Да сте живи и здрави всички и Богородица да закриля и вас и децата ви.
ПП Винаги съм се чудила защо само жени виждам по църквите. Днес преди работа минах през нашата квартална църквичка и един мъж не видях (освен отчето, разбира се
Честито и от мен на именниците.vyara написа:е днес. Честит имен ден на всички именници и най-специално на Сноу (ако не ме лъже паметта нещо)![]()
ПП Винаги съм се чудила защо само жени виждам по църквите. Днес преди работа минах през нашата квартална църквичка и един мъж не видях (освен отчето, разбира се)

В нашия няма.frisky lioness написа: Едва ли има дом/род без в него да има поне една Мария:-)
vyara написа:е днес. Честит имен ден на всички именници и най-специално на Сноу (ако не ме лъже паметта нещо)![]()
ПП Винаги съм се чудила защо само жени виждам по църквите. Днес преди работа минах през нашата квартална църквичка и един мъж не видях (освен отчето, разбира се)
vyara написа:е днес. Честит имен ден на всички именници и най-специално на Сноу (ако не ме лъже паметта нещо)![]()
Ми и аз винаги се чудя защо по кафенетата преобладава същия пол...по МОЛовете и магазините също..vyara написа: Винаги съм се чудила защо само жени виждам по църквите.
Черпя аз с едни храни, открих ги под едни скали...скрили се далече от хищните рапаниерисър Айвънхоу написа:Честито на всички Марии!!! Да им се слави името!![]()
Както се пее в една песен: Всяка трета жена на света се нарича Мария...
П.П. А варненци да не се крият, а да почерпят за праника! Честито и на тях!!!

Ейййй, пък и честни излязоха тез варненци, бре!Кент написа: Черпя аз с едни храни, открих ги под едни скали...скрили се далече от хищните рапаниери![]()
и с Бира щях да черпясър Айвънхоу написа:Ейййй, пък и честни излязоха тез варненци, бре!Кент написа: Черпя аз с едни храни, открих ги под едни скали...скрили се далече от хищните рапаниери![]()
П.П. Или поне единия от тях!
печениvyara написа:Тези миди сварени ли са? Щото ако не са, значи не стават. Живи трябва да са, а живите миди са затворени
Ей, не съм яла печени. И как ми се доядохааааа. И както имам бираааа..Кент написа:печениvyara написа:Тези миди сварени ли са? Щото ако не са, значи не стават. Живи трябва да са, а живите миди са затворени
при сваряването мидата губи вкусовите си качества отчасти
те просто изтичт в сваряващата ги вода
Аз преди две седмици пекох езерни. Язовирни, по-точно. Едни такива голеееми. Ама никой не рачи да ги опита, дори и язе... много миришеха на блато нещо...vyara написа:Ей, не съм яла печени. И как ми се доядохааааа. И както имам бираааа..Кент написа:печениvyara написа:Тези миди сварени ли са? Щото ако не са, значи не стават. Живи трябва да са, а живите миди са затворени
при сваряването мидата губи вкусовите си качества отчасти
те просто изтичт в сваряващата ги вода

latrevw написа:Вяра пуснала темата и ни един не се сети на нея да честити. Верче, да ти е живо и здраво името и ти да си все така чаровна!
Малко на патерици, но вчера нали беше почивен ден, лежах цял ден на плажа:blum:
какви цветя, кви дървета?vyara написа:Да, да. Цвете съм аз. Пък Рема е дърво4avdar4e написа: Тук си малко в заблуда, Верче празнува заедно с Рем:winkw::blum:
На бележки съм ти писала мойто си имеlatrevw написа:какви цветя, кви дървета?vyara написа:Да, да. Цвете съм аз. Пък Рема е дърво4avdar4e написа: Тук си малко в заблуда, Верче празнува заедно с Рем:winkw::blum:
мен ли ме е цапнало слънцето или се представяш под различни имена:blink:
уф, голяма съм шматка. аз и на хората съм те представила като Мария да знаеш; не затваряй телефона, ако някой те търси като Марияvyara написа: На бележки съм ти писала мойто си име, не знам защо така си разбрала. Ако искаш пак да ти пиша.
ОК. Може и като Вяра.latrevw написа:уф, голяма съм шматка. аз и на хората съм те представила като Мария да знаеш; не затваряй телефона, ако някой те търси като Марияvyara написа: На бележки съм ти писала мойто си име, не знам защо така си разбрала. Ако искаш пак да ти пиша.
Ама той мейла беше само с "м"+фамилията ми. (айде сега нея няма да я казвам на всеослушаниеWishes написа:В интерес на истината, трябва да отбележа, че аз съм виновен
Преди време реших, че Вяра е Мария от един мейл и така си остана
Моля нападките към мен
Обаче за мен си остава Мария и това е
Името не е толкова важно, я, душата и тялото са по-важни
Между другото да ти разкажа, като съм се родила и искали да ме кръстят на баба ми - майката на баща ми, тя се казваше Мария, лека й пръст, много я обичах. И майка ми също се казва Мария. Тогава единия ми дядо казал: абе стига с тези Марии, много Марии ще станат вече. Кръстете го детето Маргарита за по-различно и такаWishes написа:Има и други варианти с "м" :)vyara написа: Ама той мейла беше само с "м"+фамилията ми. (айде сега нея няма да я казвам на всеослушание) и ти как си си направил изводите, не знам, но нямаш ясновидски способности
Марийо
Знаех си, че си разбрана женаvyara написа: Между другото да ти разкажа, като съм се родила и искали да ме кръстят на баба ми - майката на баща ми, тя се казваше Мария, лека й пръст, много я обичах. И майка ми също се казва Мария. Тогава единия ми дядо казал: абе стига с тези Марии, много Марии ще станат вече. Кръстете го детето Маргарита за по-различно и така![]()
Но спокойно можеш да ми казваш Мария, няма проблем.
И аз на моята Вяра и казвам зВяра понякогаGaspode написа:Не Вяра, а направо зВяраRemmivs написа:Бе не мога да разбера каква Мария/Маргарита е Вяра?!?
Вяра е Вяра!
Това е то!
:blum: