Относно българите в чужбина и ходенето по други форуми...
Относно българите в чужбина и ходенето по други форуми...
http://forum.imoti.net/read.php?17,11047,page=34
моля прочетете последните три поста от тази страницаа
аз четох, четох и останах ей тъй:shocked:
възможно ли е наистина да има такива самодоволни хора, които да мислят, че единствено и само те са прави и нищо друго и никой не може да бъде по-прав....ужасена съм
възможно ли е наистина да има такива самодоволни хора, които да мислят, че единствено и само те са прави и нищо друго и никой не може да бъде по-прав....ужасена съм
Re: Относно българите в чужбина и ходенето по други форуми..
bibilyana написа:http://forum.imoti.net/read.php?17,11047,page=34
Ти разбираш ли, тая мадама изкара всички българи, които са в България и не са живяли много години в чужбина пълни некадърници, страхливци, и безпереспективни хора, и за това тя разбираш ли дошла-върнала се демек от чужбината за да "ни оправя" - пише на маймуница, и смята,че така било по-удобно за всички.....кви са тея хора бее:shocked:4avdar4e написа:Сори, ама тая маймуница не мога да я четаНо ми направи вчепетление, че постът е редактиран 8!!! път
А иначе има адски самодоволни хора, аз лично бягам мноооооого надалеч от такива. Ако няма съмнение, ако няма надежда, животът ще е една сива скука:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението иbibilyana написа:Ти разбираш ли, тая мадама изкара всички българи, които са в България и не са живяли много години в чужбина пълни некадърници, страхливци, и безпереспективни хора, и за това тя разбираш ли дошла-върнала се демек от чужбината за да "ни оправя" - пише на маймуница, и смята,че така било по-удобно за всички.....кви са тея хора бее:shocked:4avdar4e написа:Сори, ама тая маймуница не мога да я четаНо ми направи вчепетление, че постът е редактиран 8!!! път
А иначе има адски самодоволни хора, аз лично бягам мноооооого надалеч от такива. Ако няма съмнение, ако няма надежда, животът ще е една сива скука:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да бе, какво толкова, наистина? Писала каката, харесва и да си мисли, че е по-по-най и другите ас тъпаци, да е жива и здрава, Конституцията и гарантира право на глас, не гарантира нито слушатели, нито почитатели. Да си мели пардон - дращи.frisky lioness написа:И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението иbibilyana написа:Ти разбираш ли, тая мадама изкара всички българи, които са в България и не са живяли много години в чужбина пълни некадърници, страхливци, и безпереспективни хора, и за това тя разбираш ли дошла-върнала се демек от чужбината за да "ни оправя" - пише на маймуница, и смята,че така било по-удобно за всички.....кви са тея хора бее:shocked:4avdar4e написа:Сори, ама тая маймуница не мога да я четаНо ми направи вчепетление, че постът е редактиран 8!!! път
Пък така и не и прочетох мнението - много е длъг поста на маймуница, просто е над моито възможности да го чета, сори.
Не бе нито я познавам, нито искам да я познавам, не ща да се затормозвам с подобни болни мозъци, просто ме шокираха изказванията й и дори ме амбицира да ги изчета всичките и докрай, макар и на маймуница...frisky lioness написа: И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението и
това е, реших да видя, дали аз не съм в грешка нещо, дали всички не мислят тъй като нея и за туй пуснах тука че да си сверя часовника, амаа както виждам за момента...вие сте си мои хора, тъй то...ее таквиз неща
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това за часовника хубаво, ама като гледам май почти никой от нас не е прочел мнинията и (заради маймуницата). Остана да ни разкажешbibilyana написа:Не бе нито я познавам, нито искам да я познавам, не ща да се затормозвам с подобни болни мозъци, просто ме шокираха изказванията й и дори ме амбицира да ги изчета всичките и докрай, макар и на маймуница...frisky lioness написа: И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението и
това е, реших да видя, дали аз не съм в грешка нещо, дали всички не мислят тъй като нея и за туй пуснах тука че да си сверя часовника, амаа както виждам за момента...вие сте си мои хора, тъй то...ее таквиз неща

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
повечето хора са така. Някои не го казват гласно. При някои не е в болезнена степен.bibilyana написа:http://forum.imoti.net/read.php?17,11047,page=34
Ако не беше така, нямаше да има човешки конфликти - в семейство, служба и т.н. хич не се ужасявай.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ааммии аз в общи линии го разказах, тя смята,че ние българите, които живеем в България, бихме продали и майка си и баща си само и само да идем в чужбина, заради пари, инъче сме се правели на големи патриоти....frisky lioness написа:Това за часовника хубаво, ама като гледам май почти никой от нас не е прочел мнинията и (заради маймуницата). Остана да ни разкажешbibilyana написа:Не бе нито я познавам, нито искам да я познавам, не ща да се затормозвам с подобни болни мозъци, просто ме шокираха изказванията й и дори ме амбицира да ги изчета всичките и докрай, макар и на маймуница...frisky lioness написа: И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението и
това е, реших да видя, дали аз не съм в грешка нещо, дали всички не мислят тъй като нея и за туй пуснах тука че да си сверя часовника, амаа както виждам за момента...вие сте си мои хора, тъй то...ее таквиз неща:winkw:
Обаче ако някой бил в чужбина, ръйш ли той бил ИСТИНСКИ българин, бил запазил хубавите неща от БГ народопсихологията и в същото време си променил мисленето, по западен маниер, както всички ние било нужно да направим... Истинското достойнство и гордост на един българин се показвал когато той бил живял супернайсе години в странство и после се върнал в БГ, че да оправи тука простите изостанали люде....
