Ако има желаещи,
Ако има желаещи,
бързо да се обадят.
Мястото е това
Времето - 24-ти, 25-ти и 26-ти Август.
Горе-долу посредата на Българията е, хайде да се видим и да го полеем за последно това лято.
Засега сигурни сме аз и Уишеса, Гаспода и Рем-а с кралиците и принцовете и принцесите.
Чакам да потвърдите максимум до петък, после вероятно няма да има места.
Мястото е това
Горе-долу посредата на Българията е, хайде да се видим и да го полеем за последно това лято.
Засега сигурни сме аз и Уишеса, Гаспода и Рем-а с кралиците и принцовете и принцесите.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Ако има желаещи,
Аз ще съм на 13.09 в този вилает.
Ако го отложите....
Ако го отложите....
Много интересно и предизвикателно. Ала не знам дали няма да съм с моя принц. Ако реша в последния момент и има места - ще довтасамlatrevw написа:бързо да се обадят.
Мястото е това
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Е, не е честно просто... Не може ли малко по- късно, а? Началото, средата, края на септември? На 25-ти хич не можем, а е доста примамливо предложение...latrevw написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)
Ако баба ми беше мъж... Ще ме утрепаш, начи... То бива допускания, бива, но ...Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:Ако баба ми беше мъж... Ще ме утрепаш, начи... То бива допускания, бива, но ...Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)Не тормози момето, моля те
Е, аз не я тормозя. Ухажвам я. Дискретно, по английски...като музата на Висоцки:)
Аз пък дълго се чудех дали да го питам, щото се чудя, това пък какво би му попречило на Щрунца баш...ELBI написа:Ако баба ми беше мъж... Ще ме утрепаш, начи... То бива допускания, бива, но ...Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)Не тормози момето, моля те
Е, ти ме изкара...не върви на първа среща да изглеждам като ял лютеница:)Remmivs написа:Аз пък дълго се чудех дали да го питам, щото се чудя, това пък какво би му попречило на Щрунца баш...ELBI написа:Ако баба ми беше мъж... Ще ме утрепаш, начи... То бива допускания, бива, но ...Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)Не тормози момето, моля те
Второто де. Ама реших, че не е много редно да навлизам чак в толкова интимност и затова не питам.
Поне втория път
Хъм, вий нали на некви бидета щехте да се подмивате??? Ква лютеница, бееееStrunz написа:
Е, ти ме изкара...не върви на първа среща да изглеждам като ял лютеница:)
Поне втория път
Признавам си, че си ... по-по- от мен. Как го завъртя, начи... трябваше да се опитам да го мисля 10 мин за да достигна на 1 светлинна година близост до теб...Remmivs написа:Аз пък дълго се чудех дали да го питам, щото се чудя, това пък какво би му попречило на Щрунца баш...ELBI написа:Ако баба ми беше мъж... Ще ме утрепаш, начи... То бива допускания, бива, но ...Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)Не тормози момето, моля те
Второто де. Ама реших, че не е много редно да навлизам чак в толкова интимност и затова не питам.
дето ще я правиш този септември... домашна4avdar4e написа:Хъм, вий нали на некви бидета щехте да се подмивате??? Ква лютеница, бееееStrunz написа:
Е, ти ме изкара...не върви на първа среща да изглеждам като ял лютеница:)
Поне втория път
Елби, може автобуса да хванеш, ние ще те посрещнем в Търново.Gaspode написа:Сори, ама тоз път ще пътувам не от Софето... а и място май няма да имам кой знае колко...ELBI написа:Мнооо съм се замислил. Некъф краен срок има ли? От Софето колко коли ще пътуват и ще има ли свободни места?
По-бързо решавай обаче
А ще е много хубаво да се видиш, нали знаеш, че имаме традиция с теб в края на лятото да се виждаме.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аве, ей, алоо, Дарк ти е дошла тука на колене, на 8 км от офиса ти си пече дупето, ти до Търново ще я гониш:blum:Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)
Чак пък на колене....latrevw написа:аве, ей, алоо, Дарк ти е дошла тука на колене, на 8 км от офиса ти си пече дупето, ти до Търново ще я гониш:blum:Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)
Аз съм от София, но нямам място, Елби. Съжалявам.Gaspode написа:Сори, ама тоз път ще пътувам не от Софето... а и място май няма да имам кой знае колко...ELBI написа:Мнооо съм се замислил. Некъф краен срок има ли? От Софето колко коли ще пътуват и ще има ли свободни места?
исках да кажа, че може да я вземе в коленете сиvyara написа:Чак пък на колене....latrevw написа:аве, ей, алоо, Дарк ти е дошла тука на колене, на 8 км от офиса ти си пече дупето, ти до Търново ще я гониш:blum:Strunz написа:Ако Дарк ще идва и не е неразположена брой ме и мен :)
ами аз помолих до днес да кажете, защото имах уговорка със собственика да потвърдя окончателна бройка, за сега има места, но обикновено уикендите били пълни, затова ако решите другата седмица, не съм сигурна, че ще има свободни стаиSemiramis написа:
ако идва или ако не идва?
и сте много ужасно отвратителни ..
това е за тези, които явно ще ходят, а не се обаждат
за краен срок нищо не видях?
хайде, стига се чуди, ами идвай, хубаво ще е
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
frisky lioness написа:Да:(latrevw написа:
Фриски, а ти все бягаш по тъча
Скъпа Л., виждаш ли сега в каква среда живея?! Ама иначе Фриски си е супер
иначе..
охххх /немско Ххха е това/
подредено разбъркан график с много гъвкавост..
разбирай имам нещо предвид за тогава, щото чакам едно друго нещо и още две други..
latrevw написа:ок, гледай поне до другия петък следобед да кажеш, па ако се наложи, ще се жертваме с Уишеса и ще те вземем в нашето легло:blum:Semiramis написа:какъвто ми е късметът
ми то по-добре даже ...
е това се казва приятелка!
пък може и с мен да споделиш как е всяка вечер ...
До час да си потвърдила присъствие!Semiramis написа:latrevw написа:ок, гледай поне до другия петък следобед да кажеш, па ако се наложи, ще се жертваме с Уишеса и ще те вземем в нашето легло:blum:Semiramis написа:какъвто ми е късметът
:lol::lol:
ми то по-добре даже ...
мерси!
Ако не, лошо ти се пише, стига ме дразни
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
шляп...шляп... говори ми ...Wishes написа:До час да си потвърдила присъствие!Semiramis написа:latrevw написа:ок, гледай поне до другия петък следобед да кажеш, па ако се наложи, ще се жертваме с Уишеса и ще те вземем в нашето легло:blum:Semiramis написа:какъвто ми е късметът
:lol::lol:
ми то по-добре даже ...
мерси!
Ако не, лошо ти се пише, стига ме дразни
потвърждавам, че ще си помисля.
Както сте тръгнали
ще го докараме до оргии от типа на екипажа от вица на Питката и после не знам как ще си оправяме идеалните ореоли....
Re: Както сте тръгнали
нЕма страшно, познавам един дето шитка индулгенции за по 200 евроRemmivs написа:ще го докараме до оргии от типа на екипажа от вица на Питката и после не знам как ще си оправяме идеалните ореоли....
just perfect