Кой печели повече внимание?
Битката между бащи и синове

Този, който отделя внимание.Gorgona_Meduza написа:Кой печели повече внимание
хахаха - в десетката!KJP написа:Този, който отделя внимание.Gorgona_Meduza написа:Кой печели повече внимание
Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
:rotfl24::rotfl24:
Ти затва ли си "съблече" аватара?latrevw написа:хахаха - в десетката!KJP написа:Този, който отделя внимание.Gorgona_Meduza написа:Кой печели повече внимание
Улкинсон- милкинсон, Джилет ( няма да го римувам, че деЦката аудитория... )сър Айвънхоу написа:беше уилкинсън - подарък от чичо ми - мнооого са добри!!! Джилета пасти да ядат!!!
Глей сега... Един приятел ходи на лазерна епилация... Взеха му средно по 10 кинта на косъм... смятай колко ще ти излезе!KJP написа:Улкинсон- милкинсон, Джилет ( няма да го римувам, че деЦката аудитория... )сър Айвънхоу написа:беше уилкинсън - подарък от чичо ми - мнооого са добри!!! Джилета пасти да ядат!!!
Никой не те пита за марката!
Да събръснем ли, или, направУ на лазерна епилация?
Или да си пускаме косми и между пръстите на ръцете?
Или е бил кьосе, или си е носил платинената карта!сър Айвънхоу написа:Взеха му средно по 10 кинта на косъм... смятай колко ще ти излезе!![]()
Ами.. заради някакви кожни проблеми се наложи да му се махне брадата долу ниско, над адамовата ябълка...KJP написа:Или е бил кьосе, или си е носил платинената карта!сър Айвънхоу написа:Взеха му средно по 10 кинта на косъм... смятай колко ще ти излезе!![]()
![]()
![]()
за кога, бе човек...сър Айвънхоу написа: П.П. А пък аз съм решил да пускам коса, брада, нокти зъби... квот поникне, мамка му!
и по майчинския инстинктbead_ написа:Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
баси, ти рекламисти няма-няма пък току извадят томахавката на едиповия комплекс и я размахат! и после що не давам на мъниците из къщи да гледат тв:mad:
Абе, поне зъби ще пускам! Че нещо понамаляха...Semiramis написа:за кога, бе човек...сър Айвънхоу написа: П.П. А пък аз съм решил да пускам коса, брада, нокти зъби... квот поникне, мамка му!
карай си така
има готови...само нерви да ги чакаш нови да ...сър Айвънхоу написа:Абе, поне зъби ще пускам! Че нещо понамаляха...Semiramis написа:за кога, бе човек...сър Айвънхоу написа: П.П. А пък аз съм решил да пускам коса, брада, нокти зъби... квот поникне, мамка му!
карай си така
така сте вие рицарите. първо се дръвчите на всеки турнир да правите впечатление на прекрасните девойки, а после - понамалели ви зъбите...сър Айвънхоу написа:
Абе, поне зъби ще пускам! Че нещо понамаляха...
ако въпросът се отнася и до женската половинка на човечеството ...Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
ELBI написа:ако въпросът се отнася и до женската половинка на човечеството ...Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
не точно... но ако от косъмчетата ви остават поне по 2... се ядваSemiramis написа:ELBI написа:ако въпросът се отнася и до женската половинка на човечеството ...Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
за зъби ли говориш... по 2 поне ни остават...
10 лв на косъм. нали четешELBI написа:не точно... но ако от косъмчетата ви остават поне по 2... се ядваSemiramis написа:ELBI написа:ако въпросът се отнася и до женската половинка на човечеството ...Gorgona_Meduza написа:Бодлив или на контра? Секси като мъхнат репей или гладък и мек?
за зъби ли говориш... по 2 поне ни остават...
Това е номера - да знаеш да чакаш!Semiramis написа:
има готови...само нерви да ги чакаш нови да ...
ма ти си знаеш
Ами, като само от това се впечатляват девойките, какво да правим?!bead_ написа:
така сте вие рицарите. първо се дръвчите на всеки турнир да правите впечатление на прекрасните девойки, а после - понамалели ви зъбите...
сър Айвънхоу написа:Това е номера - да знаеш да чакаш!Semiramis написа:
ма ти си знаеш
Изчезват не там, където трябват, а същото е и с тези, които почват изведнъж да компенсират падащите... (пак на направилните места).Semiramis написа: плюс това те с егн-то сами си изчезват..
по къмто ...
ELBI написа:Изчезват не там, където трябват, а същото е и с тези, които почват изведнъж да компенсират падащите... (пак на направилните места).Semiramis написа: плюс това те с егн-то сами си изчезват..
по къмто ...
Така пише по книгите
Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:Това е номера - да знаеш да чакаш!Semiramis написа:
ма ти си знаеш
сър Айвънхоу написа:Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:Това е номера - да знаеш да чакаш!Semiramis написа:
ма ти си знаеш
И защо изтри отговора???:crying:
Палавница! Обичат да те хапят ли?Semiramis написа:
понеже беше нещо за тия, които чакат...
пък и скоро ще видя дали наистина нямаш зъби
ааа.... това е от въпросите, за чиито отговори се чака мнооооооооооооого дългосър Айвънхоу написа:Палавница! Обичат да те хапят ли?Semiramis написа:
понеже беше нещо за тия, които чакат...
пък и скоро ще видя дали наистина нямаш зъби
Нали ти казах вече, че съм добре въоръжен с търпение?!Semiramis написа:
ааа.... това е от въпросите, за чиито отговори се чака мнооооооооооооого дълго