В общи линии това е есенцията на всичките й изказвания
bibilyana написа:Ти разбираш ли, тая мадама изкара всички българи, които са в България и не са живяли много години в чужбина пълни некадърници, страхливци, и безпереспективни хора, и за това тя разбираш ли дошла-върнала се демек от чужбината за да "ни оправя" - пише на маймуница, и смята,че така било по-удобно за всички.....кви са тея хора бее:shocked:4avdar4e написа:Сори, ама тая маймуница не мога да я четаНо ми направи вчепетление, че постът е редактиран 8!!! път
мдам...скоро разказвах подобно нещо. нека. всеки си има път. за някои собственото величие се крепи на смазване на останалите. почти въобще не чувам. скоро и съвсем. да са живи, здрави и велики.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мене такива сентенции ме разсмиват:rotfl24::rotfl24::rotfl24:, а не ядосват.bibilyana написа:
Така мислещи хора има и в България. Не е нужно да си напускал страната, за да мислиш по подобен начин:-)
Свиркай си:-):winkw:

Той и Стамболов е пял във влашките кръчми "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, а искаме свобода и човешки равнини"bibilyana написа:ааммии аз в общи линии го разказах, тя смята,че ние българите, които живеем в България, бихме продали и майка си и баща си само и само да идем в чужбина, заради пари, инъче сме се правели на големи патриоти....frisky lioness написа:Това за часовника хубаво, ама като гледам май почти никой от нас не е прочел мнинията и (заради маймуницата). Остана да ни разкажешbibilyana написа:Не бе нито я познавам, нито искам да я познавам, не ща да се затормозвам с подобни болни мозъци, просто ме шокираха изказванията й и дори ме амбицира да ги изчета всичките и докрай, макар и на маймуница...frisky lioness написа: И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението и
това е, реших да видя, дали аз не съм в грешка нещо, дали всички не мислят тъй като нея и за туй пуснах тука че да си сверя часовника, амаа както виждам за момента...вие сте си мои хора, тъй то...ее таквиз неща:winkw:
Обаче ако някой бил в чужбина, ръйш ли той бил ИСТИНСКИ българин, бил запазил хубавите неща от БГ народопсихологията и в същото време си променил мисленето, по западен маниер, както всички ние било нужно да направим... Истинското достойнство и гордост на един българин се показвал когато той бил живял супернайсе години в странство и после се върнал в БГ, че да оправи тука простите изостанали люде....
Що не ги пеят в търновските?
- Stranniche
- Обратна връзка:
НЕАм нерви да чета дълъг пост на "български" на латиница. От твоите думи добих представа за какво става дума. Имаше такива "дискусии" и провокации в дирника в клуб "Българи в чужбина", където преди години влязох няколко пъти като четец и бях отвратена.bibilyana написа:ааммии аз в общи линии го разказах, тя смята,че ние българите, които живеем в България, бихме продали и майка си и баща си само и само да идем в чужбина, заради пари, инъче сме се правели на големи патриоти....frisky lioness написа:Това за часовника хубаво, ама като гледам май почти никой от нас не е прочел мнинията и (заради маймуницата). Остана да ни разкажешbibilyana написа:Не бе нито я познавам, нито искам да я познавам, не ща да се затормозвам с подобни болни мозъци, просто ме шокираха изказванията й и дори ме амбицира да ги изчета всичките и докрай, макар и на маймуница...frisky lioness написа: И защо това те притеснява? Познаваш ли я? Едва ли...Значи не намирам причина да обръщаш каквото и да било внимание на мнението и
Не мога да повярвам, че някой, който дълго време е бил извън страната ни, може да разсъждава наистина по такъв начин!!!
