интересно ми е дали ви харесва този така нашумял художник? аз не мога да го погледна с непредубедено око, защото ме засипаха с информация за него и без да искам си изградих мнение и сега не мога да надвия себе си
Дайте експертното си мнение
Дайте експертното си мнение
за тези картини
интересно ми е дали ви харесва този така нашумял художник? аз не мога да го погледна с непредубедено око, защото ме засипаха с информация за него и без да искам си изградих мнение и сега не мога да надвия себе си
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
бъзиках се за експертното мнение, просто ми е интересно да видя дали ще ви харесат
много се продава в момента
"модно" е да подариш негова картина, ако искаш да се представиш добре, пфу...
много се продава в момента
"модно" е да подариш негова картина, ако искаш да се представиш добре, пфу...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
Re: Дайте експертното си мнение
аз предпочитам гоблени... ако решиш да ми подаряваш нещоlatrevw написа:за тези картини
имам "Момиче с книга", мож да ме зарадваш, например, с "Кармен"
явно съм старомодна
забраих да дам линк:
http://www.goblencollection.hit.bg/main_bg.htm
Последно промяна от snowprincess на 12.09.07, 13:49, променено общо 1 път.

е точно това ме издразни и менcaliostro написа:екстра са картините
по 5 хилки в евро е парчето като гледам
как са определени цените ме заинтригува мен
на кв/см са като гледам размери и цени...
харесват ми някои, обаче ми приличат много на такива, предназначени специално за продажба, искам да кажа рисувани са не с вдъхновение, а с цел да се продадат, т.е. с вдъхновение, ама вдъхновение в Евро...
нали??? хвалел се, че рисува една картина за 1 час най-многоppi написа:Има интересни неща, ярки и цветни са. на моменти имам усещането, че ги е вадил на конвейр.
Абе как се подаряват картини ако не познаваш добре човека?
няма лошо да е вдъхновението в евро но все пак можеше да пусне и няколко с размери а5 и да им прасне 10 хилки в евро за да не изглеждат така шибано нещата на кв. смlatrevw написа:е точно това ме издразни и менcaliostro написа:екстра са картините
по 5 хилки в евро е парчето като гледам
как са определени цените ме заинтригува мен
на кв/см са като гледам размери и цени...
харесват ми някои, обаче ми приличат много на такива, предназначени специално за продажба, искам да кажа рисувани са не с вдъхновение, а с цел да се продадат, т.е. с вдъхновение, ама вдъхновение в Евро...
И това се нарича изкуство ли? Егати...latrevw написа:нали??? хвалел се, че рисува една картина за 1 час най-многоppi написа:Има интересни неща, ярки и цветни са. на моменти имам усещането, че ги е вадил на конвейр.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
това сериозно ли го говориш? Знаеш ли, преди художниците-приложници използваха каталози с репродукции на малко известни автори и с копи и пейст "творяха" продукция за 3 петилиетки. Явно не са се променили нещата. С добър ПР, набито око и малко умения гледай кво става:-)latrevw написа:нали??? хвалел се, че рисува една картина за 1 час най-многоppi написа:Има интересни неща, ярки и цветни са. на моменти имам усещането, че ги е вадил на конвейр.
Абе не ми се навлиза сега в полемики, защото темата ме вълнува,latrevw написа:нали??? хвалел се, че рисува една картина за 1 час най-многоppi написа:Има интересни неща, ярки и цветни са. на моменти имам усещането, че ги е вадил на конвейр.
ама питаш ли се, един произволно взет не-художник за колко време може за нарисува такава картина?!
Ако ще и за 15min да ги рисува - клиенти има, нали.
Една ми хареса. От морските. Останалите, които видях, не.
От друга страна, аз и доста от признатите шедьофри не харесвам (ордьоври също, споменавам го за пълнота
)
Но аз не съм експерт де... Както вече съм казвал, още в ранна детска възраст съм опериран от секви артистични заложби
Примерно тез не ги разбирам:

От друга страна, аз и доста от признатите шедьофри не харесвам (ордьоври също, споменавам го за пълнота
Но аз не съм експерт де... Както вече съм казвал, още в ранна детска възраст съм опериран от секви артистични заложби

