История 12 - Разсеяност

Все същите
АВе
Обратна връзка:

История 12 - Разсеяност

Мнение от АВе »

Много съм разсеян, значи!
Това е отвратително!

Сигурно има и други клубари, които са се убедили от личен опит, че влизането под душа с очила не е много практично решение.

Или че абсолютно всички жени забелязват, когато без да искаш си тръгнал на работа с два различни чорапа.

1
Прибираме се от работа. оставяме колата при кварталния супермаркет. Пазаруваме с жената. Отнасяме си торбите на ръка до вкъщи.

Синът взима ключа от колата и слез малко звъни по ГСМа: Колата е открадната. Няма я.

Пет секунди паника от жена ми, после старият и дебел АВе се сеща и казва: колата е отдясно на супера. Там я забравихме.

Да-а-а

Наздраве!

2
В събота сутринта оставям колата в автомивката, дето е на 50 м. от нас. В неделя вечерта трябва да ходим на гости. Да, ама нали съм забравил колата в автомивката… А те вече затворили. Добре, че имаме два ключа от колата…

3
Зима, през нощта е навалял ок. 30 см сняг.

Рано сутрин, тъмно, АВе недосъбуден слиза да почисти снега от колата и да я затопли.

На светлината от крушката пред входа виждам неква червена кола, мушкам ключа и я отварям. Сядам и я паля.
Обръщам се да взема метлата от задната седалка, та да почистя снега, и забелязвам, че тапицерията не като нашата и метла, разбира се, няма. Поглеждам волана - на него пише "ФИАТ", а не е с емблемата на "Опел"...

М-м-да.

После споделих със съседа, собственик на червения фиат, че ако нещо закъса с колата, може да кара моята. И че нэма да му се сърдя.
Щото и ключа от неговия Фиат отваряше моя Опел.

Такива ми ти работи.

4
А това е върхът на моята забравливост:

Мъжът на братовчедка ми е на състезания в чужбина.
Любимият ми племенник е още бебе и много реве. Мноо гласовит беше, да му се не види!
Поемам съботната сутрешна разходка с количката в парка, та братовчедка ми да има време да си погледне къщата и да наготви.

Всичко върви нормално. Повозихме се, подундуркахме се, прочетох си съботния вестник... Хлапето заспа. Скука.

Отидох да гледам едни пенсионери как играят шах. По едно време си поглеждам часовника и виждам, че е време да се връщам.
И... си тръгвам.

След пет-шестстотин метра се сетих, че съм забравил бебето при пенсионерите. Голям срам!

Връщам се да си взема подопечния, а пенсиите ме скъсаха от бъзик.

Казах ли „наздраве”? :crazy:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
vyara

Re: История 12 - Разсеяност

Мнение от vyara »

ave написа: 3
Зима, през нощта е навалял ок. 30 см сняг.

Рано сутрин, тъмно, АВе недосъбуден слиза да почисти снега от колата и да я затопли.

На светлината от крушката пред входа виждам неква червена кола, мушкам ключа и я отварям. Сядам и я паля.
Обръщам се да взема метлата от задната седалка, та да почистя снега, и забелязвам, че тапицерията не като нашата и метла, разбира се, няма. Поглеждам волана - на него пише "ФИАТ", а не е с емблемата на "Опел"...

М-м-да.

После споделих със съседа, собственик на червения фиат, че ако нещо закъса с колата, може да кара моята. И че нэма да му се сърдя.
Щото и ключа от неговия Фиат отваряше моя Опел.

Такива ми ти работи.

