търсите ли си правата?
търсите ли си правата?
Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
Re: търсите ли си правата?
Не ме прескачатppi написа:Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
Не ми искат
т.н. - поясни.
Пак ли ще твориш студия за народопсихологията?
Съскам мноо тихичко - върши работа! (Ако искаш да те слушат - говори (съскай) тихо)
- сър Айвънхоу
За втори път:ppi написа:Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
Да, до дупка!
И рушвети не съм давал никъде! Сигурно за това съм на тоя хал?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
И мене.Звеневия написа: Не ме прескачат
Не ми искат
Обаче тъй като се позачетеш да не ти искат и все да те прескачат как звучи само, а?
- сър Айвънхоу
Понякога става и с удряне по бюра!Звеневия написа:Съскам мноо тихичко - върши работа! (Ако искаш да те слушат - говори (съскай) тихо)
Ама най-добра работа върши цитирането на членове от разни закони. Много добра работа вършат: ЗЗД, ДПК, НК и други такива...
Bella Ciao
Bella Ciao
фор фрий нищо не правя, въпроса е провокиран от темите, които се обсъждат в последно времеЗвеневия написа:Не ме прескачатppi написа:Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
Не ми искат
т.н. - поясни.
Пак ли ще твориш студия за народопсихологията?
![]()
Съскам мноо тихичко - върши работа! (Ако искаш да те слушат - говори (съскай) тихо)
Така е, като нема кой на сипе по една водка!ppi написа: въпроса е провокиран от темите, които се обсъждат в последно време
vyara написа:
Обаче тъй като се позачетеш да не ти искат и все да те прескачат как звучи само, а?:blum:
Тук моят монитор почнА да киха...ppi написа:vyara написа:
Обаче тъй като се позачетеш да не ти искат и все да те прескачат как звучи само, а?:blum:
тъй изведено от контекста е тъжно; да не те питат после защо ги обичаш
- сър Айвънхоу
Лелееее, колко бързо премина в крайната фаза на всяка една от темите в клубааа...vyara написа:Обаче тъй като се позачетеш да не ти искат и все да те прескачат как звучи само, а?:blum:
П.П. Нещо като оня виц: "Лелее, колко са я съкратили тая приказкаааа..."
Bella Ciao
Bella Ciao
ъхъ, форумно:-)vyara написа:Хехе, ма верно?ppi написа: фор фрий нищо не правя,
- Глас в пустиня
Права се търсят при изрядно изпълнени задължения! По принцип "рушвет" се иска когато стъпиш накриво, или когато страшно много искаш да се докопаш до нещо. Изключения се срещат, макар и с инцидентин характер и са на сервитьорския принцип АКМ(ако мине).ppi написа:Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
в общият случай не е такаБоЕВ написа:Права се търсят при изрядно изпълнени задължения! По принцип "рушвет" се иска когато стъпиш накриво, или когато страшно много искаш да се докопаш до нещо. Изключения се срещат, макар и с инцидентин характер и са на сервитьорския принцип АКМ(ако мине).ppi написа:Когато ви "прескачат" служители, искат рушвет и т.н?
даваш за да минеш по тънко или да ползваш някакви бонуси.
след като не е фиксирано нещо то става разтегливо понятие.
като е резтегливо /да речем от 100 до 500 или 1000 до .../
ако висиш с глоба която не е фиксирана а по някаква шибана преценка ...pocti_bezobidna написа:колко даваш?caliostro написа:да.pocti_bezobidna написа:намираш ли?caliostro написа:търся кинти а не права:blum:
други въпроси?!
къде?
колко?
там където няма опашка.
не много.
други въпроси?:lol:
да речем глоба до 500 и ти искат 100 ти 100 ли даваш или плащаш 500 за да си галиш егото?
- Глас в пустиня
caliostro написа:! По принцип "рушвет" се иска когато стъпиш накриво, или когато страшно много искаш да се докопаш до нещо.
Има ли някаква вероятност да говорим за едно и също!:roll::lol:в общият случай не е така
нали се премятаме в един и същи цирк:lol:БоЕВ написа:caliostro написа:! По принцип "рушвет" се иска когато стъпиш накриво, или когато страшно много искаш да се докопаш до нещо.Има ли някаква вероятност да говорим за едно и също!:roll::lol:в общият случай не е така
- Глас в пустиня
И никой неще да опъне предпазната мрежа...caliostro написа:нали се премятаме в един и същи цирк:lol:БоЕВ написа:caliostro написа:! По принцип "рушвет" се иска когато стъпиш накриво, или когато страшно много искаш да се докопаш до нещо.Има ли някаква вероятност да говорим за едно и също!:roll::lol:в общият случай не е така
- сър Айвънхоу
Ами просто искат хората друго да опъват...БоЕВ написа:И никой неще да опъне предпазната мрежа...
Bella Ciao
Bella Ciao