2423 евро/кв. м е за жилище в строеж до НДК
Re: 2423 евро/кв. м е за жилище в строеж до НДК
страницата е блокирана временно........
Отваря се, бе, в днешния "Монитор" е това..caliostro написа: страницата е блокирана временно........
като знам какво ГРАНДИОЗНО задръства е там... човек или трябва да има хеликоптер, или да не излиза повече от веднъж годишно откъщи.
п.п. ходенето пеша не го броя, щот колкото пъти тръгна пеша натам, толкова сядам до фонтанчетата и почвам да зяпам народа с часове вместо да свърша работа и ...
just perfect
- Dark Angel
Звеневи, то не е до лудост, а до това какво иска човек
аз като градски човек съм доволна да живея на бул.Витоша
мисълта да се начукам някъде из кварталите не ме привлича - искам да мога нощем да ходя из града и да се прибирам пеш, искам училища, кафета, ресторанти, магазини, т.н. да са ми на 5 минути пеша и така
мисълта да се начукам някъде из кварталите не ме привлича - искам да мога нощем да ходя из града и да се прибирам пеш, искам училища, кафета, ресторанти, магазини, т.н. да са ми на 5 минути пеша и така

- Житената Питка
- BOFH
В случай, че не се усещаш говориш за Младост 1А.Dark написа:Звеневи, то не е до лудост, а до това какво иска човек
Смея да твърдя, че във въпросната махала има повече магазин/кафене/ресторант/фризьорски салон/магазин за алкохол/etc. на глава от населението от всяко друго едно място в София, почти 100% сигурен съм в това.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Мдаааам... явно най-глупавите живеят и се натискат да живеят в Симеоново, Бояна, Драгалевци... и куп други такива "гадни" села!!!Dark написа:ади де, знам за какво говоря
мани го Младост, три дена път с камили през Цариградско
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
И тотално изгубване измежду еднообразието на хомофермите. Да не говорим за побойнческия дух и страха да се разхождаш посреднощ.Dark написа:ади де, знам за какво говоря
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Интересно къде точно в София липсва този дух??? Моля те, кажи ми, за да направя всичко възможно да се пренеса там!maggot написа:Да не говорим за побойнческия дух и страха да се разхождаш посреднощ.
Bella Ciao
Bella Ciao
махни кавичките на гадни. причини:сър Айвънхоу написа:Мдаааам... явно най-глупавите живеят и се натискат да живеят в Симеоново, Бояна, Драгалевци... и куп други такива "гадни" села!!!Dark написа:ади де, знам за какво говоря
- няма канализация
- няма улици
- няма улично осветление
- няма градски транспорт /освен в ниската част/
- няма магазини, автомивки, кафенета, градинки, ресторанти /с малки изключения/
just perfect
Баце, не се изФърляй, щото преди годин брааме бая срам с един баровец, дето моеше да купи цялата Витошка низина...сър Айвънхоу написа: най-глупавите живеят и се натискат да живеят в Симеоново, Бояна, Драгалевци... и куп други такива "гадни" села!!!
Настанихме го у къща (къщище) при баснословните, за онова време, 4000 $ наем... До средата на октомвли - нема прублемос, обаче после - не може да стигне, не може да тръгне, нема вода, и за капак и тока спираше...
Остави им капарираните за 6 месеца денги и се свря в една гарсониерка (преградено от 8 стаен) на "Аспарух"
Баш в центъра е най-спокойно в момента. Колкото и да ти е чудно това, което казвам е така.сър Айвънхоу написа: Интересно къде точно в София липсва този дух??? Моля те, кажи ми, за да направя всичко възможно да се пренеса там!
Не че няма престъпност и хулигани, но са в най-малък процент в сравнение с останалите квартали. Може би се дължи на денонощните патрули, които обикалят, не знам. Но това е положението.
Ако искаш - беги да живееш в Бояна или Драгалевци или където искаш там, дето единствения начин детето ти да комуникира с връстници е да пътува минимум по 1 час към по-обитаемо място. Айде, моля те - и това съм го минала.
П.П. Да не говорим за вече споменатите липси на елементарни неща в доста голям период от време. Случвало се е да нямаме вода в продължение на няколко дена. Ток - често го хваща липсата и то най-вече през зимните месеци, когато най-ти трябва за да се отопляваш...
