Аз бих го нарекла вечен.
Дали сте го гледали? Дали ви е харесал?
За силната и справедлива ръка, която създава уважение, самоуважение и гради характер ...
И дали всички тия неща са отживелица?
Чак пък мноооого стар...Rain написа:Със Самюел Джаксън - "Coach Carter"
Аз бих го нарекла вечен.
За силната и справедлива ръка, която създава уважение, самоуважение и гради характер ...

Аз бях споменавала този филм. Как само с много любов и себеотдаване можеш да накараш и най-пропадналите деца от гетото да намерят себе си и да им хареса да ходят на училище. Още повече, че е по действителен случай. Много ревах на този филм.Rain написа:Със Самюел Джаксън - "Coach Carter"
Аз бих го нарекла вечен.
Не съм го и чувала дори.Rain написа:Със Самюел Джаксън - "Coach Carter"
Аз бих го нарекла вечен.
Любов, себеотдаване...vyara написа:
Аз бях споменавала този филм. Как само с много любов и себеотдаване можеш да накараш и най-пропадналите деца от гетото да намерят себе си и да им хареса да ходят на училище. Още повече, че е по действителен случай. Много ревах на този филм.
Истинските неща само не са отживелици.
Жалко е, ако наистина си вярваш...esti написа: Любов, себеотдаване...
Ако това са истинските неща, то те наистина са отживелица.
Ако не бяха, нямаше хората да правят филми за тях, като за нещо вече толкова рядко срещано.
Сега всички ходим въоръжени.
Ако не си пазиш гърба, веднага ти забиват ножа.
А пазенето не става със себеотдаване.
Да си позволиш любов и себеотдаване е лукс, който граничи с глупост.
Това не е отживелица.
Брутална реалност.
Че е лукс - лукс е, но без тях нищо не се получава. И затъваш още повече във въоръжени конфликти.esti написа: ....
Това не е отживелица.
Брутална реалност.
Принципно погледнато - права е. В най-общ смисъл.vyara написа:Жалко е, ако наистина си вярваш...esti написа: Любов, себеотдаване...
Ако това са истинските неща, то те наистина са отживелица.
Ако не бяха, нямаше хората да правят филми за тях, като за нещо вече толкова рядко срещано.
Сега всички ходим въоръжени.
Ако не си пазиш гърба, веднага ти забиват ножа.
А пазенето не става със себеотдаване.
Това не е отживелица.
Брутална реалност.
Радвам се ако ти живееш в друга реалност.vyara написа:Жалко е, ако наистина си вярваш...
Няма само една реалност. Просто си в някакъв мрачен период, надявам се.esti написа:Радвам се ако ти живееш в друга реалност.vyara написа:Жалко е, ако наистина си вярваш...
Но не ми се вярва....
не е много точно казаноДа си позволиш любов и себеотдаване е лукс, който граничи с глупост.
Това не е отживелица.
Брутална реалност.
vyara написа:Няма само една реалност.
Те са много, към коя искаш?Звеневия написа:vyara написа:Няма само една реалност.
Дай линкъ за другата?
Това,.. избора оставям на теб!vyara написа:Те са много, към коя искаш?Звеневия написа:vyara написа:Няма само една реалност.
Дай линкъ за другата?
Е, точно черно-бяло няма. Това е възможно най-лошата версия на реалностите.Звеневия написа:Това,.. избора оставям на теб!vyara написа:Те са много, към коя искаш?Звеневия написа:vyara написа:Няма само една реалност.
Дай линкъ за другата?
Нещо розовооту не мъ влече.
Има ли нещо черно-бяло?
Пак психоанализа...vyara написа:Няма само една реалност. Просто си в някакъв мрачен период, надявам се.esti написа:Радвам се ако ти живееш в друга реалност.vyara написа:Жалко е, ако наистина си вярваш...
Но не ми се вярва....
Дарки няма телевизор...esti написа:Много филми гледаш.
Имам, но пускам филмчета на децата само.Звеневия написа:Дарки няма телевизор...esti написа:Много филми гледаш.
Верчето има!
Ами аз уча децата си да бъдат щедри и любящи.Rain написа:Хм ... а вие на какво учите децата си, в тоя смисъл?И как го правите ...