Последно промяна от Gaspode на 12.09.07, 13:54, променено общо 1 път.
И толкУз му е мноо!latrevw написа:... за 1 час най-много
Според скромната ми шизофризи-бизи особа, това "творчество" е като обява на Хиподрум: -"Продавам Арабски жребец, расов, потекло, награди...
Една малка особенност - не търпи да го подковават!"
Тия пъстри петна спокойно могат и да не намерят място никъде, при този, на който са дарени.
струва ми се нереално просто, ясно е, че може да рисува, но просто рисува добре, майMila написа: Абе не ми се навлиза сега в полемики, защото темата ме вълнува,
ама питаш ли се, един произволно взет не-художник за колко време може за нарисува такава картина?!
Ако ще и за 15min да ги рисува - клиенти има, нали.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Много ме впечатли! По нещо ми напомня на френската школа - заблуждавам ли се? На мен можеш да подариш негова картина:winkw:latrevw написа:за тези картини
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
И къде е проблема - това си е занаят, както всички други.latrevw написа:
е точно това ме издразни и мен
Ако говорим за изкуство, вдъхновение и др. - само да припомня, че рядко истинските гении са били оценявани приживе,
обикновено са живяли в лишения и т.н. Така че - какво толкова - има и прилична чалга, и бездарни симфонии...
На втората има прекалено много цици... чак да ти се отщеGaspode написа:Една ми хареса. От морските. Останалите, които видях, не.
От друга страна, аз и доста от признатите шедьофри не харесвам (ордьоври също, споменавам го за пълнота)
Импресионизъм... Пенчо, и на менПенчо Заека написа: Много ме впечатли! По нещо ми напомня на френската школа - заблуждавам ли се? На мен можеш да подариш негова картина:winkw:
- Green Light
Хубу де. Въздействат ми - събуждат у мен едно желание... да ги фана и да ги метна далеч от очите... и от сърцето... Това брои ли се?Mila написа: И какво толкова има за разбиране?
Въздействат ти/ не ти въздействат - това са възможностите.
Неправилна дума използвах - не ставаше въпрос за разбиране а за харесване. Не ми харесват. А са признати шедьоври. Значи на други им харесват. Въпрос на Фкус...
Не разбирам спора, дет`са заформи. Става въпрос за вкусове бе хора. А как ги рисува, за пари или поради музата и прочие подробности са... просто подробности...
ей таз ще ти подаряGreen Light написа:да, бе! На мен ми хареса. Напоследък с Бейби бая се заглеждаме по галериите и май, май не съм видял нещо да ми хареса повече. Хем имам и рожден ден...

Спокойно може и ечемичена нива да еlatrevw написа:ей таз ще ти подаряGreen Light написа:да, бе! На мен ми хареса. Напоследък с Бейби бая се заглеждаме по галериите и май, май не съм видял нещо да ми хареса повече. Хем имам и рожден ден...
Ама това са подробности, дет вика Гаспода
аз съм виновна; на мен една част ми харесват доста, обаче като разбрах, че на 18 г. решил, че трябва да успее в живота и да направи нещо и тръгнал да рисува и да подбира къде и на кого да си продаде картините малко ми стана неприятноGaspode написа:
Не разбирам спора, дет`са заформи. Става въпрос за вкусове бе хора. А как ги рисува, за пари или поради музата и прочие подробности са... просто подробности...
живея още с разните романтични представи за художниците
а то си е занаят и няма лошо в това
- Green Light
е си представи по малките часове като се прибира човек в коридора у вас да ти се привиди някоя такава картина аGaspode написа:Хубу де. Въздействат ми - събуждат у мен едно желание... да ги фана и да ги метна далеч от очите... и от сърцето... Това брои ли се?Mila написа: И какво толкова има за разбиране?
Въздействат ти/ не ти въздействат - това са възможностите.
Неправилна дума използвах - не ставаше въпрос за разбиране а за харесване. Не ми харесват. А са признати шедьоври. Значи на други им харесват. Въпрос на Фкус...
уплах аз ще хвана от тези сюжети
Не казвам, че не е хубава, и на мен ми харесва.latrevw написа:стига, бе, на мен тази много ми харесва... я, не ми разваляй удоволствиетоWishes написа: Спокойно може и ечемичена нива да е
Ама това са подробности, дет вика Гаспода
А си много права в горния си пост, занаятчия е този, не творец на изкуство.