Подарък за жена - шеф
Подарък за жена - шеф
Шефката има рожден ден и трябва да купя нещо като представител на офиса. Обаче не мога да измисля нищо освен парцал.
Бижута и картини отпадат, защото досега все това сме купували.
Моля ви, дайте някаква идея
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Подарък за жена - шеф
Трябва ли да сме сериозни?latrevw написа:Шефката има рожден ден и трябва да купя нещо като представител на офиса. Обаче не мога да измисля нищо освен парцал.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Картина, ваза, преспапие или други такива дрънкулки...latrevw написа:Шефката има рожден ден и трябва да купя нещо като представител на офиса. Обаче не мога да измисля нищо освен парцал.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
абсолютно сериозен ми е проблема, в творческа криза съм и нямам и време нито да мисля, нито да обикалям - зов за помощ от другарчеfrisky lioness написа:Трябва ли да сме сериозни?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Piqndurnik
То не пречи все пак един вибратор...latrevw написа:абсолютно сериозен ми е проблема, в творческа криза съм и нямам и време нито да мисля, нито да обикалям - зов за помощ от другарчеfrisky lioness написа:Трябва ли да сме сериозни?
Наздраве 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така или иначе си мисля, че трябва да нещо сувенирско или поне нещо, което да е свързано с хобитата и интересите и (не може да няма такива:winkw:) Вчера, например в един магазин за сувенири видях много приятни комплекти в една страшно елегантна кутия, които съдържаха писалка, запалка и нещо друго май беше кутийка за визитки:-)latrevw написа:абсолютно сериозен ми е проблема, в творческа криза съм и нямам и време нито да мисля, нито да обикалям - зов за помощ от другарчеfrisky lioness написа:Трябва ли да сме сериозни?
Може и някаква пластика, по-различно е от картина:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Аз под "картина" имах предвид и пластики икуп други подобни "происведения на изкуството"...frisky lioness написа: Може и някаква пластика, по-различно е от картина:-)
А това за визитника е много готино!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ваза (с цветя), аксесоари за бюро (нещо по-така), малка пластика, скъпа писалка...latrevw написа: Моля ви, дайте някаква идея
Все пак и от бюджета зависи..
да, пластика ми допада донякъдеfrisky lioness написа: Може и някаква пластика, по-различно е от картина:-)
тези комплекти тя си ги поръчва по Нова година като се подготвят рекламните материали, лошото е, че всичко си има, а каквото няма го търси в цвят бордо, че да й отива на хола:rotfl24:
знам ги тези комплектиfrisky lioness написа:Така или иначе си мисля, че трябва да нещо сувенирско или поне нещо, което да е свързано с хобитата и интересите и (не може да няма такива:winkw:) Вчера, например в един магазин за сувенири видях много приятни комплекти в една страшно елегантна кутия, които съдържаха писалка, запалка и нещо друго май беше кутийка за визитки:-)latrevw написа:абсолютно сериозен ми е проблема, в творческа криза съм и нямам и време нито да мисля, нито да обикалям - зов за помощ от другарчеfrisky lioness написа:Трябва ли да сме сериозни?
Може и някаква пластика, по-различно е от картина:-)
доста са масивни и ефектни но им пада покритието.
нещо като манекенка, която се включва в разговор?caliostro написа:...
знам ги тези комплекти
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нещо като билети за ..нещо..в работно време..
нещо като ..часовник... превъртян леко.. има много хубави ..артистично поне..
нещо като.. комплект ножове ..пак символично..

