този пръстен

и тези обеци

Та какво мислите - да се почерпя ли или ....

Почерпи се. Щом ти харесват.lilly написа:Трябва да си харесам нещо за рд-то и се спрях на:
този пръстен
и тези обеци

не съм те разбрал тогава явно, на мен ми се стори, че нещо подсмърчаш при това, че било пак някак си усетих, заминало влакчето, т.е. не съм сигурен дали едното не е дошло още, ма онези 50-60 годишните не уточни с каква популация от женското съсловие се занимават и най-вече възрастовото разпределение, дисперсия и стандартните отклонения, ако е по Гаус деlilly написа:ааааааа Рем, да се разберем
преди да изпадна, трябва да попадна
(брех и рима стана):rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аз пък съм луда по перли... Тва дали има нещо общо със символиката на Кента???? Ей, побъркахте ме днесvyara написа:Аз си падам по тюркоазено-изумррудени камъни, синьозелени такива и сребро, тъй че по-добре да не давам мнение.
lilly написа:диамантите се вързват с оня автомобил дето го откраднали в Москва. Пък нали съм от ония с гайдите ще си нося тоя с патпарджата (тъй се казва камъка)ppi написа:ще ти ходят, а няма ли с диаманти, повече ще ти се вързват на визията
Аааа за поливането задължителноppi написа:lilly написа:диамантите се вързват с оня автомобил дето го откраднали в Москва. Пък нали съм от ония с гайдите ще си нося тоя с патпарджата (тъй се казва камъка)ppi написа:ще ти ходят, а няма ли с диаманти, повече ще ти се вързват на визията
идеята ми е за нещо по-светло; пък после ще ги полеем с мохито в пънча
Незнам, ама определено трябва да се замисля над тази символика. Аз досега ги свързвам само с богати стари вдовици и за това не са ми в топ мечтите4avdar4e написа:Аз пък съм луда по перли... Тва дали има нещо общо със символиката на Кента???? Ей, побъркахте ме днесvyara написа:Аз си падам по тюркоазено-изумррудени камъни, синьозелени такива и сребро, тъй че по-добре да не давам мнение.А пръстенът, който не свалям от години, е с две диамантчета и тюркоаз. Мдаа, обичам бижута. И кожени палта. За бентлита - не знам
Ами именно, че това е моята страст. Ама понеже ми е юбилеен рожден ден искам да не е нещо стандартно....bibilyana написа:ко да ти кажа, аз лично предпочитам белите метали, и големи пръстени -обемни имам предвид, както и по-висящи обици, но пък то нали знаеш, на вкус и цвет товариш нет, тъй че ако си решила давай смело....но тъй като те слушам, я вземи направи едно по-здраво проучване и намери нещо, което ще те грабне...и ще те засили директно към магазина...

Или с Джаки Кенеди....lilly написа: Незнам, ама определено трябва да се замисля над тази символика. Аз досега ги свързвам само с богати стари вдовици и за това не са ми в топ мечтите
с това 
Чавдарче - да това е стилно наистина4avdar4e написа:Или с Джаки Кенеди....lilly написа: Незнам, ама определено трябва да се замисля над тази символика. Аз досега ги свързвам само с богати стари вдовици и за това не са ми в топ мечтитеНе, не говоря за перлена огърлица, а за перлени обици и пръстен с перла
Примерно нещо такова, но на златна халка:с това
Това го изнамерих, просто да ти онагледя какво имам предвид
туй с клавишите ми прилича на бокс
Джестоко еppi написа:туй с клавишите ми прилича на бокс
тези ги обожавам, имам ги и в сребро и в злато4avdar4e написа:Или с Джаки Кенеди....lilly написа: Незнам, ама определено трябва да се замисля над тази символика. Аз досега ги свързвам само с богати стари вдовици и за това не са ми в топ мечтитеНе, не говоря за перлена огърлица, а за перлени обици и пръстен с перла
Примерно нещо такова, но на златна халка:с това
Това го изнамерих, просто да ти онагледя какво имам предвид

lilly написа:frisky lioness написа:Тези ПО ми харесват:-)
http://bgstil.com/artikuli/21129.jpgИ е йофтинко
Влюбих се в това
Артикул: #21129
Дамски пръстен от сребро 4.8гр. +камък
Цена: 23.4 лв.

lilly написа:Трябва да си харесам нещо за рд-то и се спрях на:
този пръстен
и тези обеци
Ама ти си купуваш само един клавиш, бе:lol::lol::winkw:ppi написа:туй с клавишите ми прилича на бокс

Ей тва е - всички компютърни ше се влибят кат ме видят4avdar4e написа:Джестоко еppi написа:туй с клавишите ми прилича на бокс
ясно де, ама дивоfrisky lioness написа:Ама ти си купуваш само един клавиш, бе:lol::lol::winkw:ppi написа:туй с клавишите ми прилича на бокс
http://www.velmarperla.com/new/frisky lioness написа:Перлите ги харесвам само в розУвУ:-)bibilyana написа:чаве, това е за теб