Последно промяна от maggot на 18.09.07, 09:44, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
у тия села е влажно мнооосър Айвънхоу написа:Мдаааам... явно най-глупавите живеят и се натискат да живеят в Симеоново, Бояна, Драгалевци... и куп други такива "гадни" села!!!Dark написа:ади де, знам за какво говоря
по северния склон са и няма мнооо слънце
тва е мнение на дядо ми лека му пръст
за сметка на тва у надежда е сухо и слънчево
тия плащат щото ги гонят некви комплекси овчи а и се опитват да спетят разходи за охрана,градинар и ала балаЗвеневия написа:И защо тогава са склонни да плащат 2423 за метър?caliostro написа:тва да си отвориш виндоуса
С тея темпове на застрояване скоро, кат си отвориш виндоуса, направо некой памперс шти лепне на бюрото, не само прах...
ходи да видиш тия как се мъчат
всичко заградено, 3-4 бариери,камери ....
ква престъпност там като не мое да припариш
но тва лапа много кинти за подръжка и някои наистина слизат у младостите
Е не е съвсем така. За един работен ден можеш да удариш най-много 3 тегела. Мдам... не подценявай трафикаcaliostro написа: колкото тигели искаш толкова мое да и удариш
![]()
тия коли за кво са
С трамвайче е най-бързо
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
цените са спекулативниЗвеневия написа:И защо тогава са склонни да плащат 2423 за метър?caliostro написа:тва да си отвориш виндоуса
С тея темпове на застрояване скоро, кат си отвориш виндоуса, направо некой памперс шти лепне на бюрото, не само прах...
печеливш бизнес
но според мен тва балонче ще се спука
пуснат ли метрото от маалата до центъра слизам от колатаmaggot написа:Е не е съвсем така. За един работен ден можеш да удариш най-много 3 тегела. Мдам... не подценявай трафикаcaliostro написа: колкото тигели искаш толкова мое да и удариш
![]()
тия коли за кво са
С трамвайче е най-бързо
баси кви глупости пиша
те си ги строят само за тях, балъците в суматохата се набутват в шамаритеЗвеневия написа:Верно?bead_ написа:не е за живеене, за офиси ги купуват. обикновена суета.![]()
![]()
![]()
И къде ще се паркира баровеца, дето иска на бюрото му да кацат памперси?![]()
И като е за суета, що не си строят сградите само за тях, ами лОват балъци , които да се свират 4 човека в 55 квадрата?
just perfect
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Няма да ги махна! Ня-мааааа!bead_ написа:
махни кавичките на гадни. причини:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ей, ама сте много вързвателни днеска! Човек да не поиска да се помайтапи с вас!Звеневия написа: Баце, не се изФърляй, щото преди годин брааме бая срам с един баровец, дето моеше да купи цялата Витошка низина...
Настанихме го у къща (къщище) при баснословните, за онова време, 4000 $ наем... До средата на октомвли - нема прублемос, обаче после - не може да стигне, не може да тръгне, нема вода, и за капак и тока спираше...
Остави им капарираните за 6 месеца денги и се свря в една гарсониерка (преградено от 8 стаен) на "Аспарух"
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
ние сме фенове, ма малко ме мързи чак толкова да се напъвамЗвеневия написа:И така другарки и другари![]()
Да напомня, че нашата кооперация има (все още) два етажа въздух за надстояване!
Започваме наддаването от 2500![]()
![]()
![]()
Някой чух да казва 2800!
нещо ми е писнало да се силя годината да я изработя за 6 месеца

- сър Айвънхоу
Айде и на теб:Звеневия написа:
Марш в Симеоново!
Bella Ciao
Bella Ciao
идват сутрин микробуситеDark написа:да....
нема кво да си говорим.....
Витошка си е Витошка.
Това е Шанзелизето/5-тото Авеню/Кертнерщрасето/т.н. на България
и има къде да се сбират децата без да те е много бъзе. В Затворените комплекси, кварталите с къщи и т.н. децата са като в аквариуми
товарят децата и ти ги връщат вечерта
2007 -а година сме
нема лабаво
щели да играят децата ?
- сър Айвънхоу
Такива сме си - от малки!bead_ написа:
ей, много невъзпитани в тва симеоново людете, бре!
Bella Ciao
Bella Ciao