нещо като ..часовник... превъртян леко.. има много хубави ..артистично поне..
нещо като.. комплект ножове ..пак символично..
Последно промяна от Semiramis на 20.09.07, 12:56, променено общо 1 път.
благодаря! пластика много ми харесва, дано да намеря хубава, която да е на по-нормална цена4avdar4e написа:Ваза (с цветя), аксесоари за бюро (нещо по-така), малка пластика, скъпа писалка...latrevw написа: Моля ви, дайте някаква идея
питай я визитника покрит ли е с кожа?ELBI написа:нещо като манекенка, която се включва в разговор?caliostro написа:...
знам ги тези комплекти
такива са
и покритието на метала падаааааааа!
манекенка ама таратанци.
Ножове не се подаряват, старо поверие!Semiramis написа: нещо като.. комплект ножове ..пак символично..
- сър Айвънхоу
Да, символиката е ясна: Така и така ни дереш живи, ами поне да са качествени ножовете!:blum:Semiramis написа:нещо като.. комплект ножове ..пак символично..
Bella Ciao
Bella Ciao
"НИ" е правилното местоимениеcaliostro написа:дали ще ни бъде заплатена консултацията?!ELBI написа:то от вас идва...latrevw написа:ей, само секс ви е главитеcaliostro написа:един мъжки стриптиз и подари
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Колко нормална?latrevw написа:благодаря! пластика много ми харесва, дано да намеря хубава, която да е на по-нормална цена4avdar4e написа:Ваза (с цветя), аксесоари за бюро (нещо по-така), малка пластика, скъпа писалка...latrevw написа: Моля ви, дайте някаква идея
Кога е събитието?

в неделя, но в понеделник трябва да донеса нещото в офиса; за бюджета - оставиха на мен да преценя, но не ми се дават повече от 100 лв - 150 макс, а пластиките, които съм заглеждала са по двеста-тристаfrisky lioness написа:
Колко нормална?
Кога е събитието?
- Green Light
Кви мангизи? Щото има едни масажориии. Стол- кожен, едни неща ти се връткат на тила, на кръста, по краката,- рилакс към 2-3 бона май. Мани ги тия бруталисти, стрип, вибратор, нам кво си, тука братче, ше свърши е така от кеф само. Извънвагинален, нонклиторен оргазъм на латински. Има и друга полза- сещаш се- за офиса - една ухилена шефка- да, мойте деца, да милички, може почивчица, а, биричка пиете, водичца, купонче нещо тук ли има, ах че лошо, много, много лишо, пийте набързо и да няма такива нещица повече, сладучета, ни- ко - га. ...latrevw написа:Шефката има рожден ден и трябва да купя нещо като представител на офиса. Обаче не мога да измисля нищо освен парцал.
Кво са 2 хилки на 50 човека примерно- нищо не са
Green Light написа:Кви мангизи? Щото има едни масажориии. Стол- кожен, едни неща ти се връткат на тила, на кръста, по краката,- рилакс към 2-3 бона май. Мани ги тия бруталисти, стрип, вибратор, нам кво си, тука братче, ше свърши е така от кеф само. Извънвагинален, нонклиторен оргазъм на латински. Има и друга полза- сещаш се- за офиса - една ухилена шефка- да, мойте деца, да милички, може почивчица, а, биричка пиете, водичца, купонче нещо тук ли има, ах че лошо, много, много лишо, пийте набързо и да няма такива нещица повече, сладучета, ни- ко - га. ...
Кво са 2 хилки на 50 човека примерно- нищо не са
Green Light написа: Щото има едни масажориии.
http://www.victoria-spa.com/pages_bg/bg_Packet.php
ако е готина - ТАЙНАТА НА КЛЕОПАТРА, антицелулитният - ако е гадна шефката:winkw:
just perfect
той искаше да каже "2 миски"...latrevw написа:Green Light написа:Кви мангизи? Щото има едни масажориии. Стол- кожен, едни неща ти се връткат на тила, на кръста, по краката,- рилакс към 2-3 бона май. Мани ги тия бруталисти, стрип, вибратор, нам кво си, тука братче, ше свърши е така от кеф само. Извънвагинален, нонклиторен оргазъм на латински. Има и друга полза- сещаш се- за офиса - една ухилена шефка- да, мойте деца, да милички, може почивчица, а, биричка пиете, водичца, купонче нещо тук ли има, ах че лошо, много, много лишо, пийте набързо и да няма такива нещица повече, сладучета, ни- ко - га. ...
Кво са 2 хилки на 50 човека примерно- нищо не сати не се обаждай, че си шеф, ще ти дам аз едни 2 хилки
- snowprincess
отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"
има три магазина за чанти
в единият, който е отстрани на блока има интересни и скъпи чанти (над 100лв.)

чантите на шефката започват от 150 кинта нагореsnowprincess написа:отиди на улицата на КАТ, пресичаш "Стамболийски" и продължаваш към "Владислав"
наблюдавам този сегмент от пазара