давате ли десятък, от това, което ви падне отгоре?
чудя се просто. какво ви идва отвътре. да приемем, че си има някакъв вселенски закон. или няма. въртят ли се "едни пари" според вас?
Уффф... днес определено съм тъп!Semiramis написа:
чудя се просто. какво ви идва отвътре. да приемем, че си има някакъв вселенски закон. или няма. въртят ли се "едни пари" според вас?
Па да ти кажа, "дръжка" значи хенди. Ся разбра ли?сър Айвънхоу написа:Уффф... днес определено съм тъп!Semiramis написа:
аз давамSemiramis написа:
ми и аз, въпреки обяснението на Вярасър Айвънхоу написа:Уффф... днес определено съм тъп!Semiramis написа:
То си е гледката на моята камбанария. Кой я знае Семирамис какви ги мисли. Ама да си каже тя де.latrevw написа:ми и аз, въпреки обяснението на Вярасър Айвънхоу написа:Уффф... днес определено съм тъп!Semiramis написа:
Quid написа:аз давамSemiramis написа:
и кво
са ако искаш да дадеш нещо няма да ти откажа
може винаги да направиш дарение
Знаех се аз, че само прекрасна жена може да ме извади от затъмнението!!!vyara написа:Па да ти кажа, "дръжка" значи хенди. Ся разбра ли?
Като е на око, защо десятък? Начи има мерки и теглилки някакви. И сметки. То аз може и всичко да си дам, само да не му викат десятък, данък, задължение, дълг и прочиеSemiramis написа: аз давам. на око.
vyara написа:То си е гледката на моята камбанария. Кой я знае Семирамис какви ги мисли. Ама да си каже тя де.latrevw написа:ми и аз, въпреки обяснението на Вярасър Айвънхоу написа:Уффф... днес определено съм тъп!Semiramis написа:
Ама чЕкай - това не е десятък!Semiramis написа:аз давам. на око.
Давам, не съм се замислял колко - нито пък си определям някакъв процент. По принцип обичам да давам, когато мога и когато знам на кого (и в най-общия случай - за какво).Semiramis написа:
От въздуха.... трябва да се почерпи начи.Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
от това, което пада от въздуха имам предвид.
Звеневия написа:Ама чЕкай - това не е десятък!Semiramis написа:аз давам. на око.
Две очи ...
За лявото или за дясното?
![]()
![]()
![]()
НЕ давам!
НЕ ми пада отгоре!
Верче, нещо не си разбрала, тука сигурно става дума за "оня" десятък - дето при загубена битка убивали всеки десети. Хитлеристите са го прилагали с особено усърдие и педантична точност спрямо окупираното население.vyara написа:Като е на око, защо десятък? Начи има мерки и теглилки някакви. И сметки. То аз може и всичко да си дам, само да не му викат десятък, данък, задължение, дълг и прочиеSemiramis написа: аз давам. на око.
Еднаж ме уцели кестен...Semiramis написа:от това, което пада от въздуха имам предвид.
Колко елегантен начин да ми сториш комплимон (комплимент с френски акцент е туй, да не се главоболиш).сър Айвънхоу написа:Знаех се аз, че само прекрасна жена може да ме извади от затъмнението!!!vyara написа:Па да ти кажа, "дръжка" значи хенди. Ся разбра ли?
Благодаря Ви, благородна лейди!
Semiramis написа:от това, което пада от въздуха имам предвид.
Ето, че пак научих нещо.БоЕВ написа:Верче, нещо не си разбрала, тука сигурно става дума за "оня" десятък - дето при загубена битка убивали всеки десети. Хитлеристите са го прилагали с особено усърдие и педантична точност спрямо окупираното население.vyara написа:Като е на око, защо десятък? Начи има мерки и теглилки някакви. И сметки. То аз може и всичко да си дам, само да не му викат десятък, данък, задължение, дълг и прочиеSemiramis написа: аз давам. на око.
Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
Баси, ти ако почнеш да му разясняваш за всичко, да му купуваме билет до Русе...vyara написа:(комплимент с френски акцент е туй, да не се главоболиш).
Аз съм си такъв - елегантен!vyara написа:Колко елегантен начин да ми сториш комплимон (комплимент с френски акцент е туй, да не се главоболиш).
Звеневия написа:Баси, ти ако почнеш да му разясняваш за всичко, да му купуваме билет до Русе...vyara написа:(комплимент с френски акцент е туй, да не се главоболиш).
Нагледно е някакси по-уютно!(И не е толкова самотно!)
вие бедни ли сте бреSemiramis написа:Quid написа:аз давамSemiramis написа:
и кво
са ако искаш да дадеш нещо няма да ти откажа
може винаги да направиш дарение
темата е сериозна.
ти какво ни даде на нас? кого почерпи?
даваш на бедните?
как избираш на кого да дадеш?
аз давам. на око.
спокойноБоЕВ написа:Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
За супа не знам, ама ако забърка един казан качамак с пръжки бая варгал се очертава!Quid написа:супа ли раздаваш нещо:blum:
Тва при нас, а кой може да каже за странство.Quid написа:спокойноБоЕВ написа:Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
тази седмица джакпот не е паднал:lol:
Ами да, давам, въпреки че нищо не ми пада "отгоре".Semiramis написа:
Ейййй, голямо шубе с тоя мъжжж, бе.сър Айвънхоу написа:Звеневия написа:Баси, ти ако почнеш да му разясняваш за всичко, да му купуваме билет до Русе...vyara написа:(комплимент с френски акцент е туй, да не се главоболиш).
Нагледно е някакси по-уютно!(И не е толкова самотно!)
:rotfl24::rotfl24:
Мълчи, бе! Че ще види МЪЖжжж и тогава станА страшно!
е не мога да го наблюдавам джако по целият святБоЕВ написа:Тва при нас, а кой може да каже за странство.Quid написа:спокойноБоЕВ написа:Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
Парите винаги се въртят, останат ли неподвижни гранясват, мухлясват. Всичко което пада "отгоре" се облага с данък, ако не те обложи държавата все ще се намери някой да те обложи, така че, тънка сметка е необходима за да не се върнеш в изходна позиция.Semiramis написа:
И аз не помня, явно не си почерпила!:mad::lol:Mila написа:...Не помня как постъпих с тях.
Казвам ти, работата тука не е чиста, понамирисва ми на гузна съвест.Quid написа:е не мога да го наблюдавам джако по целият святБоЕВ написа:Тва при нас, а кой може да каже за странство.Quid написа:спокойноБоЕВ написа:Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
Ми... страшничък си е! Ячък ми се види... знам ли как ще реагира!vyara написа:Ейййй, голямо шубе с тоя мъжжж, бе.
тия пари от горе деБоЕВ написа:Казвам ти, работата тука не е чиста, понамирисва ми на гузна съвест.Quid написа:е не мога да го наблюдавам джако по целият святБоЕВ написа:Тва при нас, а кой може да каже за странство.Quid написа:спокойноБоЕВ написа:Абе ти да не си спечелила от тото, лоталия нещо? Кви са тия въпроси!:shocked:Semiramis написа:о, като пусках темата щях да кажа, че не като при мормоните - 1/10 от дохода.vyara написа:Има едни "вселенски закони", като при адвентистите и други сектанти. Те дават десятък на пастирите си (щото овце са
)
Време е да се замислиш за такса дарение или такса печалба от...