А накрая, съвсем любезно и дружелюбно да Ви пратя на Вашата
- сър Айвънхоу
Re: А накрая, съвсем любезно и дружелюбно да Ви пратя на Ваш
Един бърз анализ:
1. Жената има желание за многолюдна челяд. Познавам една такава... Е, за сега е само с три...
2. Жената много добре познава българския език. Пак за същата говорим.
3. На жената май й е станало навик да коригира писанията на хората... Егати! Трето съвпадение!
Извод: Авторката на отговора е: ... (да пиша ли коя е, или вече сте се сетили?)
:rotfl24::rotfl24:
1. Жената има желание за многолюдна челяд. Познавам една такава... Е, за сега е само с три...
3. На жената май й е станало навик да коригира писанията на хората... Егати! Трето съвпадение!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Един бърз анализ:
НЕ си познАл!
Да, ама не ходи по сайтове за запознанства, а само в 3о4осър Айвънхоу написа:
А иначе и аз същото си помислих
- сър Айвънхоу
Звеневия написа:НЕ си познАл!![]()
![]()
Има и други такива жени!
А аз си мислех, че е уникална!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Да, ама не ходи по сайтове за запознанства, а само в 3о4о
А иначе и аз същото си помислих
Bella Ciao
Bella Ciao
АмиАмммииисър Айвънхоу написа:А аз си мислех, че е уникална!:rotfl24:
Имам още малко време и после - две по 20!
...една че(с)тна и една нече(с)тна...
- Глас в пустиня
А барабанче?:-)
- Глас в пустиня
Цъ! Привидно само, стилът в коментарите е съвсем различен.сър Айвънхоу написа:Един бърз анализ:
- сър Айвънхоу
Прав си, стилът много наподобява друга наша позната...БоЕВ написа:Цъ! Привидно само, стилът в коментарите е съвсем различен.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
На това аз му викам патка. Зор да блесне. Ако се регистрира в сайт за поезия, сигурно ще поства в смисъл "Не ми се праи на умен и романтичен, бате, нали всички сме от село", а в сайта на риболовците или туристите ще хвали динамиката на ситито. Гуано епс си правят гавра с една песен на алфавил - Big in Japan -за тва се сетих. Тая мадама се мисли за великан, ама се мери в детската градина, когато лапетата си играят седнали в пясъка
- Dark Angel
миткам аз из Пловдив....и се загубвам
щото през цялото време говоря по телефона, смятам, пиша и не гледам накъде отивам
спирам аз при Г-н Полицай и питам къде съм. Човека съвсем учтиво ми обяснява....
а аз, осъзнала че съм едва ли не на другия край на града изтърсвам "Лелеее, това на майната си...."
а той: "Госпожо, както сте тук да Ви питам къде точно е "майната си"
и аз срам, срам
щото през цялото време говоря по телефона, смятам, пиша и не гледам накъде отивам
спирам аз при Г-н Полицай и питам къде съм. Човека съвсем учтиво ми обяснява....
а аз, осъзнала че съм едва ли не на другия край на града изтърсвам "Лелеее, това на майната си...."
а той: "Госпожо, както сте тук да Ви питам къде точно е "майната си"
и аз срам, срам

- сър Айвънхоу
Права си! Рядко срещано явление е!4avdar4e написа:Ха-ха, мноооого готино, полицай с чувство за хуморDark Lady написа: а той: "Госпожо, както сте тук да Ви питам къде точно е "майната си"
и аз срам, срам
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Таз девойка... /четейки коментарите надолу/ май не е съвсем добре с най-горната част на тялото ..Мнемозина написа: Обаче аз за разлика от таз девойка знам, че според сегашните стандарти учтивата форма се пише с главна буква само в обръщения към дипломатически лица.
п.п. Иначе е ясно... най-старата сделка: секс срещу брак. То затва педерюгите така се нароиха..
Драги ми Смехурко.сър Айвънхоу написа:
Ля-ляля-ля-ля!...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Горката жена...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Знам ли вече кой е добре и кой не е добре...МЪЖжжж написа:Таз девойка... /четейки коментарите надолу/ май не е съвсем добре с най-горната част на тялото ..Мнемозина написа: Обаче аз за разлика от таз девойка знам, че според сегашните стандарти учтивата форма се пише с главна буква само в обръщения към дипломатически лица.
п.п. Иначе е ясно... най-старата сделка: секс срещу брак. То затва педерюгите така се нароиха..
Всеки си намира някакви начини за самодоказване.
А за послеписа ти... не е заради това - за нароилите се. Иначе нямаше да искат и те да узаконяват връзките си.
Panta rhei...
Ако бях спрял само на текста на отговора... да, разхилих се на остроумието и сарказма.Мнемозина написа:Знам ли вече кой е добре и кой не е добре...
Всеки си намира някакви начини за самодоказване.
После видях надолу полемиката...даже още не съм я изчел докрай. И ...се оказва....че не е просто майтап. Наистина горкото девойче..
