Сменяйте си аватарите
-
Дядо Капинчо
Сменяйте си аватарите
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:51, променено общо 1 път.
Re: Сменяйте си аватарите
Ами ти приказвай разни неща, пък да видим. Жена не бива да се дразни, не е здравословно.Капинчо написа:Гледам Кента и Незнайния си сменили днес рано-рано аватарите, и реших, че е ден за смяна на аватарите, та и аз - "Барабар Петко с мъжете"
ПП Жената каза, че и без това съм й зачернил живота, а че съм дърт било очевидно, та не й трябвало да й го напомням с аватара си.
Признай, че го смени само за да не ми купуваш комбилизон.Капинчо написа:Гледам Кента и Незнайния си сменили днес рано-рано аватарите, и реших, че е ден за смяна на аватарите, та и аз - "Барабар Петко с мъжете"
-
Дядо Капинчо
...
Късо ли еКапинчо написа:Аз шалче съм ти приготвилvyara написа:Признай, че го смени само за да не ми купуваш комбилизон.Капинчо написа:Гледам Кента и Незнайния си сменили днес рано-рано аватарите, и реших, че е ден за смяна на аватарите, та и аз - "Барабар Петко с мъжете"
-
Дядо Капинчо
...
Търсиш повод да я успокоиш? Хитроооо!Капинчо написа: То не е проблем да я дразниш, ама после трябва и да я успокоиш, щото ако ти я не успокоиш, друг ще я успокоява
-
Дядо Капинчо
...
Аз шти кажа бре, за десена. Начи фонда да е изумруд или люляк. Пък на него да подхвърчат пеперудиКапинчо написа:Никак даже. Само прати една снимка на това между ръчичката и краченцата, та да подбера десена.vyara написа:Късо ли еКапинчо написа:Аз шалче съм ти приготвилvyara написа:Признай, че го смени само за да не ми купуваш комбилизон.Капинчо написа:Гледам Кента и Незнайния си сменили днес рано-рано аватарите, и реших, че е ден за смяна на аватарите, та и аз - "Барабар Петко с мъжете":lol:
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
...
Абе, ти шал ще тъчеш, или ...Капинчо написа: да видя обиколка, туйту-онуйту, че да не сбъркам нещо.
Ша видиш обиколка ти!Капинчо написа: За пипирудата посли шъ хортувами. Ти сега прати снимката да видя обиколка, туйту-онуйту, че да не сбъркам нещо.
Ох, сетих се за един лаф - три пъти режа, все късо идва
Ама няма страшно за шаловете бе. За шал всичко става. Ти обиколка на врата ми ли искаш?
-
Дядо Капинчо
...
- Глас в пустиня
Тоя човек те връзва нещо - избрал е, или колан, или вратовръзка.vyara написа:Ша видиш обиколка ти!Капинчо написа: За пипирудата посли шъ хортувами. Ти сега прати снимката да видя обиколка, туйту-онуйту, че да не сбъркам нещо.
Ох, сетих се за един лаф - три пъти режа, все късо идва
Ама няма страшно за шаловете бе. За шал всичко става. Ти обиколка на врата ми ли искаш?
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:52, променено общо 1 път.
Бе няма са загуби, ай стига си го увъртал.Капинчо написа:ТОй врата лесен - колко да го хванеш с две ръце. По-изнадолу мъ интересува, как ще пада шала - да не скрива нещо или пък съвсем дъ съ загуби:winkw:vyara написа: Ти обиколка на врата ми ли искаш?
-
Дядо Капинчо
...
Абре! Момченцей, мноу си позволяваш начи.Капинчо написа:Ех, олекна ми на сърцето. Ма нещо, така ... стил рибарска мрежа ли да го изплета, че да рушкат прасенцата с муцунки през дупките или по на гъстичко, да не се виждат шевовете от тунинга.vyara написа:Бе няма са загуби, ай стига си го увъртал.Капинчо написа:ТОй врата лесен - колко да го хванеш с две ръце. По-изнадолу мъ интересува, как ще пада шала - да не скрива нещо или пък съвсем дъ съ загуби:winkw:vyara написа: Ти обиколка на врата ми ли искаш?
На едра мрежа го изприди! Мъжа ми ще се радва.
НЕ му стига една русалка! Ей!vyara написа: Мъжа ми ще се радва.:blum:
-
Дядо Капинчо
...
Стига му! Дан съм чула!Звеневия написа:НЕ му стига една русалка! Ей!vyara написа: Мъжа ми ще се радва.:blum:
Извинявай! Забравих, че е моряк!vyara написа:Стига му! Дан съм чула!
Ох, трябва да му освобождавам компа на... морякаЗвеневия написа:Извинявай! Забравих, че е моряк!vyara написа:Стига му! Дан съм чула!![]()
![]()
Иначе щях да те разбия. Нищо, по-късно.
- Dark Angel
Ей сега ще го сменя моя... харесал съм си една маймуна....Капинчо написа:Гледам Кента и Незнайния си сменили днес рано-рано аватарите, и реших, че е ден за смяна на аватарите, та и аз - "Барабар Петко с мъжете"
ПП Жената каза, че и без това съм й зачернил живота, а че съм дърт било очевидно, та не й трябвало да й го напомням с аватара си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
...
Е, да деКапинчо написа:
Искаш да кажеш "една друга маймуна"

Е само тоз не се е подвизавал тук....[unknown] написа:Е, да деКапинчо написа:
Искаш да кажеш "една друга маймуна"
Абе, що някой не си сложи ББ??? Страх вие, а??
ББ си нЕма конкуренция- няма да е честно. А виж, тоз на аватара ми как готино се конкурира с оня в сигнатурата...4avdar4e написа:
Е само тоз не се е подвизавал тук....То не беше Бай Тошо, Че Гевара..
Абе, що някой не си сложи ББ??? Страх вие, а??

Сега си нещо като аватара на Чавдарче, но в политическо-медиен вариант.[unknown] написа:
ББ си нЕма конкуренция- няма да е честно. А виж, тоз на аватара ми как готино се конкурира с оня в сигнатурата...