Ако заобиколим официалните

Все същите
І

Ако заобиколим официалните

Мнение от І »

тези...
Просто друг поглед от "неистински" разбира се източници...
:D
Алтернатива. Въоръжете се с търпение и ...интернет трафик.

Друга гледна точка

Понеже интерес...пък и предизборно си размишляваме... :lol:

п.п. Странно. Сега мога и да говоря.. :lol:
Забравих да припомня думите на Леонардо. Алтернативата ми за лого към аватара "Я Як, изстребитель..."

Леонардо:
"Един и същи огън и изгаря,
и мрака прогонва...
"

Сега разбрахте ли ми инженерната мисъл? :)

Или да цитирам надписите от края на филма.
Ask questions. Thing for yoyurself. Wake up, and you will make the difference.

Само споделям гледна точка.... :D

Аналогии..
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

От доста време тегля - гледам, тегля - гледам. Още не съм ги изгледала до края, но докато чакам да се доизтегли, да драсна някой ред.
Не разбрах всичко от английския, но и това, което разбрах май ми е достатъчно, за да не приемам офоциалната версия...То май не останаха много хора, които да й вярват.:roll: Всъщност отдавна се съмнявам в нея - още когато мъжа ми ми разказваше "Фаренхайт 9/11" Трябва да го изровя тоя филм и да го гледам най-сетне...Някой тук гледал ли го е?
Гнусна история. Нямам думи просто...
Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

vyara написа:От доста време тегля - гледам, тегля - гледам. Още не съм ги изгледала до края, но докато чакам да се доизтегли, да драсна някой ред.
Не разбрах всичко от английския, но и това, което разбрах май ми е достатъчно, за да не приемам офоциалната версия...То май не останаха много хора, които да й вярват.:roll: Всъщност отдавна се съмнявам в нея - още когато мъжа ми ми разказваше "Фаренхайт 9/11" Трябва да го изровя тоя филм и да го гледам най-сетне...Някой тук гледал ли го е?
Фаренхайт 9/11 е страхотен филм, друг е обаче въпроса колко е той достоверен... Но официалната версия пък хич не е достоверна, това е повече от видно и сигурно. Фаренхайт-а ако искаш мога да ти го кача някъде да го дръпнеш, но го има за дърпане все още и в арена-та, и в линкос-а и на много други места.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

wishes написа:
vyara написа:От доста време тегля - гледам, тегля - гледам. Още не съм ги изгледала до края, но докато чакам да се доизтегли, да драсна някой ред.
Фаренхайт 9/11 е страхотен филм, друг е обаче въпроса колко е той достоверен... Но официалната версия пък хич не е достоверна, това е повече от видно и сигурно. Фаренхайт-а ако искаш мога да ти го кача някъде да го дръпнеш, но го има за дърпане все още и в арена-та, и в линкос-а и на много други места.
Мерси, обаче го изрових. Мъжа ми го е записал на диск, довечера ще го гледам.
В първия филм на мъжжж има толкова факти, кадри, очевидци и специалисти с имената си и т.н., че остава малко място за съмнение в тезата на създателите на филма.
Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

vyara написа: Мерси, обаче го изрових. Мъжа ми го е записал на диск, довечера ще го гледам.
В първия филм на мъжжж има толкова факти, кадри, очевидци и специалисти с имената си и т.н., че остава малко място за съмнение в тезата на създателите на филма.
Определено... Гледай Фаренхайт-а и кажи как ти се вижда, и там има много не-анонимни хора, свидетели, специалисти... всичко е една голяма боза...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

wishes написа:
vyara написа: Мерси, обаче го изрових. Мъжа ми го е записал на диск, довечера ще го гледам.
Определено... Гледай Фаренхайт-а и кажи как ти се вижда, и там има много не-анонимни хора, свидетели, специалисти... всичко е една голяма боза...
Не ми се видя боза...
Повръща ми се, само това мога да кажа сега. Срам ме е, че България е съюзник в тази "война". И ако бях казала, че ще гласувам за Първанов, ако има балотаж със Сидеров, вече съм убедена, че и това няма да ме накара да гласувам.
Толкова като край на "изборния ден". Точка. Лека нощ.
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:
Не ми се видя боза...
Повръща ми се, само това мога да кажа сега. Срам ме е, че България е съюзник в тази "война". И ако бях казала, че ще гласувам за Първанов, ако има балотаж със Сидеров, вече съм убедена, че и това няма да ме накара да гласувам.
Толкова като край на "изборния ден". Точка. Лека нощ.

Шшшшшш, много избързваш с изводите.

Не забравяй че и това е манипулация:wink:
Memento mori.
І

Мнение от І »

Set написа:
Шшшшшш, много избързваш с изводите.

Не забравяй че и това е манипулация:wink:
Манипулиргам язека, манипулиргам... :D

Белким "...и златното семе, заспалото семе,
под лявата гръд да събуди.
Дъжд валии и облива,
с прохлада светът необятен и тръпен.
Вали,
и на хладни вълни по лицето ми пада,
в гърдите ми капе...."

Наздраве! :D

п.п. Колкото и ми се иска да не е така...филмите /в 4 части/ не биха могли да излязат наяве ако не са били манипулирани...с една дума...оксиморон.

За Вас остават онези последните думи изписани във филма....

Ask questions. Thing for yoyurself. Wake up, and you will make the difference.
=================================
ЖАР

Вали дъжда,
вали над пътища прашни
вали,
вали над жълти ливади и ниви,
над скали и осои и
над голи бърда,
над хора нещастни,
над хора щастливи,
над мислите мои
и плува надолу към бездните букови листи,
трева и дрипи
и окапали съчки.
Дъжд вали, вали
и земята се буди,
земята се чисти от всичко ненужно и гнило.

Дъжд вали
и облива с прохлада светът необятен и тръпен
вали
и на хладни вълни
по лицето ми пада,
в гърдите ми капе

Вали дъжда,
аз дълго се вглеждах за него,
аз чаках, чаках,
страхувах се и плаках,
аз чаках,
чаках през дни мразовити
и нощи свирепи
долавях шума му,
страхувах се и плаках с протегнати шепи.
Дъжд вали,
ах нека вали,
да измие да снеме от моите плещи прахът на лъжи и
заблуди и златното семе, заспалото семе под лявата
гръд да събуди.
Публикувай отговор