4
.........
Това с колата и на мен ми се е случвало. Излизам от една книжарница и се запътвам към колата си да я отключа - от едната врата не става, пробвам от другата (той и ключа малко заяжда, щото не знам кое по ред копие е) и се суетя и силно се притеснявам, даже взех да се озъртам за помощ. И така, озътайки се, съзирам моята кола 20 м по-нататък по улицата, седи си спокойно, ни лук яла, ни лук мирисала, а аз да се бъхтя около накаква със същия цвят (не съм сигурна дали беше същия модел кола:oops:) За мое оправдание нямаше нито сняг, нито нищо.
И друга подобна история се сетих. Веднъж с едно гадже отиваме към колата му, тъкмо сме излезли на среща. И той ми вика: има малка изненада. Ква е изненадата, бре? И почвам да умувам вървейки към колата какво ли може да е. И си викам, каквото и да е, сигурно е в колата. И му казвам - куче, купил си си куче. Не знам вече що това съм си помислила. И отиваме до колата и той стои отстрани, пък аз се дзверя през джама да видя куче ли има, какво ли. Ама нищо. Къде е изненадата, бре. И оня ми вика: Бе не забелязваш ли че колата ми е нова?:twisted: Верно бееее, пляскам се по челото, предишната беше бежов роувър пък тази е сребрист... хмм..не помня вече марката:oops: Но на външен вид много си приличаха, честно!:oops:

Забелязала съм, че запомням визуално колите по цветове и калибър, почти никога не гледам марки. Бе, женска му работа:lol::lol:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
Забелязала съм, че запомням визуално колите по цветове и калибър, почти никога не гледам марки. Бе, женска му работа:lol::lol:
хахаха, голям гаф с гаджето, ама и аз само цветовете на колите помня и въобще не познавам марките, това много дразни мъжете, като ми кажат: ииййй, гледай какъв "еди-какво-си", аз винаги бъркам накъде да гледам, докато не ми кажат цвета няма шанс да разбера за коя кола става дума:D

обаче да ти разкажа една случка с Уишес: една моя приятелка е в къщи на гости, дойде направо от фризьор с драстична промяна от дълга коса, сега беше възкъса и интересно оформена причекса. Прибира се Уишес от работа и ние двете чакаме реакция, а той: Здрасти, Веси, как си?, тя отговаря и ние пак го гледаме втренчено и очаквателно, не издържах аз: Не вуждаш ли някаква промяна?, той се сети милия, че има нещо и изтърси: Аууу, ти имаш нов цвят на косата:shock::shock::shock:

можеш да си представиш какво линчуване последва:D:D:D
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа:
хахаха, голям гаф с гаджето, ама и аз само цветовете на колите помня и въобще не познавам марките, това много дразни мъжете, като ми кажат: ииййй, гледай какъв "еди-какво-си", аз винаги бъркам накъде да гледам, докато не ми кажат цвета няма шанс да разбера за коя кола става дума:D

обаче да ти разкажа една случка с Уишес: една моя приятелка е в къщи на гости, дойде направо от фризьор с драстична промяна от дълга коса, сега беше възкъса и интересно оформена причекса. Прибира се Уишес от работа и ние двете чакаме реакция, а той: Здрасти, Веси, как си?, тя отговаря и ние пак го гледаме втренчено и очаквателно, не издържах аз: Не вуждаш ли някаква промяна?, той се сети милия, че има нещо и изтърси: Аууу, ти имаш нов цвят на косата:shock::shock::shock:

На такива отговори съмсе наслушала и аз, естествено.:D Мъжа ми редовно отговаря - ми тя косата ти преди не беше ли същия цвят:shock: Виж, когато ме чака след фризьор, например, винаги ми прави комплимент след внимателно вглеждане :wink:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

АВе, тая кола освен да я забравяш, за друго служи ли ти! :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа: Виж, когато ме чака след фризьор, например, винаги ми прави комплимент след внимателно вглеждане :wink:
Тази сутрин МЕ чакаше от фризьор. Прибирам се и "комплимента" "На теб какво по-точно са ти подстригвали?"
Аз::shock: Ти да не очакваш да се прибера напълно лишена от коса? Аз за тва ли съм си я отглеждала толкова дълго време?!:x

Сигурно трябваше да ме види РУСА, за да реагира:lol::lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ave написа:Много съм разсеян, значи!
Това е отвратително!

