загледах се в статията заради матрьошките - много ми харесват
сега искам да си имам и да си ги гледам на бюрото
харесва ми и бабата блогърка

Яденето на шоколад ВИНАГИ има смисъл!!!maggot написа: Хем има смисъл от яденето на шоколада
И на мен, но никога не съм имал, всъщност много от "нормалните" неща съм нямал...дори и кубчето на РубикDark Lady написа:
Супер е бабката!Dark Lady написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=394780
сега искам да си имам и да си ги гледам на бюрото
харесва ми и бабата блогърка
щерката е фенка на Рамщайн и вокала им - някак по-приемливо ми се гледа от О.Блумpocti_bezobidna написа:А, моята брат`чедка си пада по Уичовете.4avdar4e написа:Така си еsnowprincess написа: който си няма принцеси - не знае:lol:
Ама пък знам всичко за строителната, военната техника и оборудване
Сега сме на вълна Орландо Блум- т`ва след като гледахме "Пиратите"
Ще порасне, ще поумнее, надявам се

ммм, мен ми е по-интересно да чета за нови нещаGreen Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.

Цялата тази простотия е, за да се отвлече вниманието колко се е откраднало СЛЕД Живков...Green Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
гледай и после разкажиGreen Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=394493БоЕВ написа:Дай отправна точка, линк, нещо друго. Да погледнем, да сверим...Green Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
Де да знам дали аз да преразказвам. Аз съм пристрастно копеле.snowprincess написа:гледай и после разкажиGreen Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
а аз съм чувала, че живков само два пъти е ходил в съюза на официално посещение, а дъщеря му нито веднъж, дали е вярно
Тенкс! Не е лошо да си припомняме някой неща.Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=394493БоЕВ написа:Дай отправна точка, линк, нещо друго. Да погледнем, да сверим...Green Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
Боев, в тема за кукли да пиша за Иван Костов ми се струва не само подходящо, но и изцяло подхожда на отношението ми към проблемата. Знам че има хора които обичат кукли, знам че за други олицетворяват лиготията, обаче аз съм твърдо индиферентен. Все пак ще кажа, че навремето много го харесах и никога няма да ме убедят, че е бил вреден.БоЕВ написа:Тенкс! Не е лошо да си припомняме някой неща.Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=394493БоЕВ написа:Дай отправна точка, линк, нещо друго. Да погледнем, да сверим...Green Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
Виж това
dzsni.hit.bg/
Хммм.Green Light написа: Боев, в тема за кукли да пиша за Иван Костов ми се струва не само подходящо, но и изцяло подхожда на отношението ми към проблемата. Знам че има хора които обичат кукли, знам че за други олицетворяват лиготията, обаче аз съм твърдо индиферентен. Все пак ще кажа, че навремето много го харесах и никога няма да ме убедят, че е бил вреден.
Друже, дори и в чернобялата фотография нищо не е само черно или само бяло - светът прелива и се предава в стотиците нюаонси на сивото.Green Light написа:Боев, в тема за кукли да пиша за Иван Костов ми се струва не само подходящо, но и изцяло подхожда на отношението ми към проблемата. Знам че има хора които обичат кукли, знам че за други олицетворяват лиготията, обаче аз съм твърдо индиферентен. Все пак ще кажа, че навремето много го харесах и никога няма да ме убедят, че е бил вреден.БоЕВ написа:Тенкс! Не е лошо да си припомняме някой неща.Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=394493БоЕВ написа:Дай отправна точка, линк, нещо друго. Да погледнем, да сверим...Green Light написа:Интересна серия почва в дневник- за фалита на България там педесе и коя година, за желанието на Живков да се присъединиме към Съюза, продажбата на златото, е такива работи.
Виж това
dzsni.hit.bg/
Не е вярно!БоЕВ написа:Подценявате ме момичета!:-)Мнемозина написа:Що, ти измори ли се?4avdar4e написа:А ти готова ли си днес да влезеш в ролята на арбитър или боксов съдия?Мнемозина написа: Хммм.
Тук става интересно.
Надявам се да не се стига до там.
