ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!
Кой тва? Тя не е ли утре?Звеневия написа:ситУвацията, трябва да си пусне нещо твърдо, за да му дойде ищах за борба!
ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!

Аз искам да заявя, че не цъкам на линка!Звеневия написа:ситУвацията, трябва да си пусне нещо твърдо, за да му дойде ищах за борба!
ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!
Аз не те карам!Green Light написа:Аз искам да заявя, че не цъкам на линка!Звеневия написа:ситУвацията, трябва да си пусне нещо твърдо, за да му дойде ищах за борба!
ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!

Сега, може ли да ми отговориш на следния въпрос: Чий РД е, та го Ч?Звеневия написа:ситУвацията, трябва да си пусне нещо твърдо, за да му дойде ищах за борба!
ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!
Зирок - една година!сър Айвънхоу написа:Сега, може ли да ми отговориш на следния въпрос: Чий РД е, та го Ч?Звеневия написа:ситУвацията, трябва да си пусне нещо твърдо, за да му дойде ищах за борба!
ЧРД
ЦЪКАЙ ТУКА!
П.П. И дай 5 (пет) лева на Грийни, защото ти краднА вица!
Супер радио! Да иляди!Звеневия написа:Зирок - една година!![]()
![]()
Еее, намери себе си.сър Айвънхоу написа:
Може ли и аз да се включа ссър Айвънхоу написа:Супер радио! Да иляди!Звеневия написа:Зирок - една година!![]()
![]()
Че ти кога не си умихната?Niya написа:Усмихна ме.
Къде да плюя, /сега Ънноун ще каже, че ще пробия дупкиЗвеневия написа:Че ти кога не си умихната?Niya написа:Усмихна ме.
(Как е малкия сръчко и неговите ръчички?)
Благодаря ти!Niya написа:Еее, намери себе си.сър Айвънхоу написа:Страхотен аватар. Усмихна ме.
Милото зайче:(Niya написа:Къде да плюя, /сега Ънноун ще каже, че ще пробия дупкиЗвеневия написа:Че ти кога не си умихната?Niya написа:Усмихна ме.
(Как е малкия сръчко и неговите ръчички?)/ незнам, но се разминахме на косъм.
Бръкна с двете лапи от глад във врялата супа и за минимунда щеше да я разлее върху себе си. Полях го със студен душ от ужас, после намазах с тон дефламол и заедно ревахме.Обаче всичко е наред.

Niya написа: Обаче всичко е наред.
шопцуешма?frisky lioness написа:Дет се вика-малкия дявол, мамка му
То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:Звеневия написа:шопцуешма?frisky lioness написа:Дет се вика-малкия дявол, мамка му

Спокойно! Юнак без рана не може! Важното е, че се е разминал сравнително леко!Niya написа:Къде да плюя, /сега Ънноун ще каже, че ще пробия дупки/ незнам, но се разминахме на косъм.
Бръкна с двете лапи от глад във врялата супа и за минимунда щеше да я разлее върху себе си. Полях го със студен душ от ужас, после намазах с тон дефламол и заедно ревахме.Обаче всичко е наред.
Ако си навита, ще потърся по чекмеджетата...frisky lioness написа: То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:
Резонен въпрос: Запартък разваля ли се?frisky lioness написа:То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:
Какво е това?сър Айвънхоу написа:Резонен въпрос: Запартък разваля ли се?frisky lioness написа:То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:

Вече нямам идея за какво мога да ги ползвам:blink::?Звеневия написа:Ако си навита, ще потърся по чекмеджетата...frisky lioness написа: То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:
Имам скътани няколко броя на ПИФ!

