КоУеги, форумци, другарчета пак мнения за подарък ....

Все същите
Аватар
woman eur

КоУеги, форумци, другарчета пак мнения за подарък ....

Мнение от woman eur »

... помагайте :cry:

В събота вечерта сме на мото-сватба.
Жени се една наша девойка. Ще й дадем пари, обаче, за да не е съвсем така някакси прозаично - плик ... решихме да ги опаковаме в подаръчен вид и да прибавим два мото-медальона.
Не мога да намеря картинка, за да ви покажа какво имам предвид, ама се сещате - синджири, сребърни с по една плочка ...

Та, виждали ли сте нещо такова !?
Споделете, моля ви, ако се сещате ...

Може би по сувенирните - подаръчни магазини, каквито има в подлезите например пред ЦуМ ...

Или пък друга идея за нещо дребно, но оригинално и оставащо за спомен към паричките 8)
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Милитъри стил "Велкоме фром ВиетКонг" ?

Това ли?

И синджир подобен на онея за сифона в банята?:shock:
Memento mori.
WOMAN_EUR

Мнение от WOMAN_EUR »

Set написа:Милитъри стил "Велкоме фром ВиетКонг" ?

Това ли?

И синджир подобен на онея за сифона в банята?:shock:
Да, много точно - милитъри стил -даже представата ми за тях включва оше нещо закачено към самия синджир ...
веднага се сещам за оня филм от 80-ти ТОП ГЪН - дето момчетата от авио-базата имаха такива

Ей, ма ме разбираш веднага, бе :D8)

Дай та цуна 8)

Ако се сещаш къде, кажи молим ви са 8)
Гост

Re: КоУеги, форумци, другарчета пак мнения за подарък ....

Мнение от Гост »

woman eur написа:... помагайте :cry:

Жени се една наша девойка. Ще й дадем пари, обаче, за да не е съвсем така някакси прозаично - плик ... решихме да ги опаковаме в подаръчен вид и да прибавим два мото-медальона.
Не мога да намеря картинка, за да ви покажа какво имам предвид, ама се сещате - синджири, сребърни с по една плочка ...

Може би по сувенирните - подаръчни магазини, каквито има в подлезите например пред ЦуМ ...

Или пък друга идея за нещо дребно, но оригинално и оставащо за спомен към паричките 8)

ВЕДНАГА ТЪ СВЕТВАМ! Имаш предвид неръждаема стомана, Синджир ала USARMY BELT
Лазерно изрязани символи Според Вашата Кастова принадлежност, и евентуално Имената, кръвната група и тел за контакт при произшествие на пътя с неблагоприятен изход!

Денкоглу - миниатюрно магазинче на ДЕСЕН тротоар, тръгвайки откъм МИС Каприз (беше) от Гарибалди. Между Маг за кафе и някЪв маг за батерии и зарядни. Можеш да поръчаш квот си пожелаеш, но трябва да побързаш, щото се шматкат, или ако е на зор направо да контактуваш с ЧОРБАДЖИЯТА - той знае как да накара ЛАЗАР да праи ДУПКИ! УСПЕХ! Надявам се да съм било полезен
Звенения

Мнение от Звенения »

Anonymous написа:
woman eur написа:... помагайте :cry:

ВЕДНАГА ТЪ СВЕТВАМ! Имаш предвид неръждаема стомана, Синджир ала USARMY BELT
Лазерно изрязани символи Според Вашата Кастова принадлежност, и евентуално Имената, кръвната група и тел за контакт при произшествие на пътя с неблагоприятен изход!

Денкоглу - миниатюрно магазинче на ДЕСЕН тротоар, тръгвайки откъм МИС Каприз (беше) от Гарибалди. Между Маг за кафе и някЪв маг за батерии и зарядни. Можеш да поръчаш квот си пожелаеш, но трябва да побързаш, щото се шматкат, или ако е на зор направо да контактуваш с ЧОРБАДЖИЯТА - той знае как да накара ЛАЗАР да праи ДУПКИ! УСПЕХ! Надявам се да съм било полезен

Голям съм кретен - от бързане забравих, че трябва да се рЪгна!
Има още един вариант- всяка уважаваща се рекламна агенЗия има връзка с лазерните установки, плочки по избор, грапави, полирани, неръждаеми... Ако това е по-близо пробвай първом при такива Типове и Типки...
Също можеш да им подариш на младоженците по една застраховка - да не чува дяволА, ама нали е движение, пък и толерантост - Йок!:?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Или пък друга идея за нещо дребно, но оригинално и оставащо за спомен към паричките 8)[/quote]

Две плочки от непотъмняващ метал с кръвните групи и ЕГН-тата задължително8)
woman_eur

Мнение от woman_eur »

Звеневия написа: ВЕДНАГА ТЪ СВЕТВАМ!
Ей, мерси!
Тва е идея - аз си го представях от сребро, за да не ръждясва, ама виж, то си имало чалъм за всичко ...
:pray: :pray: :pray:

Утре или още днес ще се раздвижим ... натам.
Аз и още две каки.

