не германците...а тук по нашенско
вижте какво сладурче дето минавало 80км с 3KW ток - колкото да си загрееш бойлера май, нали?
много ме заинтригува повече инфо - тук
много ме заинтригува Тва не е автомобил, а лагерна количка...bibilyana написа:Вижте моля ви се каква еко-градска кола са направили....познайте кой....не
вижте какво сладурче дето минавало 80км с 3KW ток - колкото да си загрееш бойлера май, нали?
много ме заинтригува
повече инфо - тук

абее може и да си прав - близо е до лагерните колички действително, ама виж сегаа какво е сладурчее[unknown] написа:Тва не е автомобил, а лагерна количка...bibilyana написа:Вижте моля ви се каква еко-градска кола са направили....познайте кой....не
много ме заинтригува
повече инфо - тук![]()
![]()
Не. Пак си остава лагерна количка.bibilyana написа: убедих ли те сега:winkw:

Тъй де....ама генерал се става, като почнеш от редник.[unknown] написа: Не. Пак си остава лагерна количка.![]()

Топъре, ти си баси работата! Тва адски впечатлително, бе човек! Има ли нещо което да не можеш да направиш? Тва са, как го измисли?Topper Harley написа:
300 W 36V мотор от изчислителна машина - по спесификацията на табличката върху мотора /за пренамотка на лентите на сториджите май/. Не знам какво е това чудо, но тежи яко...около 14 кг. прасе. Странно, но на 24 V тока му беше около 10А /чудно как е 300 вата по спесификация, но явно оборотите са му били ниски при този товар/.
Дърпаше количката с 2 акумулатора и мен.../ значи някъде към 150 кила общо тегло/ с до 32 км.ч. на равен участък. За съжаление на тази скорост веригата му падаше :xaxa: и по-високи стойности не съм постигал. Тръгването ставаше с 2-та акумулатора успоредно /12V с двоен капацитет/ и тогава тока отиваше някъде на майната си, но не можех да го измеря с 15 А уред. Загряваше сравнително бавно /примерно със средно темпо на каране след около 7-8 километра/Така и не му направих инвертор за плавно управление. Иначе е хибрид- педално и електрическо /но не едвновременно/, като смяната ставаше за около 10-15 минути. Трепач е да си пазарува човек с него или да си замъкне въдиците до язовира.
Това съм го правел преди 5-6 години...
После направих и още едно шаси с 4 колела напълно обресорено, но така и не го довърших. Време няма...желания много. То затова и този е толкова "ръбест"...иначе трябваше да е с яйцевидна форма..
Трябва да ме вземат в някой ауто институшън!
Да напълно се съгласявам тук....Green Light написа: Топъре, ти си баси работата! Тва адски впечатлително, бе човек! Има ли нещо което да не можеш да направиш? Тва са, как го измисли?
Колко километра минава дая дяволия? Може ли да я видя?
П.П. В ауто институшън няма да те вземат, щото ще им направиш колите хвъркати и да работят без бензин само с термики, и ще им разбиеш бизнеса