все пак не може да паднеш на най-ниското ниво... да станеш от цска-то...frisky lioness написа:...
То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:
Уффф, добре, че се е разминало... Нацелувай го тоя палавникNiya написа: Къде да плюя, /сега Ънноун ще каже, че ще пробия дупки/ незнам, но се разминахме на косъм.
Аз съм от ЛитексELBI написа:все пак не може да паднеш на най-ниското ниво... да станеш от цска-то...frisky lioness написа:...
То, в тоя форум човек освен да се пропие и други морални пропадности да го застигнат друго не виждам:lol::lol::lol:

Абе, не е трудно да екстраполирам...frisky lioness написа:Какво е това?
Ти не ме познаваш
или поне не си ме познавал
ПРЕДИ
Щом ти доставя удоволствиесър Айвънхоу написа:Абе, не е трудно да екстраполирам...frisky lioness написа:Какво е това?
Ти не ме познаваш
ПРЕДИ

там играят не малко левскари... готино отборче, нищо че ни биха... не са съдийско-грубиянски отборfrisky lioness написа:Аз съм от ЛитексELBI написа:все пак не може да паднеш на най-ниското ниво... да станеш от цска-то...frisky lioness написа:...
в парка или тоалетната?сър Айвънхоу написа:Абе, не е трудно да екстраполирам...frisky lioness написа:Какво е това?
Ти не ме познаваш
ПРЕДИ
Нали товаи правя!frisky lioness написа: Щом ти доставя удоволствие
екстратаковай тогава:winkw:
Където се случи!ELBI написа:в парка или тоалетната?
Не коментирам, щот нищо не разбирам от футбол и си нямам никаква идея кой играе тамELBI написа:
там играят не малко левскари... готино отборче, нищо че ни биха... не са съдийско-грубиянски отбор

Винаги се смайвам как при всичкото внимание стават белите. Големият, когато беше на четири си разряза пръстче до основата на нокътя. Двамата бяхме до него, буквално, а той просто седна на земята от колелото си. Там обаче се оказа заровено стъкло от шише и пръстчето мина като през машина. Направо не беше за вярване.4avdar4e написа:[
П.П. Аз много пъти съм разправяла... Га се роди големия си бях написала на един голяяям лист, почти кадастрон, 10-те най-опасни вероятности за битови злополуки. И го бях окачила на средата на хола
Моето дете на година и три месеца (дали пък не беше и по-раноNiya написа:Винаги се смайвам как при всичкото внимание стават белите. Големият, когато беше на четири си разряза пръстче до основата на нокътя. Двамата бяхме до него, буквално, а той просто седна на земята от колелото си. Там обаче се оказа заровено стъкло от шише и пръстчето мина като през машина. Направо не беше за вярване.4avdar4e написа:[
П.П. Аз много пъти съм разправяла... Га се роди големия си бях написала на един голяяям лист, почти кадастрон, 10-те най-опасни вероятности за битови злополуки. И го бях окачила на средата на хола

Така е, уви. Аз затова никога не съм се сърдила на гусжите в детската, то ние с по едно не знаем какво ще стане в следващия миг, а те.. Тва почти като нашата история с наркоманската спринцовкаNiya написа: Винаги се смайвам как при всичкото внимание стават белите. Големият, когато беше на четири си разряза пръстче до основата на нокътя. Двамата бяхме до него, буквално, а той просто седна на земята от колелото си. Там обаче се оказа заровено стъкло от шише и пръстчето мина като през машина. Направо не беше за вярване.
Е, нали знаеш, че ти си Слънчевото, Сияйно, Божествено, Недостижимо Превъзходие, а аз съм твоята невзрачна сянка...Niya написа:
Къде да плюя, /сега Ънноун ще каже, че ще пробия дупки/

Хубаво, че ме присети даида да си сипя една бира. Наздраве!сър Айвънхоу написа: Незнайни!

Чудя се... това някакъв нов вид стриптийз ли е???[unknown] написа: Е, нали знаеш, че ти си Слънчевото, Сияйно, Божествено, Недостижимо Превъзходие, а аз съм твоята невзрачна сянка...
К'ва бира, бре??? Аз трета ракия пия![unknown] написа:Хубаво, че ме присети даида да си сипя една бира. Наздраве!сър Айвънхоу написа: Незнайни!
Не, бе, той мен рита под масатасър Айвънхоу написа: Чудя се... това някакъв нов вид стриптийз ли е???Що не й го кажеш в очите, ами ни ангажираш тука всичките да ти гледаме обясненията???
:blum: