рИИИИИИкламаааааааа
рИИИИИИкламаааааааа
Цък
Всъщност тая реклама съвместява две групи потребители най-малко - тези на автомобили и тези на очила.....
Всъщност тая реклама съвместява две групи потребители най-малко - тези на автомобили и тези на очила.....
Е, чавдарче, не бъди дребнава - не свикнали коя как и тече точно в 8, когато повечето българи се хранят... Или пък на кой колко му е мръсна чинията именно по това време....4avdar4e написа:Пък аз днес мислех да пускам една друга тема за реклама... Та да се закача за теб, ако може...
Откъде накъде оная пошла и гнусна реклама за един препарат, дето задържал бил тапата, го пускат в 18.00 часа??? Несерете спи ли, не види ли???
Обаче пък тази птичата на Кока кола честно казано е първата дето наистина ми хареса.... Кока кола си е кока кола
Абе аз уж отдавна не ги забелязвам, ама мисля си, че има неккъв закон, който не разрешава реклами на алкохол и със сексуално съдържание преди 22,30... Пък и тая е адска пошлаlilly написа: Е, чавдарче, не бъди дребнава - не свикнали коя как и тече точно в 8, когато повечето българи се хранят... Или пък на кой колко му е мръсна чинията именно по това време....
Обаче пък тази птичата на Кока кола честно казано е първата дето наистина ми хареса.... Кока кола си е кока кола
А на колата е великолепна!! Помня и една тяхна от преди години, дето едни пичове свиреха на пълни с лед варели.
4avdar4e написа: Абе аз уж отдавна не ги забелязвам, ама мисля си, че има неккъв закон, който не разрешава реклами на алкохол и със сексуално съдържание преди 22,30... Пък и тая е адска пошла![]()
Специално пък със сексуалното съдържание, ако има такова правило, знаеш ли колко малко щяха да бъдат преди 22:30....
чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съм4avdar4e написа:Пък аз днес мислех да пускам една друга тема за реклама... Та да се закача за теб, ако може...
Откъде накъде оная пошла и гнусна реклама за един препарат, дето задържал бил тапата, го пускат в 18.00 часа??? Несерете спи ли, не види ли???
Кат съм почнала, да карам докрайbibilyana написа: чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съм
Уфффф, сега им направих реклама на тия, щото най-добрата реклама, казват, била антирекламата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ааа, това ли било:rotfl24::rotfl24: Никога не съм я виждала. Помислих, че е нещо за "самотното занимание". Телевизията трябва да се сведе до минимум:-)4avdar4e написа:Кат съм почнала, да карам докрайbibilyana написа: чак събуди любопитство - въобще не знам за ко говориш:blink: пропуснала съмРекламата съм я виждала по "Нова", на някакъв си билков продукт "Камагра" на фирма "Борола" (имат и едно друго нещо, дето било за Дами, в критическата, "Феминор:bad:, Калорекс и онова със скачащите чучела - Имунобор, също са техни...) Та за конкретната реклама: една сервитьорка с огромни цици и пола до под ... дупето, отваря едно шампанско, което я изпръсква по гърдите. Двама дърти лешпери се оцъклят, единия си изпуска пурата. Толкуз в общи линии. Слоганът е "Задръж тапата". Това, което ме възмущава, е пошлостта, липсата на всякаква умереност, тактичност и финес. Плюс часът на пускане. Щото разни родителски колективи протестират за щяло и нещяло, ама за такива реклами хич не се и сещат.
Уфффф, сега им направих реклама на тия, щото най-добрата реклама, казват, била антирекламата
Другото, което човек може да направи е да си измести часа за вечеря:lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.