За франкофоните
Re: За франкофоните
аз лягам ..( да спя ,де)
вие купонясвайте без мен...
и никакъв фенски ...говорим имам предвид..;)
Писах го вече ама нейсе
Les plesir e moi, Madam (или както е там).
Жу суи манифик...
Жу суи манифик...
Тю е манифик, с'е вре!:lol::lol::lol:Remmivs написа:Писах го вече ама нейсе
Жу суи манифик...
Le plaisir est pour moi, Madame (ако позволите да Ви редактирам)
Merci, Madame. Тю е тре жоли авек моа.vyara написа:Тю е манифик, с'е вре!:lol::lol::lol:Remmivs написа:Писах го вече ама нейсе
Жу суи манифик...
Казва се "тре жентий" (tres gentille) - мила, любезна, щото "жоли" (jolie) е хубава:D (не че не съм и хубаваRemmivs написа:Merci, Madame. Тю е тре жоли авек моа.vyara написа:Тю е манифик, с'е вре!:lol::lol::lol:Remmivs написа:Писах го вече ама нейсе
Жу суи манифик...
Тре жентий е боку жоли ъ-ъ как е или обратното?8)vyara написа:Казва се "тре жентий" (tres gentille) - мила, любезна, щото "жоли" (jolie) е хубава:D (не че не съм и хубава![]()
)
et réciproquement (реципрочно, бе, реципрочно:D)Remmivs написа:Тре жентий е боку жоли ъ-ъ как е или обратното?8)vyara написа:Казва се "тре жентий" (tres gentille) - мила, любезна, щото "жоли" (jolie) е хубава:D (не че не съм и хубава![]()
)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Откакто го пусна първия път този Еди, съм лудешки влюбена в него:D Нищо, че не всичко успявам да му разбера, щото, той е по-скоропоговорен от мен:D

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ме уи! Натюралмон. Мерси!:Dvyara написа:et réciproquement (реципрочно, бе, реципрочно:D)
De rien, Monsieur!:DRemmivs написа:Ме уи! Натюралмон. Мерси!:Dvyara написа:et réciproquement (реципрочно, бе, реципрочно:D)
Не ми трябва Еди - от вас уроците са прекрасни. Ама нещо спряхте да ни образовате? Хм...vyara написа:et réciproquement (реципрочно, бе, реципрочно:D)Remmivs написа:Тре жентий е боку жоли ъ-ъ как е или обратното?8)vyara написа:Казва се "тре жентий" (tres gentille) - мила, любезна, щото "жоли" (jolie) е хубава:D (не че не съм и хубава![]()
)
Еди е супер, само да не спираха видеотата така често, като ги пусна 8)
Ами ето, да посоча още едно нещо на Рем:D Тре и боку значат "много" но боку не може да се използва към прилагателно, както той е казал "боку жоли". Боку е за количество и винаги се използва с представката de. Например beaucoup de gens - много хора.ELBI написа:Не ми трябва Еди - от вас уроците са прекрасни. Ама нещо спряхте да ни образовате? Хм...vyara написа:et réciproquement (реципрочно, бе, реципрочно:D)Remmivs написа:Тре жентий е боку жоли ъ-ъ как е или обратното?8)vyara написа:Казва се "тре жентий" (tres gentille) - мила, любезна, щото "жоли" (jolie) е хубава:D (не че не съм и хубава![]()
)
Знам, че може да се каже "мерси боку", като май там няма де?vyara написа: Ами ето, да посоча още едно нещо на Рем:D Тре и боку значат "много" но боку не може да се използва към прилагателно, както той е казал "боку жоли". Боку е за количество и винаги се използва с представката de. Например beaucoup de gens - много хора.
8)
Но с удоволствие ще слушам съветите ти ... за разлика от други теми, тази не ми е от познатите, но ми е интересна!!!
Да така е.ELBI написа:Знам, че може да се каже "мерси боку", като май там няма де?vyara написа: Ами ето, да посоча още едно нещо на Рем:D Тре и боку значат "много" но боку не може да се използва към прилагателно, както той е казал "боку жоли". Боку е за количество и винаги се използва с представката de. Например beaucoup de gens - много хора.
8)
Но с удоволствие ще слушам съветите ти ... за разлика от други теми, тази не ми е от познатите, но ми е интересна!!!
Когато се обозначава много количество от нещо си тогава е beaucoup de + съществителното.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако ти спират изчакай и си ги пусни отново като се заредят. Пауза.ELBI написа:Не ми трябва Еди - от вас уроците са прекрасни. Ама нещо спряхте да ни образовате? Хм...