Не само че си прав, но заради това ако се приказва за идеологии ме пиши вътре в разговора иначе просто не може да се разбереме. Аз харесвам Костов, ти примерно Станишев, аз обичам Мерлин Монро, ти Анджелина Джоли, аз шоколад, ти сладко от малини (ама накрая ще стигнеме до шопската салата и ще си стиснеме ръцете май) И нали помниш дето ти казах, че в грандомантските теми говорим с политичски термини. Костов не е политически термин. За мене.БоЕВ написа:Друже, дори и в чернобялата фотография нищо не е само черно или само бяло - светът прелива и се предава в стотиците нюаонси на сивото.
Прав си. Много е дълго за тема във форум. Костов е явление свързано с първоначалното натрупване/разпределение/преразпределение на капитали. Така си мисля. След Митко Палаузов и Павлик Морозов много внимателно се отнасям към митологизирането и канонизирането, та за това се заглеждам и в най дребните и противоречиви факти.Green Light написа:Не само че си прав, но заради това ако се приказва за идеологии ме пиши вътре в разговора иначе просто не може да се разбереме. Аз харесвам Костов, ти примерно Станишев, аз обичам Мерлин Монро, ти Анджелина Джоли, аз шоколад, ти сладко от малини (ама накрая ще стигнеме до шопската салата и ще си стиснеме ръцете май) И нали помниш дето ти казах, че в грандомантските теми говорим с политичски термини. Костов не е политически термин. За мене.БоЕВ написа:Друже, дори и в чернобялата фотография нищо не е само черно или само бяло - светът прелива и се предава в стотиците нюаонси на сивото.
Ами аз май съм един съвременен Бай Ганьо - у у у у бре, и едните, и другите са маскари.Мнемозина написа:Не е вярно!БоЕВ написа:Подценявате ме момичета!:-)Мнемозина написа:Що, ти измори ли се?4avdar4e написа:А ти готова ли си днес да влезеш в ролята на арбитър или боксов съдия?Мнемозина написа: Хммм.
Тук става интересно.
Надявам се да не се стига до там.
Аз, например, изобщо не знам кой тук с какви политически пристрастия или непристрастия е.
Просто се учудих, защото Грийн написа мои мисли.
Не съм очаквала, че може да пламне страстна дискусия.
Чавето само ме закача - и аз нея в отговор.
Е това е! Дразни ме като външност, визия, поведение...затова и човъркам. Станишев пък направо ме докарва до лудост с неговата леко олигофренска усмивка...да изброявам ли още?:lol:vyara написа:И аз харесвам Костов. Като личност и излъчване винаги ми е харесвал, без да знам защо, тъй като нищо не разбирам от политика, а и не знам дали трябва да се вярва на всичко написано за някого.
Но рядко, да не кажа никога, харесвам личността на някой политик.
Аре и аз да се включа.БоЕВ написа:Е това е! Дразни ме като външност, визия, поведение...затова и човъркам. Станишев пък направо ме докарва до лудост с неговата леко олигофренска усмивка...да изброявам ли още?:lol:vyara написа:И аз харесвам Костов. Като личност и излъчване винаги ми е харесвал, без да знам защо, тъй като нищо не разбирам от политика, а и не знам дали трябва да се вярва на всичко написано за някого.
Но рядко, да не кажа никога, харесвам личността на някой политик.
Че е чеп, чеп е, ама дали става за каца?:lol: Сал един Волен се издига като титан над тълпата...4avdar4e написа:Бе, аз като ви викам, че само ББ става за чеп за каца..БоЕВ написа: Е това е! Дразни ме като външност, визия, поведение...затова и човъркам. Станишев пък направо ме докарва до лудост с неговата леко олигофренска усмивка...да изброявам ли още?:lol:
Мистерия пълна. А, животът щеше да е по-хубав от песен.Mila написа:Аре и аз да се включа.БоЕВ написа:Е това е! Дразни ме като външност, визия, поведение...затова и човъркам. Станишев пък направо ме докарва до лудост с неговата леко олигофренска усмивка...да изброявам ли още?:lol:vyara написа:И аз харесвам Костов. Като личност и излъчване винаги ми е харесвал, без да знам защо, тъй като нищо не разбирам от политика, а и не знам дали трябва да се вярва на всичко написано за някого.
Но рядко, да не кажа никога, харесвам личността на някой политик.![]()
Костов - интелигентен човек, общо взето симпатичен. Но не просто ме дразни, ами направо ме вбесява с йезуитщината си. Той и затова се съсипа.
Ще имаш да вземаш или ще вземаш да имаш - как беше? Нищоправенето най-много му се отдава и ако иска да стане кмет на страна ще трябва да побърза с изборите.Mila написа:Ще го видим сега и него, с кого ще се оправдава.4avdar4e написа:
Бе, аз като ви викам, че само ББ става за чеп за каца..За мен той е едно от лицата на чалга-културата.
Не че има нещо лошо де, но много му нямам вяра - да видя какво прави и тогава...