж...

Боде ми нещо в очите...може би мансардата...или пък приземният етаж...иначе като цяло има вид на възрожденска къща...от Стария Пловдив...чардаците, прозорците, сводовете...харесва ми...
- сър Айвънхоу
Привет, друже! Липсваше ни! ДОбро си дОшъл!
Добре си си изкарАл, гледам! Браво!
Аре,... находи се, наснима се, починА си! ПОЧВАЙ ДА ПИШЕШ ТУКА!!!!!
П.П. И... тренирА ли на морето и язовира пиене на бира??? Хм!!!:rotfl24:
Добре си си изкарАл, гледам! Браво!
Аре,... находи се, наснима се, починА си! ПОЧВАЙ ДА ПИШЕШ ТУКА!!!!!
П.П. И... тренирА ли на морето и язовира пиене на бира??? Хм!!!:rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Здравей, докторе:-)[unknown] написа:
И накрая едно цвете за дамите...
Благодаря за снимките:-)
Добре сте си изкарали:winkw:
Надявам се, че сте успели да си отпочинете:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Здрасти Доктор. Благодаря за снимките. Виждам, изкарали сте нелошо
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: уевъдпе фьън
Remmivs написа:уф, welcome back, друже
добре завърнали се
и на двамата
много пусто беше без вас
Мнемо, Капинчо, Боев, Айвън, Фриски, Чаве, Грийн, Реме, Кент, Лени, Семирамис и всички останали- добре заварили! Липсвахте ми! И прав е Сета- занемарили сме пиенето!
Наздраве, другари!
Капинчо, Боев- лъскави къщи по морето колкото искате. При тази ме впечатли желанието на създателя и да използва старите българските архитектурни елементи в новото строителство. С това ме "грабна". Ако някога имам възможност да си построя къща ще е в старобългарски стил. Задължително!
Айвън, аз съм във върховна спортна форма. Няма нужда да тренирам усилено, а само да си поддържам формата.

Чаве, ех тая Ния, бе... Ами аз?!:? Щи дам кръгче, ако ривеш и зъ мене.

Грийн, плажа е на Слънчев бряг. Отсреща се виждат Елените и Свети Влас.
Къщата е в Несебър. Преди моста към старият град надясно има улица. От лявата и страна са направили новият парк на Несебър. Нагоре по нея на около двеста метра е къщата.
Кенте, съжалявам, че не се довлачихме до Варна, ама покрай търчането след двете деца не ни останаха силици.
Следващият път....
Наздраве, другари!
Капинчо, Боев- лъскави къщи по морето колкото искате. При тази ме впечатли желанието на създателя и да използва старите българските архитектурни елементи в новото строителство. С това ме "грабна". Ако някога имам възможност да си построя къща ще е в старобългарски стил. Задължително!
Айвън, аз съм във върховна спортна форма. Няма нужда да тренирам усилено, а само да си поддържам формата.
Чаве, ех тая Ния, бе... Ами аз?!:? Щи дам кръгче, ако ривеш и зъ мене.
Грийн, плажа е на Слънчев бряг. Отсреща се виждат Елените и Свети Влас.
Къщата е в Несебър. Преди моста към старият град надясно има улица. От лявата и страна са направили новият парк на Несебър. Нагоре по нея на около двеста метра е къщата.
Кенте, съжалявам, че не се довлачихме до Варна, ама покрай търчането след двете деца не ни останаха силици.
Следващият път....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
- bittermoon

ауууу Флюбиф сЪ:eek:
къде казваш, Непознат-ко, е тая мечта:shy:
Това е Велинград - езерото Клептуза - невероятно красиво и за жалост наистина запуснато място.bittermoon написа:
ауууу Флюбиф сЪ:eek:
къде казваш, Непознат-ко, е тая мечта:shy:
- Глас в пустиня
добре ти е излязла снимката.. то и аз изглеждам подобно, но нали съм скромен... не се хваля ...БоЕВ написа:Аде де, ко се моташ!:lol:ELBI написа:...
то и аз трябва да пусна ... и снимки, и репортаж...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Мнооо съм фотогеничен, затфа!:winkw:ELBI написа:добре ти е излязла снимката.. то и аз изглеждам подобно, но нали съм скромен... не се хваля ...БоЕВ написа:Аде де, ко се моташ!:lol:ELBI написа:...
Нали знаеш, че за забавата на репортаж или пък, недай си Боже снимков материал...глобата е солена, обикновенно в бири.
Мда.. почвам да събирам за глоби. И без това съм намислил да ти се изтърся някой ден, да ти платя каквото мога, че кат вдигнат лихвите, ще почна да бягам по тъч линията...БоЕВ написа:Мнооо съм фотогеничен, затфа!:winkw:ELBI написа:добре ти е излязла снимката.. то и аз изглеждам подобно, но нали съм скромен... не се хваля ...БоЕВ написа:Аде де, ко се моташ!:lol:ELBI написа:...
Нали знаеш, че за забавата на репортаж или пък, недай си Боже снимков материал...глобата е солена, обикновенно в бири.![]()
Е - освен ако ти не минаваш към нашето вилает... когато ще ти се издължавам на място
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
БоЕВ написа:Мнооо съм фотогеничен, затфа!:winkw:ELBI написа:добре ти е излязла снимката.. то и аз изглеждам подобно, но нали съм скромен... не се хваля ...БоЕВ написа:Аде де, ко се моташ!:lol:ELBI написа:...
Нали знаеш, че за забавата на репортаж или пък, недай си Боже снимков материал...глобата е солена, обикновенно в бири.![]()
Боев, това зад теб бухалка ли е, какво?