Данби да не са нужни вече за фармацията?
Не е анкета!!!
Не е анкета!!!
Защо преди години от баби и дядовци, които се гъзеха по улиците, все не можехме да си съберем кестени за битка, а сега се въргалят и никой не ги събира?
- Dark Angel
4avdar4e написа:Пък аз по всичките си чанти, редом с една мъничка иконка, имам кестени... Суеверия разниМЪЖжжж написа:Аааа! Имам си един! Сбран по Витошка...
Побеля като го стисках в ръка /било на лошо викат/... А то просто му сварих черупката с мойта топла испанска кръв
Panta rhei...
МЪЖжжж написа:Мъжка ръка на същото място /за да земе кестена де..Мнемозина написа:Кестен в сутиена свалял кръвното.
/ го вдига! Също е
![]()
В тоя клуб винаги може да намери човек решение за всякакво... кръвно.
Тъкмо се чудех дали да обясня, че не е поверие, щото в поверията сутиени няма...
Panta rhei...
Еми глей ся... Аз я свързах с "поверие". Да беше турила една захилена иконка... а то на сериозно си взела постинга. Брей...и чувство за хумор ли нямаш?!Мнемозина написа: Ееее, хайде сега тежки обвинения!
И как изобщо успя да свържеш "романтика" със "сутиен"?
Верно ли се изкоси?!
Не бе, наистина съм забравила захилената иконка.МЪЖжжж написа:Еми глей ся... Аз я свързах с "поверие". Да беше турила една захилена иконка... а то на сериозно си взела постинга. Брей...и чувство за хумор ли нямаш?!Мнемозина написа: Ееее, хайде сега тежки обвинения!
И как изобщо успя да свържеш "романтика" със "сутиен"?![]()
Майтапя се бе дарлинг!
Ма поради късния час... май ти идва в повече /а днес е вторник вече...да отбележа
понеделник минА/.
Верно ли се изкоси?!
Ма то е щото доста се смях самата аз.
Panta rhei...
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Dark написа:аз нося една овца
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Майка ми ги пъха по шкафовете-против хлебарки ( и си мисли горката, че декстват:lol::lol:Действа Саймън4avdar4e написа:Пък аз по всичките си чанти, редом с една мъничка иконка, имам кестени... Суеверия разниМЪЖжжж написа:Аааа! Имам си един! Сбран по Витошка...
Побеля като го стисках в ръка /било на лошо викат/... А то просто му сварих черупката с мойта топла испанска кръв

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Предполага се, че носи здраве.ave написа:Какво е това суеверие за кестените? Куриерката ми също винаги има кестен в чантата...4avdar4e написа:Пък аз по всичките си чанти, редом с една мъничка иконка, имам кестени... Суеверия разни
Защо го носи?
А от биоенергетична гледна точка, казват, че докато държиш кестен в ръка, отй ти отдава положителната енергия на слънцето, натрупана, докато е узрявал...
Те такива ми ти работи...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам, че не е суеверие. Мнемо е права. Свързано е с кръвното. Баща ми беше хипертоник. Носеше си винаги в джобовете на панталона:-)ave написа:Какво е това суеверие за кестените? Куриерката ми също винаги има кестен в чантата...4avdar4e написа:Пък аз по всичките си чанти, редом с една мъничка иконка, имам кестени... Суеверия разни
Защо го носи?
Сетих се и друго, което съм чела. Неутрализирали отрицателната енергия и спомагали за по-добър сън. Слагахме под спалнята

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Интересен ми е размера на чантата и как сигурно я влачиш на гръб...Dark написа:ахъм, и си представи как се мъча да я натъпча сутрин вътресър Айвънхоу написа:
Извинявай! Предполагам, че е някаква кукличка таз овца, ама... в първия момент си представих истинска овца в чантата ти!
П.П. Ох, от сабахлямта нещо ме е ударила съчмата...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По същата причина като с кестените. Морето е голяма стигия. Зарежда с колосални количества енергия:-)vyara написа:Аз пък почти по всички джобове имам мидички или камъчета от морето.Dark написа:аз нося една овца
Питай ме защо.Идея нямам.

- сър Айвънхоу
Ако питаш мен, най-добре е да имаш пясък в... д-то... значи си на плажа, или току-що си си тръгнала от там!vyara написа:Аз пък почти по всички джобове имам мидички или камъчета от морето.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
начи това е живото въображениесър Айвънхоу написа: Интересен ми е размера на чантата и как сигурно я влачиш на гръб...
П.П. Ох, от сабахлямта нещо ме е ударила съчмата...
чантата ми е голяма, работна, за папки - мойто въображение го докара до агне намушкано вътре със стърчаша глава и крака и блеещо нервно

- сър Айвънхоу
Dark написа:начи това е живото въображение
чантата ми е голяма, работна, за папки - мойто въображение го докара до агне намушкано вътре със стърчаша глава и крака и блеещо нервно
Благодаря ти, Дарки!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ако не си на море, а в офиса кво требе да имаш в гъза - моливи и телбод ли?сър Айвънхоу написа:Ако питаш мен, най-добре е да имаш пясък в... д-то... значи си на плажа, или току-що си си тръгнала от там!vyara написа:Аз пък почти по всички джобове имам мидички или камъчета от морето.
Ей бе начи, не знаете ли как се носи агне? На врата преметнато като лисицаDark написа: начи това е живото въображение
- сър Айвънхоу
Звеневия написа:Ако не си на море, а в офиса кво требе да имаш в гъза - моливи и телбод ли?![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Зависи от размера... на д-то!Звеневия написа:Шредер? Не става ли?сър Айвънхоу написа:Звеневия написа:Ако не си на море, а в офиса кво требе да имаш в гъза - моливи и телбод ли?![]()
![]()
Острилка!
Bella Ciao
Bella Ciao