Шок и ужас!
- сър Айвънхоу
Шок и ужас!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Шок и ужас!
Е то момчето може и невежо да е, ама тая баба пък що прай магии а?:lol:сър Айвънхоу написа:Боже, колко невеж народ, Божеееее...
- сър Айвънхоу
щото крушка си има опашка
обаче не знам защо отдолу пише:
Коментари (0) · Вуду магия подгони английските национали · Румен Петков: Работим на магия

Коментари (0) · Вуду магия подгони английските национали · Румен Петков: Работим на магия
Да бе...сър Айвънхоу написа:
Здравей, сладурче! Липсваше!
Четох аз, че бях заподозряна в изневяра пак, ма карай.
Писах черните точки и подминах с достойнство.
Здрасти Сър!
Смее ли човек да коментира...Semiramis написа:щото крушка си има опашка
Panta rhei...
Ша му напраат магия, ни мой са оправи после!Мнемозина написа:Смее ли човек да коментира...Semiramis написа:щото крушка си има опашка
Абе я са ни направили, я сме им я върнали.pocti_bezobidna написа:Ша му напраат магия, ни мой са оправи после!Мнемозина написа:Смее ли човек да коментира...Semiramis написа:щото крушка си има опашка
Пу, пу, чукам на дърво...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Не виждам нищо нередно! И не разбирам възмущения от тоя род.
Феноменът не е добре проучен и от там идва всичко. А, дали ще го наречем "магия" или отрицателна енергия няма никакво значение. Това са си нормални неща откакто свят светува, и дали ще се подадеш на внушението/магията зависи само от теб. Младежа е етнически турчин, а те от малки израстват с внушението, че ходжата е всемогъщ. Ходжите като духовни лица, официално са "упълномощени" да правят и развалят магии, дори и ватикана си има такава секретна служба. Още с раждането на турчетата им се правят муски, с цитати от корана и парченце от пъпната връв, поставят се в миниатюрно, богато инкрустирано сандъче, подшиват се в разноцветни платове и се носят винаги от човека на когот принадлежат.
Имахме случай в казармата, когато вървеше възродителния процес, щом отнемем муската на някой по лабилен и изпада в някакво необяснимо състояние, налагало се е да караме няколко в бърза помощ.
Феноменът не е добре проучен и от там идва всичко. А, дали ще го наречем "магия" или отрицателна енергия няма никакво значение. Това са си нормални неща откакто свят светува, и дали ще се подадеш на внушението/магията зависи само от теб. Младежа е етнически турчин, а те от малки израстват с внушението, че ходжата е всемогъщ. Ходжите като духовни лица, официално са "упълномощени" да правят и развалят магии, дори и ватикана си има такава секретна служба. Още с раждането на турчетата им се правят муски, с цитати от корана и парченце от пъпната връв, поставят се в миниатюрно, богато инкрустирано сандъче, подшиват се в разноцветни платове и се носят винаги от човека на когот принадлежат.
Имахме случай в казармата, когато вървеше възродителния процес, щом отнемем муската на някой по лабилен и изпада в някакво необяснимо състояние, налагало се е да караме няколко в бърза помощ.