Абе, това за застраховката ме накара да настръхна .. не, не бива.
Звенения

Мнение от Звенения »

woman_eur написа:
Звеневия написа: ВЕДНАГА ТЪ СВЕТВАМ!
Ей, мерси!
Тва е идея - аз си го представях от сребро, за да не ръждясва, ама виж, то си имало чалъм за всичко ...
:pray: :pray: :pray:

Утре или още днес ще се раздвижим ... натам.
Аз и още две каки.

Абе, това за застраховката ме накара да настръхна .. не, не бива.
ПАЗИ СЕ САМ И ГОСПОД ЩЕ ТЕ ПАЗИ! (а застраховката само показва на Господ, кога имаш нужда от помощ!)
мото-женка

Мнение от мото-женка »

Kent написа:Две плочки от непотъмняващ метал с кръвните групи и ЕГН-тата задължително8)
Мъдро, Док.

Абе, те да си турат на плочките каквото искат .. така мисиля аз.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Kent написа: Две плочки от непотъмняващ метал с кръвните групи и ЕГН-тата задължително8)
Черен хумор...
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа:
Kent написа: Две плочки от непотъмняващ метал с кръвните групи и ЕГН-тата задължително8)
Черен хумор...
Не мисля.
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:
Черен хумор...
Нищо подобно - това е практичност!
По същата логика на летците (освен че имат споменатите висящи на врато атрибути), якетата са двулицеви, а вътрешната е ОРАНЖЕВА!! Никой не ги нарочва задължително да се разбиват при всяко излитане, но...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
vyara написа:
Черен хумор...
По същата логика на летците (освен че имат споменатите висящи на врато атрибути), якетата са двулицеви, а вътрешната е ОРАНЖЕВА!! Никой не ги нарочва задължително да се разбиват при всяко излитане, но...
Практично наистина, но ти да си го решиш. Ако го подариш, едва ли не му пожелаваш нещо...
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Практично наистина, но ти да си го решиш. Ако го подариш, едва ли не му пожелаваш нещо...
Юрото още в началото за това говори: мото-медалиони. Това си е традиция, не е нещо необичайно.
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:
Звеневия написа:
vyara написа:
Черен хумор...
Практично наистина, но ти да си го решиш. Ако го подариш, едва ли не му пожелаваш нещо...
САМИЯТ ФАКТ, че това е сбирка на МОТОРДЖИИ, които на всичкото отгоре се сродяват, предполага, че те са се обрекли на този риск - на две колела... А проявата на загриженост, от страна на другите им приятели, меко казано е добронамереност, а неЧЕРНОХУМОРИЗЪМ!

Аз моЙте гламци, на кололо без каска не ги пускам - това е ли игра на зарове? Големия, еднаж се прибра, каската - малко беше вдлъбната, на него нищо!
-"Тате, добре, че ме натири да си нося каската!" Оттогава, навън жега, градуси непоносими, пот се лее като ДУНАВ на пролет... Той или на колело с каска или... На сянка на пейка.

"Черен хумор" - ХММММ
woman

Мнение от woman »

vyara написа:
Черен хумор...
Верче, той е лекар. И не се майтапи.
Прав е.
Защото, да не дава Господ, утре като му дойдат в ръцете такива, той трябва да знае това - кръвната група и пр. и колкото по-бързо ги научи, толкова по-добре първо за пациентите, второ за него като доктор.

Но аз няма да гравирам тези неща. Те ще си ги. Ако искат.
woman

Мнение от woman »

Звеневия написа: Аз моЙте гламци, на кололо без каска не ги пускам - това е ли игра на зарове? Големия, еднаж се прибра, каската - малко беше вдлъбната, на него нищо!
Той или на колело с каска или... На сянка на пейка.
Аз още не смея да возя девойката ..
И май скоро няма да посмея.

С каска или без.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Практично наистина, но ти да си го решиш. Ако го подариш, едва ли не му пожелаваш нещо...[/quote]

..що да му пожелавам, бре...медальона ако се избара може да е много фън...ако пише квото тряба може да му спаси дживота, аз като не съм моторист да фърля ли моя, а?:D Не че го слагам, често де
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Прави сте, така е... да пази Господ.
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Прави сте, така е... да пази Господ.

Не ние, живота го е доказал! (и добрата му и лошата му страни...):(
Публикувай отговор