:crazy:
мислех, че аз съм много разсеяна, но сега като те чета се успокоявам:D8)

Спокойно. Това е присъщо на гениите:)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Мнемозина написа:АВе, тая кола освен да я забравяш, за друго служи ли ти! :huhthink:
Хе-хе-е-е! Да, Мнемо! Всеки ден ходя с нея на работа. Ама като забравя къде съм я паркира-а-ал... Страшно става!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

И до сега се чудя как едно време в ГДР си познаваха колите: като застанеш на паркинга - почти само трабанчета. Че и цветовете им бяха само няколко.
Наздраве :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Piqndurnik написа:И до сега се чудя как едно време в ГДР си познаваха колите: като застанеш на паркинга - почти само трабанчета. Че и цветовете им бяха само няколко.
По висящите на огледалото нещица, по възглавничките и разните му кученца с мърдащи се глави :lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

latrevw написа:...обаче да ти разкажа една случка с Уишес: една моя приятелка е в къщи на гости, дойде направо от фризьор с драстична промяна от дълга коса, сега беше възкъса и интересно оформена причекса. Прибира се Уишес от работа и ние двете чакаме реакция, а той: Здрасти, Веси, как си?, тя отговаря и ние пак го гледаме втренчено и очаквателно, не издържах аз: Не вуждаш ли някаква промяна?, той се сети милия, че има нещо и изтърси: Аууу, ти имаш нов цвят на косата:shock::shock::shock:

С жена ми бяхме още гаджета... Беше през зимата и имахме среща в някакво кафе. Аз отидох по-рано, седнах и по едно време накаква руса мацка сяда срещу мен. Опитах се да и кажа възможно най-учтиво, че е заето, ама тя вместо да стане почна неистово да се кикоти. След по-внимателно взиране разпознах сегашната си съпруга. :shock:
Наздраве :cool:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Piqndurnik написа: С жена ми бяхме още гаджета... Беше през зимата и имахме среща в някакво кафе. Аз отидох по-рано, седнах и по едно време накаква руса мацка сяда срещу мен. Опитах се да и кажа възможно най-учтиво, че е заето, ама тя вместо да стане почна неистово да се кикоти. След по-внимателно взиране разпознах сегашната си съпруга. :shock:
е, ти си просто върха!!!!:D:D:D

победител си в класацията :rofl: :rofl: :rofl:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
esti

Мнение от esti »

vyara написа:Забелязала съм, че запомням визуално колите по цветове и калибър, почти никога не гледам марки. Бе, женска му работа:lol::lol:
Ама верно е май, че ние жените само по цвят и калибър запомняме колите.
И аз така.
Навремето, като отивах да раждам, понеже 1 месец по-рано - мъж ми на работа, а аз по една невероятно щастлива случайност - в майка ми. То моето раждане беше направо за филмиране, ама друг път цялата история..
Та наложи се да викнем такси, щото вече стана ясно, че ще раждам.
По онова време ако си спомняте повечето таксита бяха от ония въшки Тико.
Слизаме ние с маман долу, а отпред едно жълто Тико.
Аз, както се досещате бях почти с размерите на колата.
И така започна "операция влизане в Тико-то" - мъъъъъкаааа!
То беше бутане, въртене, наместване - а през това време и по някоя контракция, ей така за разкош.
След много време и още повече усилия, успях да се навра в теснотията и без да обръщам внимание на леко смутената физиономия на шофьора го изкомандвах "Към болницата!"
Майка ми и тя с видимо облекчение от успешния край на мисията по моето набутване в таксито, за по-сигурно и тя добави "Към болницата, бързо!".
Тогава горкия човечец(шофьора) с тих и леко потреперващ гласец вика - "Извинете, но аз не съм такси"
Кво???? Как така бе???
Това направо ми спря контракциите.
Ама кой да види, че колата освен, че е Тико и е жълта, няма нито разните му там изписани по ламарините тел. номера, нито имена на фирми, нито табела с надпис TAXI - нищо.
Беше жълто Тико - значи такси! Тва е.
И така след одисеята по влизането ми в колата, следваше излизането....
По същия път. Бутане, въртене, наместване...
И за да бъде картинката пълна и завършена, наложи се да вървя пеша до автобусната спирка, за да фана от там такси - бяха наредени в дълга редица до тротоара.
А тамошното такси т.е. шофьора ме изгледа, като че ли съм бавноразвиваща се, след като първо го попитах "Извинете вие такси ли сте?"
Що така ме погледа тоя и до днес не мога да си обясня...:D
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Навремето, като отивах да раждам, понеже 1 месец по-рано - мъж ми на работа, а аз по една невероятно щастлива случайност - в майка ми. То моето раждане беше направо за филмиране, ама друг път цялата история..
Ох, ма Ести, така се смях. Знам, че на теб тогава хич не ти е било до хилотене, ама сега е много смешно.. :lol:

Абе, тоя идиот с Тикото, да беше те закарал, а???:evil: След толкова мъки по вмъкването :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Този първия що не го уби?:shock:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа: А тамошното такси т.е. шофьора ме изгледа, като че ли съм бавноразвиваща се, след като първо го попитах "Извинете вие такси ли сте?"
Що така ме погледа тоя и до днес не мога да си обясня...:D
:lol::lol::lol:

Като раждах първия път и аз отидох с такси. Шофьора горкия така се беше притеснил, препоти се, докато ме закара, току виж съм родила в таксито му. Па то раждането продължи повече от 12 часа :twisted:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
Абе, тоя идиот с Тикото, да беше те закарал, а???:evil: След толкова мъки по вмъкването :lol:
Чудя се кво ли си е мислел през това време, че не се е възпротивил:D
Изображение
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
esti написа: Навремето, като отивах да раждам, понеже 1 месец по-рано - мъж ми на работа, а аз по една невероятно щастлива случайност - в майка ми. То моето раждане беше направо за филмиране, ама друг път цялата история..
Ох, ма Ести, така се смях. Знам, че на теб тогава хич не ти е било до хилотене, ама сега е много смешно.. :lol:

Ми те всички на които съм разказвала тази история го упрекват човека, че не ме е закарал, ама той да ти кажа беше толкова шашнат...
Представи си само как тихо и кротко си е чакал човека, я гаджето, я някой друг и изведнъж две жени (от които едната с автомобилни размери) му връхлитат и го командорят накъде да кара....
Ми тва си е стрес бе.:lol:
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:Този първия що не го уби?:shock:
Е, що да го трепя.:D
Може да е чакал жена си с болно бебе да го карат на лекар....примерно. Всичко може да е...
Не мога да го опреквам.
Важното е, че стигнах на време в болницата.:D
esti

Мнение от esti »

vyara написа:
4avdar4e написа:
Чудя се кво ли си е мислел през това време, че не се е възпротивил:D
Докато се мъчих да излизам, само това мърморих - що си мълча до сега бе човек...
Идея си нямам какво си е мислил...
Но беше здраво ошашкан и явно не можа да реагира:D
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Като раждах първия път и аз отидох с такси. Шофьора горкия така се беше притеснил, препоти се, докато ме закара, току виж съм родила в таксито му. Па то раждането продължи повече от 12 часа :twisted:
А аз пък първият път пътувах с линейка - Ладичка, изтърбушена, хуманна, предназначена да облекчи болките на родилките, помагайки им с тръскане и пропадане във всяка дупка по пътя:lol: Сигурно затуй родих лесно и бързо:D
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:D
Жено, ти ме утепА :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24: Как ги ражда малката ти красива главица тези бисери...не гмога го проумея толкуз време:):wink: Верно си била за филм.....Що ли така се сетих за Костурица :think:
Изображение

esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
Жено, ти ме утепА :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24: Как ги ражда малката ти красива главица тези бисери...не гмога го проумея толкуз време:):wink: Верно си била за филм.....Що ли така се сетих за Костурица :think:
Да бе...главицата ми.
Баш от друго място ги раждам ама...:twisted::P
А историята е по-дълга и пълна с подобни щуротии - още от вечерта....
Друг път може и да ви я разкажа, че сега се разпилявам малко и с работа.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
frisky lioness написа:
Да бе...главицата ми.
Бих я поела.....историята де:oops: с най-голямо удоволствие. Когато кажете, уважаема:):wink:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:
Може да е чакал жена си с болно бебе да го карат на лекар....примерно. Всичко може да е...
Не мога да го опреквам.
Вервай ми пълен идиот е бил просто. Ако имаше форсмажор нещо и той щеше да намери решение и за теб и за него. А не да седи като пукъл.
esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
esti написа:
frisky lioness написа:
Да бе...главицата ми.
Бих я поела.....историята де:oops: с най-голямо удоволствие. Когато кажете, уважаема:):wink:
Баси и културната дето си :lol:
Ще разкажа историята, скъпа приятелко.
За мен е удоволствие да споделя съкровените събията около раждането на един нов и много скъп за мен живот.
Край, повредих се и аз....:lol:
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
esti написа:
Не мога да го опреквам.
Вервай ми пълен идиот е бил просто. Ако имаше форсмажор нещо и той щеше да намери решение и за теб и за него. А не да седи като пукъл.
Рем, съкровище, реагираш точно като мъжете от най-близкото ми обкръжение - баща ми и мъжа ми.:D
Грижата им за мен ги караше да упрекват онзи.
А Вие Милорд сте много благороден човек 8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:Край, повредих се и аз....:lol:
Рема е виновен:D:wink:
Изображение

esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
esti написа:Край, повредих се и аз....:lol:
Рема е виновен:D:wink:
Винаги някой мъж е виновен. :wink: :D
Ама нашите са си сладури големи - дори и виновни. 8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:Ама нашите са си сладури големи - дори и виновни. 8)
Право казваш:D И сладури, и виновни, и кОлтурни, и най-вече умни и касиви:)8)
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Забелязала съм, че запомням визуално колите по цветове и калибър, почти никога не гледам марки. Бе, женска му работа:lol::lol:
баси, да не е да ми има нещо че гледам марка и номер, както и на кой ред съм я паркирала

а цвета ич не ме интересува - стига да е черен или сив
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
Вупще ама изобщо не те интересува!
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Dark написа:
да, просто нещем да се кача в бяла кола. или в червена. или в синя. или в зелена

съвсем не ме интересуват всички тез разцветки

и в жълто ламборджини не се качвам

но в черен голф със затъмнени стъкла се мятам веднага
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Dark написа:
vyara написа:
Dark написа:
да, просто нещем да се кача в бяла кола. или в червена. или в синя. или в зелена

съвсем не ме интересуват всички тез разцветки

и в жълто ламборджини не се качвам

но в черен голф със затъмнени стъкла се мятам веднага
а в розов Кадилак?
;)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

esti написа:
Remmivs написа:
esti написа:
Не мога да го опреквам.
Рем, съкровище, реагираш точно като мъжете от най-близкото ми обкръжение - баща ми и мъжа ми.:D
Грижата им за мен ги караше да упрекват онзи.
А Вие Милорд сте много благороден човек 8)
Ама той си е за бой първият! Уж съм миролюбив човек, но това животно да ми падне - да си мълчи през цялото това набутване и после да изкъшка раждаща жена от колата си. Голям катил! :twisted: :guns:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

ave написа: Много съм разсеян, значи!
Това е отвратително!

Сигурно има и други клубари, които са се убедили от личен опит, че влизането под душа с очила не е много практично решение.

Или че абсолютно всички жени забелязват, когато без да искаш си тръгнал на работа с два различни чорапа.

