Символ
Символ
многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
Re: Символ
Древноегипетски ми се върти в главата..ppi написа:многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
ppi написа:многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
окултизъм
цяла/та/ вселена
в Асеновград има много красива църква /по-точно са 3 църкви в 1/ с покрив като рибени люспи и тризъбеца на Дявола по стените от гръцко време, ако не знаеш на какво е символ
Цитат:
Петолъчна звезда или пентаграм
В християнството посочва петте рани на разпнатия Христос (този символ е доста по-древен и има множество значения). Обърната обратно се асоциира със сатанински ритуал.
Око
Всевиждащото око представя Бога. Изобразено в триъгълник означава безкрайната святост на Троицата. (Днес по-често свързваме този символ с масонската символика).
Петолъчна звезда или пентаграм
В християнството посочва петте рани на разпнатия Христос (този символ е доста по-древен и има множество значения). Обърната обратно се асоциира със сатанински ритуал.
Око
Всевиждащото око представя Бога. Изобразено в триъгълник означава безкрайната святост на Троицата. (Днес по-често свързваме този символ с масонската символика).
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В каква църква?ppi написа:многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
Предполагам, че звездата е символ на рождеството, а окото е ясно:-)
Ръчкай тук http://www.symbols.com/ ако имаш време и желание:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
православна църква, не бях виждала или не съм обръщала внимание, и естествено го свързах с масонството.frisky lioness написа:В каква църква?ppi написа:многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
Предполагам, че звездата е символ на рождеството, а окото е ясно:-)Това е всевиждащото око:-):winkw: Масоните са си го присвоили от някъде. Вскичко ново е добре забравено старо или...всико е всико:-)
още по-стари са символите ....ppi написа:православна църква, не бях виждала или не съм обръщала внимание, и естествено го свързах с масонството.frisky lioness написа:В каква църква?ppi написа:многолъчева звезда, в центъра триъгълник с всевиждащото око, виси над олтара в една църква. Триъгълника с окото е масонски символ, ама като цяло сигурно е друг и понеже не успях да намеря нещо по въпроса в нета, питам тука.
Предполагам, че звездата е символ на рождеството, а окото е ясно:-)Това е всевиждащото око:-):winkw: Масоните са си го присвоили от някъде. Вскичко ново е добре забравено старо или...всико е всико:-)
за линка
ще ти потърся линк
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Разбира се, че са по-стари от религиятаSemiramis написа:
още по-стари са символите ....
ще ти потърся линк

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот е прикрит сатанист:rotfl24::rotfl24::rotfl24:vyara написа:Ти кажи защо твоят е обърнат с рогата нагоре?caliostro написа:църквата е у варна до термите
е са кръстихме дъщеря ми там преди седмица ,две
не мое да ми убегне тва

caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
нашта Кака тоже там
абе...
сички готини приморски Дъщери са кръстени там
в "Св.Атанасий"
църковта до термите
варна
през лятото
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
би трябвало някаква отстъпка да ни направят тия тамКент написа:caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
нашта Кака тоже там
абе...
в "Св.Атанасий"
църковта до термите
варна
през лятото
Понечих да пробвам да ти копирам картинката и да я завъртя. И тя спря да се въртиcaliostro написа:такъв имаше в магазинаvyara написа:Ти кажи защо твоят е обърнат с рогата нагоре?caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
са кво да направя а?
Няколко пъти отварям темата - стои неподвижна нагоре с рогата.
напсувах на майка една модка в клуб на сатанисти преди 2 г.frisky lioness написа:Щот е прикрит сатанист:rotfl24::rotfl24::rotfl24:vyara написа:Ти кажи защо твоят е обърнат с рогата нагоре?caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
и опа бан
тия са мнооо прости
е с рогата надолу ли да стои са?vyara написа:Понечих да пробвам да ти копирам картинката и да я завъртя. И тя спря да се въртиcaliostro написа:такъв имаше в магазинаvyara написа:Ти кажи защо твоят е обърнат с рогата нагоре?caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
са кво да направя а?
Няколко пъти отварям темата - стои неподвижна нагоре с рогата.
кво издребняваш а
би трябвало някаква отстъпка да ни направят тия там
[/quote]
за следващата щерь
и за следващото кръщенье
"позови меня тихо по имени
ключевой водой напои меня..."
и шти уредим отстъпка
от двеста
вниз
за следващата щерь
и за следващото кръщенье
"позови меня тихо по имени
ключевой водой напои меня..."
и шти уредим отстъпка
от двеста
вниз
Последно промяна от Kent на 20.08.07, 15:11, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Псуй си тук като ти дойдеcaliostro написа:напсувах на майка една модка в клуб на сатанисти преди 2 г.frisky lioness написа:Щот е прикрит сатанист:rotfl24::rotfl24::rotfl24:vyara написа:Ти кажи защо твоят е обърнат с рогата нагоре?caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
и опа бан
тия са мнооо прости
Най-много да отнесеш някоя глоба:-) Ти си знаеш колко:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз нали ти казахvyara написа:Твоя ми се върти, бе Чаве4avdar4e написа:Повредата е във Вашия телевизорvyara написа:Само на мен ли спря да ми се върти символа на калиостро?:shocked::shocked:
Неговият - не. Откакто понечих да си копна картинката да я преобръщам.
Може да ми се смеете, ама факт...
има нещо сатанинско в цялата робота:lol::lol::lol:път да не пипаш:blum::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Започвам да си мисля, че вие във Варна имата само една църкваsnowprincess написа:мойте и двете там са кръстениКент написа:caliostro написа:църквата е у варна до термите
не мое да ми убегне тва
нашта Кака тоже там
абе...
в "Св.Атанасий"
църковта до термите
варна
през лятото