Засрамих се сега, че не съм се задълбочила чак толкова много.МЪЖжжж написа:Ако бях спрял само на текста на отговора... да, разхилих се на остроумието и сарказма.Мнемозина написа:Знам ли вече кой е добре и кой не е добре...
Всеки си намира някакви начини за самодоказване.![]()
После видях надолу полемиката...даже още не съм я изчел докрай. И ...се оказва....че не е просто майтап. Наистина горкото девойче..
Обаче опитах и ми се стъжни и на мен.
Panta rhei...
А аз се зачетох и в самия блог и останалото....
ще цитирам:
"20:03 - Ей така
Някъде ми отиде ухиленото отпреди няколко дни.
Сега съм кълбо от нерви. Не, че няма защо.
Изнервя ме допълнително липсата на спокойствие и вкъщи.
Онова бясно хлапе над нас не спира да тича и да тропа като цял слон. На крачка съм от това да отида и да се развикам...
Отделно, че всеки е решил да ме изнервя още и още тези дни, та гледам да избягвам срещите и разговорите с когото и да било. Трябва ми концентрация, а точно в момент, в който ми е най-важна, я нямам. Или ми я нарушават постоянно. Да ви кажа, всеки, който е на мое място, би се справил също толкова трудно, колкото и аз. Но както и да е, не можете да се съгласите с мен, защото не знаете какво имам да върша и да търпя.
И месецът ми е разчертан, разграфен по дни, по часове. Без списъка си за деня не мога.
Мразя списъци. Официално. А не мога без тях напоследък.
Стара травма се обади. Дясното коляно ме скъсва от болка, от два дни дори стъпвам трудно. Преди година ходих на ортопед, правиха ми снимки - нищо ми нямало. Е как така ми няма нищо след като се е случвало да рева от болки в коляното, да не мога да стъпвам, да не спя с дните заради него?!
И сега боли. Не помагат никакви мазила със странни имена. Едва успявам да си скрия киселата физиономия през деня. А в четвъртък този крак ще ми е особено нужен.
Помъдрявам - трети мъдрец "расте" вече цяла седмица. Главата ме боли, та чак едва си държа очите отворени. Сега очаквам и да дойде месечния абонамент... Въобще, разпадам се нещо.
Най-малкото, което искам е съчувствие. Не обичам съжалението, не обичам да ми казват "знам какво ти е, ще мине". Знам и сама, че ще мине. Просто искам да си го излея, без да получавам нищо в отговор.
Нямам нужда от отговори в момента."
"Навън е вече мрачно, а времето като цяло предразполага към мързел и почивка вкъщи. На топло и уютно. С чаша горещо какао в ръка.
Ей! Не и днес!
Не ми се седи вкъщи. Факт е, че съм швъркало безподобно ама тази вечер състоянието ми е в някакъв свой си пик.
Какво разбирам аз под "забавление"?
Е мога да се похваля с това, че за мен "забавление" е доста обширно понятие т.е. мога да се забавлявам по поне стотина начина.
Тази вечер мисля да е на дискотека.
..........."
"Не мога да спя. По принцип. И сега, като част от това "по принцип" не мога да заспя.
Изпитвам желание да се хоризонтирам, а като го направя, изпитвам желание да набия някого. Така че, по-добре да си седя в полу-вертикално състояние и да плещя глупости.
Тежък ден. Кофти ден. Всъщност, празен ден.
........."
Хм...тъжно ми стана за девойката. Жалко за ерудицията и като писател. Явно е, че е интелигентно гадже.. но нещо някъде куца. Може би в мерките и теглилките или приказките за принца на белия кон.
ще цитирам:
"20:03 - Ей така
Някъде ми отиде ухиленото отпреди няколко дни.
Сега съм кълбо от нерви. Не, че няма защо.
Изнервя ме допълнително липсата на спокойствие и вкъщи.
Онова бясно хлапе над нас не спира да тича и да тропа като цял слон. На крачка съм от това да отида и да се развикам...
Отделно, че всеки е решил да ме изнервя още и още тези дни, та гледам да избягвам срещите и разговорите с когото и да било. Трябва ми концентрация, а точно в момент, в който ми е най-важна, я нямам. Или ми я нарушават постоянно. Да ви кажа, всеки, който е на мое място, би се справил също толкова трудно, колкото и аз. Но както и да е, не можете да се съгласите с мен, защото не знаете какво имам да върша и да търпя.
И месецът ми е разчертан, разграфен по дни, по часове. Без списъка си за деня не мога.
Мразя списъци. Официално. А не мога без тях напоследък.
Стара травма се обади. Дясното коляно ме скъсва от болка, от два дни дори стъпвам трудно. Преди година ходих на ортопед, правиха ми снимки - нищо ми нямало. Е как така ми няма нищо след като се е случвало да рева от болки в коляното, да не мога да стъпвам, да не спя с дните заради него?!