Реалността, че е груба, груба е, но не вярвам истински в това, че всеки ще ти забие нож в гърба. Има много криворазбрани действия, всяка гледна точка си има чупка, така че не всяко "зло" е предателство, понякога е урок, понякога е за добро, а понякога е мотивирано.
Вярата в грозния свят го прави още по-грозен.
Едно малко уточнение нали може?Rain написа:Хм ... а вие на какво учите децата си, в тоя смисъл?И как го правите ...
Реалността, че е груба, груба е, но не вярвам истински в това, че всеки ще ти забие нож в гърба. Има много криворазбрани действия, всяка гледна точка си има чупка, така че не всяко "зло" е предателство, понякога е урок, понякога е за добро, а понякога е мотивирано.
Рейн, много пъти сме си говорили тук, учим децата си в движение.. Нашият живот не е американският от филмите (за щастие и за нещастие - сериозно го казвам!!!). Ежедневието ни е бързо, трудно и не винаги красиво. Понеже не се познаваме, да ти кажа - имам три броя мъже (плюс баща имRain написа:Хм ... а вие на какво учите децата си, в тоя смисъл?И как го правите ...
т.е. ти си виновна, че имаш такова хубаво дете4avdar4e написа: И продължавам да твърдя (тва не е за теб, това е от един стар спор тук:shy:), родителите са виновни!!
Аз имам ТРИ ХУБАВИ децаlatrevw написа: т.е. ти си виновна, че имаш такова хубаво детеей, кво ти стана, бе, жена - големи хвалби, голЕмо чудо.
ай предварително - да е живо и здраво най-голямото момче, да рисува и твори с ентусиазъм и да получи най-доброто.
СуперMila написа:Ами аз уча децата си да бъдат щедри и любящи.Rain написа:Хм ... а вие на какво учите децата си, в тоя смисъл?И как го правите ...
Така животът е много по-хубав, дори и да претърпиш някое разочарование...
в обратния случай целият живот се превръща в едно разочарование.:-)
Ако е нормално едно бебе да се захласва от смях (ама не мож си представи захласване, чак на Докторка писахме, да нсъ задуши!!!), то всичко е нормално! От няколко дни гледа "Спондж Боб - квадратни гащи" и се хили... Абе, все съм имала деца, ама тва нормално ли е?? Пък Зв. вика, че било като мен: хили се, хили, в следващия момент - бам секиратаlatrevw написа: мерси за тъпканото и вземете лепнете една снимка на най-малкия звяр, че мноооу сладък бе, все порядке ли е с него
Ми, ми, найш колко е пораснал вече?Rain написа:След малко ще порастне момъка
Така и аз да пожелая нещата, които винаги пожелавам -
здраве, да може да скача високо
ум, да може да прескача препятствията
пари, да може да се радва на разумното им харчене
страст, да може да преследва и да се радва на успехите
Звучи нежно4avdar4e написа:Ми, ми, найш колко е пораснал вече?Rain написа:След малко ще порастне момъка
Така и аз да пожелая нещата, които винаги пожелавам -
здраве, да може да скача високо
ум, да може да прескача препятствията
пари, да може да се радва на разумното им харчене
страст, да може да преследва и да се радва на успехитеЕдна глава над мен, 44 номер номер обувки. Ама си е детееее.
Ей ся ти питаше нещо... Най-пресен пример. Пуснахме го на концерт на западна гръндж група. Идва за първи път в Б-я. Отива нашия в 18. Часа. Нищо не сме се уговаряли, но нормалните предположения са, че до 23 все ще свърши тоя концерт (на един цинизъм място от вкъщи) Става 24. Никой. Телефорът му, естествено, няма връзка. Баща му тръгва към клуба по улицата, не стига до клуба, за да не го засрами. В 01 часа аз звъня в полицията, за да питам има ли проблем в тоя клуб и в тоя район. Страхотен разговор проведох. Честно! Нямало.. След 1/2 час нашия се прибира с бодра стъпка (не е пил, няма наркотици, има гадже!!!). Е, сега до 16 е наказан и няма да види концерт, освен по БНТ
Хм?! Не съм те поздравил за добре дошла...Rain написа: Звучи нежноКонцерт, веселба, либоф
Дано да е нещо рускоМЪЖжжж написа:Хм?! Не съм те поздравил за добре дошла...Rain написа: Звучи нежноКонцерт, веселба, либоф
Жар - Дъжд