рИИИИИИкламаааааааа

Все същите
Аватар
lilly

рИИИИИИкламаааааааа

Мнение от lilly »

Цък

Всъщност тая реклама съвместява две групи потребители най-малко - тези на автомобили и тези на очила.....
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

:rotfl24:, абе зачудих се в началото за размера...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Пък аз днес мислех да пускам една друга тема за реклама... Та да се закача за теб, ако може...

Откъде накъде оная пошла и гнусна реклама за един препарат, дето задържал бил тапата, го пускат в 18.00 часа??? Несерете спи ли, не види ли??? :guns:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

4avdar4e написа:Пък аз днес мислех да пускам една друга тема за реклама... Та да се закача за теб, ако може...

Откъде накъде оная пошла и гнусна реклама за един препарат, дето задържал бил тапата, го пускат в 18.00 часа??? Несерете спи ли, не види ли??? :guns:
Е, чавдарче, не бъди дребнава - не свикнали коя как и тече точно в 8, когато повечето българи се хранят... Или пък на кой колко му е мръсна чинията именно по това време....

Обаче пък тази птичата на Кока кола честно казано е първата дето наистина ми хареса.... Кока кола си е кока кола
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

lilly написа: Е, чавдарче, не бъди дребнава - не свикнали коя как и тече точно в 8, когато повечето българи се хранят... Или пък на кой колко му е мръсна чинията именно по това време....

Обаче пък тази птичата на Кока кола честно казано е първата дето наистина ми хареса.... Кока кола си е кока кола
Абе аз уж отдавна не ги забелязвам, ама мисля си, че има неккъв закон, който не разрешава реклами на алкохол и със сексуално съдържание преди 22,30... Пък и тая е адска пошла :bad:

А на колата е великолепна!! Помня и една тяхна от преди години, дето едни пичове свиреха на пълни с лед варели. :-)
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

4avdar4e написа: Абе аз уж отдавна не ги забелязвам, ама мисля си, че има неккъв закон, който не разрешава реклами на алкохол и със сексуално съдържание преди 22,30... Пък и тая е адска пошла :bad:

Специално пък със сексуалното съдържание, ако има такова правило, знаеш ли колко малко щяха да бъдат преди 22:30....
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

4avdar4e написа:Пък аз днес мислех да пускам една друга тема за реклама... Та да се закача за теб, ако може...

чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съм
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

bibilyana написа: чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съм
Кат съм почнала, да карам докрай :grin: Рекламата съм я виждала по "Нова", на някакъв си билков продукт "Камагра" на фирма "Борола" (имат и едно друго нещо, дето било за Дами, в критическата, "Феминор:bad:, Калорекс и онова със скачащите чучела - Имунобор, също са техни...) Та за конкретната реклама: една сервитьорка с огромни цици и пола до под ... дупето, отваря едно шампанско, което я изпръсква по гърдите. Двама дърти лешпери се оцъклят, единия си изпуска пурата. Толкуз в общи линии. Слоганът е "Задръж тапата". Това, което ме възмущава, е пошлостта, липсата на всякаква умереност, тактичност и финес. Плюс часът на пускане. Щото разни родителски колективи протестират за щяло и нещяло, ама за такива реклами хич не се и сещат.

Уфффф, сега им направих реклама на тия, щото най-добрата реклама, казват, била антирекламата :(
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

lilly написа: Специално пък със сексуалното съдържание, ако има такова правило, знаеш ли колко малко щяха да бъдат преди 22:30....
Не, не, то е ясно, че сексът продава всичко, имах предвид реклами на продукти, свързани директно със секса.

Ей ся ще взема да го издиря аз тоя закон :twak:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
bibilyana написа: чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съм
Кат съм почнала, да карам докрай :grin: Рекламата съм я виждала по "Нова", на някакъв си билков продукт "Камагра" на фирма "Борола" (имат и едно друго нещо, дето било за Дами, в критическата, "Феминор:bad:, Калорекс и онова със скачащите чучела - Имунобор, също са техни...) Та за конкретната реклама: една сервитьорка с огромни цици и пола до под ... дупето, отваря едно шампанско, което я изпръсква по гърдите. Двама дърти лешпери се оцъклят, единия си изпуска пурата. Толкуз в общи линии. Слоганът е "Задръж тапата". Това, което ме възмущава, е пошлостта, липсата на всякаква умереност, тактичност и финес. Плюс часът на пускане. Щото разни родителски колективи протестират за щяло и нещяло, ама за такива реклами хич не се и сещат.

Уфффф, сега им направих реклама на тия, щото най-добрата реклама, казват, била антирекламата :(
Ааа, това ли било:rotfl24::rotfl24: Никога не съм я виждала. Помислих, че е нещо за "самотното занимание". Телевизията трябва да се сведе до минимум:-)

Другото, което човек може да направи е да си измести часа за вечеря:lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор