............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:39, променено общо 1 път.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Макс 2007

Мнение от сър Айвънхоу »

Както казваше един мой приятел, пилот: "Тия идиоти, руснаците, трупат летателни часове и пагони..."

И е прав!

Между другото, "Сините ангели" на хамериканците са нищо в сравнение дори с нашите пилоти (говоря за тези до средата на 90-те години, за следващото поколение не знам). При това нашите нямат толкова подобрения по самолетите си, а още по-малко и летателни часове...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:Както казваше един мой приятел, пилот: "Тия идиоти, руснаците, трупат летателни часове и пагони..."

И е прав!

Между другото, "Сините ангели" на хамериканците са нищо в сравнение дори с нашите пилоти (говоря за тези до средата на 90-те години, за следващото поколение не знам). При това нашите нямат толкова подобрения по самолетите си, а още по-малко и летателни часове...
"Сините ангели" дори и не си помислят да правят "камбана", "листо" или "свредел". На тях не им е позволно да пробват това.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

юса са номер едно
колкото и да си коментираме сантиментално за руснаците
І

Мнение от І »

[unknown] написа: "Сините ангели" дори и не си помислят да правят "камбана", "листо" или "свредел". На тях не им е позволно да пробват това.
Това, което не могат да направят е "Кобра". Просто нямат такъв самолет.
На клипа с Миг-29ката се вижда фигурата.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

caliostro написа:юса са номер едно
колкото и да си коментираме сантиментално за руснаците
Topper Harley написа: Това, което не могат да направят е "Кобра". Просто нямат такъв самолет.
На клипа с Миг-29ката се вижда фигурата.
Убаво, ама аз съм гледал шоуто на "Сините ангели", а и шоу на други западни "асове"... миии нищо подобно не правят, баси...
Наште излезнаха с два Миг- 29 и им скриха шапките.
Публикувай отговор