1
Прибираме се от работа. оставяме колата при кварталния супермаркет. Пазаруваме с жената. Отнасяме си торбите на ръка до вкъщи.

Синът взима ключа от колата и слез малко звъни по ГСМа: Колата е открадната. Няма я.

Пет секунди паника от жена ми, после старият и дебел АВе се сеща и казва: колата е отдясно на супера. Там я забравихме.

Да-а-а

Наздраве!
Нямам кола, но това съм го правила с колелото. Прибирам се с торбите и после ходя до супермаркета да си прибера колелото.
И обратния вариант - сутринта е валяло и съм отишла до гарата пеш. На връщане обаче слизам от влака и си търся колелото - паника, че го е вдигнал "паякът" за колела и мотори.
А колко пъти забравям къде точно в университеския двор съм паркирала и ходя като гламава. :oops:

Веднъж - още бях тинейджър - тръгнах на море с една черна и една синя маратонка. Усетих се чак на едни скали край морето.

Обаче ми е по наследство. Родителите ми са същите.

Наздраве!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: Нямам кола, но това съм го правила с колелото. Прибирам се с торбите и после ходя до супермаркета да си прибера колелото.
И обратния вариант - сутринта е валяло и съм отишла до гарата пеш. На връщане обаче слизам от влака и си търся колелото - паника, че го е вдигнал "паякът" за колела и мотори.
А колко пъти забравям къде точно в университеския двор съм паркирала и ходя като гламава. :oops:
Паяк, за колелета??? Б@си:shock:

Присетих се за едно приятелче, преподаваше в Швеция. Та още на първата седмица го спрял полицай, щото карал колело (в лентата за колелета!!!!) с уолкмен на ушите. Тва нейде къмту неомеври месец. Бъррр... Разминал се само с предупреждение, без глоба, щото полисменът видял, че е съвсем отскоро в страната. А там това е забранено. Даааа...

Божееее, къде живея :wand:
esti

Мнение от esti »

Stranniche написа:Ама той си е за бой първият! Уж съм миролюбив човек, но това животно да ми падне - да си мълчи през цялото това набутване и после да изкъшка раждаща жена от колата си. Голям катил! :twisted: :guns:
Ми и аз не разбрах, що си траеше тоз докато се набутвах в колата му....
Може да се е колебаел - дали да ме закара все пак.
Както и да е.
Аз така и не можах да му се разсърдя - нито тогва, нито сега.
Може би защото на фона на това, което ме чакаше след раждането, всичко преди това ми се струва, като незначително и маловажно.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
Stranniche написа: Нямам кола, но това съм го правила с колелото. Прибирам се с торбите и после ходя до супермаркета да си прибера колелото.
Паяк, за колелета??? Б@си:shock:

Присетих се за едно приятелче, преподаваше в Швеция. Та още на първата седмица го спрял полицай, щото карал колело (в лентата за колелета!!!!) с уолкмен на ушите. Тва нейде къмту неомеври месец. Бъррр... Разминал се само с предупреждение, без глоба, щото полисменът видял, че е съвсем отскоро в страната. А там това е забранено. Даааа...

Божееее, къде живея :wand:
Ами на колело с куче на каишка?
Или колоездачи, говорещи по мобилни телефони? Виждала съм и такива, пишещи съобщения . Съответно движещи са на зиг-заг и трябва да ги избягваш. :shock:
Най-много произшествия стават, когато през дъжд карат с чадъри. /Моя приятелка така пукна ребро./

Шведите са умни да забранят такива изцепки и да спазват реда ! При това в Европа има и алеи за колоездачи - мечтии!!! :roll:

Май се отклоних от темата... Ужасно съм разсеяна! Та за какво говорихме :huhthink:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

doktorka написа: а в розов Кадилак?
;)
тц, розов - всъщност може, ако Боев шофира :lol:

е те това ме кефи Изображение
Публикувай отговор