И сега боли. Не помагат никакви мазила със странни имена. Едва успявам да си скрия киселата физиономия през деня. А в четвъртък този крак ще ми е особено нужен.
Помъдрявам - трети мъдрец "расте" вече цяла седмица. Главата ме боли, та чак едва си държа очите отворени. Сега очаквам и да дойде месечния абонамент... Въобще, разпадам се нещо.
Най-малкото, което искам е съчувствие. Не обичам съжалението, не обичам да ми казват "знам какво ти е, ще мине". Знам и сама, че ще мине. Просто искам да си го излея, без да получавам нищо в отговор.
Нямам нужда от отговори в момента."
"Навън е вече мрачно, а времето като цяло предразполага към мързел и почивка вкъщи. На топло и уютно. С чаша горещо какао в ръка.
Ей! Не и днес!
Не ми се седи вкъщи. Факт е, че съм швъркало безподобно ама тази вечер състоянието ми е в някакъв свой си пик.
Какво разбирам аз под "забавление"?
Е мога да се похваля с това, че за мен "забавление" е доста обширно понятие т.е. мога да се забавлявам по поне стотина начина.
Тази вечер мисля да е на дискотека.
..........."
"Не мога да спя. По принцип. И сега, като част от това "по принцип" не мога да заспя.
Изпитвам желание да се хоризонтирам, а като го направя, изпитвам желание да набия някого. Така че, по-добре да си седя в полу-вертикално състояние и да плещя глупости.
Тежък ден. Кофти ден. Всъщност, празен ден.
........."
Хм...тъжно ми стана за девойката. Жалко за ерудицията и като писател. Явно е, че е интелигентно гадже.. но нещо някъде куца. Може би в мерките и теглилките или приказките за принца на белия кон.
А някои ме припознаха днес в неяМЪЖжжж написа: Хм...тъжно ми стана за девойката. Жалко за ерудицията и като писател. Явно е, че е интелигентно гадже.. но нещо някъде куца. Може би в мерките и теглилките или приказките за принца на белия кон.
Мъжжже, не искам да съм цинична, ама ми се струва твърде прозрачно какво точно й липсва:winkw:
И продължавам да твърдя, че човек не влиза случайно в сайт за запознанства
П.П. Списък за деня???
Защо да е жалко - може би в това се състои талантът й - да бъде объркана и да изживява усещанията си.МЪЖжжж написа:....
Рядко се срещат щастливи гении - в повечето случаи прозренията идват чрез страданието. Може би просто нейният път е такъв - кой има компетентност да отсъди?!
Не е жалко. На мен ми стана жал за нея.Mila написа:Защо да е жалко - може би в това се състои талантът й - да бъде объркана и да изживява усещанията си.
Рядко се срещат щастливи гении - в повечето случаи прозренията идват чрез страданието. Може би просто нейният път е такъв - кой има компетентност да отсъди?!
Твоите думи...ми напомят Боев и "гениите и алтруизма"
Няма разлика в това, което мислим. Просто ми стана мъчно.. А като четях отговора...се кисках от смях.
О, чакай, чакай.МЪЖжжж написа:Не е жалко. На мен ми стана жал за нея.Mila написа:Защо да е жалко - може би в това се състои талантът й - да бъде объркана и да изживява усещанията си.
Твоите думи...ми напомят Боев и "гениите и алтруизма"
Няма разлика в това, което мислим. Просто ми стана мъчно.. А като четях отговора...се кисках от смях.
Боев говореше не за гении и алтруизъм, а за блестящи умове и проблемното им контактуване с обществени организации.
Гениите изобщо не разбират откъде им идват в главата най-гениалните им неща.
То зависи и кой какво разбира под "гений".
Но тук във всички случаи изобщо не става дума за гениалност.
Panta rhei...
- Dark Angel
мен не ме убива, разбирам я4avdar4e написа: П.П. Списък за деня???Това ме уби.. Или за толкова години при такова темпо съм научила всичко да ми е в главата... И да успявам за секунди да размествам графика.
моят списък за деня е 2 страници в тетрадка А4
имам записани задачи за седмици наред
не че не го размествам, размествам го
а нема нужда да помня че в 10:00 на 25.11 трябва да звънна на фирма Х за търга

- сър Айвънхоу
[unknown] написа:Драги ми Смехурко.сър Айвънхоу написа:
Ля-ляля-ля-ля!...
Bella Ciao
Bella Ciao
Да, и аз преди помнех, но постепенно нещата станаха прекалено много и започнаха да ми се изплъзват.Dark Lady написа:мен не ме убива, разбирам я4avdar4e написа: П.П. Списък за деня???Това ме уби.. Или за толкова години при такова темпо съм научила всичко да ми е в главата... И да успявам за секунди да размествам графика.
моят списък за деня е 2 страници в тетрадка А4
имам записани задачи за седмици наред
не че не го размествам, размествам го
а нема нужда да помня че в 10:00 на 25.11 трябва да звънна на фирма Х за търга
Сега си пиша и зачерквам с кеф приключените задачи.