............
- сър Айвънхоу
Re: Можете ли да се охарактеризирате с една дума?
шут - смешник, палячо, смешльо, лала, лаладжия, шегаджия, шегобиец, клоун
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Можете ли да се охарактеризирате с една дума?
анализирам
- правя анализ, правя разбор, разглеждам, изучавам, разчленявам, разлагам, изследвам|разкритикувам|категоризирам, класифицирам|критикувам, разглеждам критично, преценявам
Ползвах си зодиакалния девиз.
- правя анализ, правя разбор, разглеждам, изучавам, разчленявам, разлагам, изследвам|разкритикувам|категоризирам, класифицирам|критикувам, разглеждам критично, преценявам
Ползвах си зодиакалния девиз.
За да бъдем откровени един с друг. Нали и ти това искаш.esti написа:Е не мога да разбера що се натискате да си разваляме отношенията в клуба.[unknown] написа:Така е. Обаче не щат! Пробвал съм да пускам подобна тема...vyara написа:Все си мисля, че би било интересно другите да те охарактеризират с една дума:blum:
Ей тва ти подхожда- замисленМнемозина написа: Знам бе, закачам се.
- умислен, потънал в мисли, погълнат от мисли, размислен, замечтан, вдълбочен, вглъбен, унесен, съсредоточен, угрижен, загрижен, навъсен, сериозен, разсъдителен|обмислен, предумишлен, скроен, разсъден, предначертан, преднамерен|мрачен, печален
- сър Айвънхоу
и аз го искам и гледам да да съм откровена, че да се случин нещо като "каквото повикало, такова се обадило"[unknown] написа:Аз пък го искам от всички.esti написа: Аз го искам, но не от всички.Много ли искам?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Благодаря![unknown] написа:Ей тва ти подхожда- замисленМнемозина написа: Знам бе, закачам се.
- умислен, потънал в мисли, погълнат от мисли, размислен, замечтан, вдълбочен, вглъбен, унесен, съсредоточен, угрижен, загрижен, навъсен, сериозен, разсъдителен|обмислен, предумишлен, скроен, разсъден, предначертан, преднамерен|мрачен, печален
Малко здрачно, но иначе ласкателно.
Думите, на които обикновено се затруднявам да намеря синоними, липсват и в този речник.
Panta rhei...
Искреността предизвиквала искреност.latrevw написа:и аз го искам и гледам да да съм откровена, че да се случин нещо като "каквото повикало, такова се обадило"[unknown] написа:Аз пък го искам от всички.esti написа: Аз го искам, но не от всички.Много ли искам?
Обаче се получава не когато си казваме мнението на другия за него, а когато разкриваме нещо от себе си на другия.
мислех си наскоро - защо хората толкова се съобразяват и смятам, че не трябва да говорят много, че трябва много да внимават какво говорят и това дори пред приятели; много ме изнервя товаvyara написа:И аз искам много[unknown] написа:Аз пък го искам от всички.esti написа: Аз го искам, но не от всички.Много ли искам?
в офиса колежките обикновено ме коментират: Латревото пак се изцепи; невероятни усилия ми коства да ги накарам поне малко да се разкрият... мъка
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
точно! и аз това казвам, обаче ме гледат укорително, защото на моменти съм искрена до болка (болка за мен); хората ме смятат за глупава, щом го правяvyara написа:Искреността предизвиквала искреност.latrevw написа:
и аз го искам и гледам да да съм откровена, че да се случи нещо като "каквото повикало, такова се обадило"
Обаче се получава не когато си казваме мнението на другия за него, а когато разкриваме нещо от себе си на другия.
не, те се пазят да не изтърват една дума накриво, а в редките случаи, когато се отпуснат знаеш ли колко хубаво се получава; обаче на другия ден гледат встрани и се срамуватМнемозина написа:Ами може да не е за показване това, дето го крият... чисто теоретично погледнато, разбира се.latrevw написа:
в офиса колежките обикновено ме коментират: Латревото пак се изцепи; невероятни усилия ми коства да ги накарам поне малко да се разкрият... мъка
верно, той е много добър по тази частМЪЖжжж написа:Пусни Уишеса да ги поразсъблече тогава..latrevw написа:... невероятни усилия ми коства да ги накарам поне малко да се разкрият... мъка![]()
Да не ти пукаlatrevw написа:точно! и аз това казвам, обаче ме гледат укорително, защото на моменти съм искрена до болка (болка за мен); хората ме смятат за глупава, щом го правяvyara написа:Искреността предизвиквала искреност.latrevw написа:
и аз го искам и гледам да да съм откровена, че да се случи нещо като "каквото повикало, такова се обадило"
Не ти пука, нали? Сигурна съм, защото и на мен. Не че се разкривам напълно, ще ме сметнат за луда. Само понякога си го позволявам. Но е хубаво да бъдеш открит. Проблема е, че не трябва да имаш нищо за криене
Аз не мисля така. Днес съм поставил своеобразен рекорд- 110 постинга за един ден... И то без да внимавам какво говоря...latrevw написа:
мислех си наскоро - защо хората толкова се съобразяват и смятам, че не трябва да говорят много, че трябва много да внимават какво говорят и това дори пред приятели; много ме изнервя това
абе, да ти кажа, не виждам пък чак толкова какво има за криене... на всички ни се случва почти едно и също, всички ни тресат едни и същи нерви и страстиvyara написа: Да не ти пука
Не ти пука, нали? Сигурна съм, защото и на мен. Не че се разкривам напълно, ще ме сметнат за луда. Само понякога си го позволявам. Но е хубаво да бъдеш открит. Проблема е, че не трябва да имаш нищо за криене:winkw:
не мога да разбера какво значи "внимавай, да не се разголиш прекалено, чееее..."
мамка му, приятно ли е пък да се живее с някаква маска и само в кенефа да си си ти
радвам се, и за теб знам, че не се притесняваш какво говориш, затова те харесвам.[unknown] написа:Аз не мисля така. Днес съм поставил своеобразен рекорд- 110 постинга за един ден... И то без да внимавам какво говоря...latrevw написа:
мислех си наскоро - защо хората толкова се съобразяват и смятам, че не трябва да говорят много, че трябва много да внимават какво говорят и това дори пред приятели; много ме изнервя това
ти от снощи май почна маратона, много бях изморена да пиша, обаче чета в клуба и гледам незнайния пише, незнайния отговаря; мислено ти пращах целувки