Струва ми се, че подобни писания са поръчкови и са поредният опит да се сее вражда в обществото ни. Някой тук писа за противотоставянето на различни групи - граждани и селяни, софиянци и врачанци /например/, българи и турци, пироговци и пр.
Някой има интерес от подобни вражди, за да се откланя вниманието от основното зло...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Думите ти доказват само, че всико си зависи от човека:-)Stranniche написа: Не мога да повярвам, че някой, който дълго време е бил извън страната ни, може да разсъждава наистина по такъв начин!!!Поне за годините, прекарани в странство аз лично не съм срещала българи с подобно мислене! Може и да има някой някъде - незначителен, мизерен, тъп и комплексиран, но заслужава ли да му се обръща толкова внимание?!
Струва ми се, че подобни писания са поръчкови и са поредният опит да се сее вражда в обществото ни. Някой тук писа за противотоставянето на различни групи - граждани и селяни, софиянци и врачанци /например/, българи и турци, пироговци и пр.
Някой има интерес от подобни вражди, за да се откланя вниманието от основното зло...

"Разделяй и владей", тва го знаем.Stranniche написа: Струва ми се, че подобни писания са поръчкови и са поредният опит да се сее вражда в обществото ни. Някой тук писа за противотоставянето на различни групи - граждани и селяни, софиянци и врачанци /например/, българи и турци, пироговци и пр.
Но не мисля, че е поръчково, просто си има такива хора...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре де, може и да не е поръчково.4avdar4e написа:"Разделяй и владей", тва го знаем.Stranniche написа: Струва ми се, че подобни писания са поръчкови и са поредният опит да се сее вражда в обществото ни. Някой тук писа за противотоставянето на различни групи - граждани и селяни, софиянци и врачанци /например/, българи и турци, пироговци и пр.
Но не мисля, че е поръчково, просто си има такива хора...
Но дори да има някъде такива хора, струва ли си да се занимаваме с тях?
Приятна седмица на всички!
пял ги е и по търновските кръчми, а и пари е искал и е събирал и .... След като не е бил по влашките кръчми, де...Strunz написа:...Той и Стамболов е пял във влашките кръчми "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, а искаме свобода и човешки равнини"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ти ме разбраELBI написа:пял ги е и по търновските кръчми, а и пари е искал и е събирал и .... След като не е бил по влашките кръчми, де...Strunz написа:...Той и Стамболов е пял във влашките кръчми "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, а искаме свобода и човешки равнини"
щото се очертава да идвам по този вилает сега, що не вземеш да дойдеш и ти, БоЕВ, други... да стане купоно-гранде? 40-50 направихме преди години няколко фантасчитни купона, славата на които още се носи от кръчма на кръчма ...Strunz написа:ти ме разбраELBI написа:пял ги е и по търновските кръчми, а и пари е искал и е събирал и .... След като не е бил по влашките кръчми, де...Strunz написа:...Той и Стамболов е пял във влашките кръчми "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, а искаме свобода и човешки равнини"
търновския или варненския вилает?:)ELBI написа:щото се очертава да идвам по този вилает сега, що не вземеш да дойдеш и ти, БоЕВ, други... да стане купоно-гранде? 40-50 направихме преди години няколко фантасчитни купона, славата на които още се носи от кръчма на кръчма ...Strunz написа:ти ме разбраELBI написа:пял ги е и по търновските кръчми, а и пари е искал и е събирал и .... След като не е бил по влашките кръчми, де...Strunz написа:...Той и Стамболов е пял във влашките кръчми "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, а искаме свобода и човешки равнини"
глупости...ти приемаш изказванията и като авторитетни?bibilyana написа:http://forum.imoti.net/read.php?17,11047,page=34
аз ги виждам като празнодумстване и начин да оправдаеш сам пред себе си неуспеха си ( който е явен)
не е и до правдивост на думите и,колкото е до това сама себе си да убедиш...
кво и се ядосваш?
такива образи "под път и над път"!