Обаче Капинчо да се върне на линия - веднага, ако може
Искам си Капинчо
Искам си Капинчо
Добро утро на всички, приятен ден, усмивки, юргани и кой каквото си избере.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ние си имаме по няколко както знаеш и не искаме да се лишим от никой; много ми е гадно и снощи даже го сънувах, така че поисках да си кажа.[unknown] написа:Баси, Капинчо ли ви е гадже на всички...latrevw написа: никакъв смях, тук само тъжим и охкаме, докато ни се върне гаджето
Не знаех...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Абе, можеш ли ги разбра жените![unknown] написа:Баси, Капинчо ли ви е гадже на всички...latrevw написа: никакъв смях, тук само тъжим и охкаме, докато ни се върне гаджето
Не знаех...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Хм... а Ушеса знае ли, м? Ама и да не знае, скоро ще научи...latrevw написа:ние си имаме по няколко както знаеш и не искаме да се лишим от никой; много ми е гадно и снощи даже го сънувах, така че поисках да си кажа.
Май нещо бъркаш демокрацията с боя ти!
Bella Ciao
Bella Ciao
ти ся, какво искаш да ми кажеш - че като си с една жена, не сънуваш и други ли?сър Айвънхоу написа: Хм... а Ушеса знае ли, м? Ама и да не знае, скоро ще научи...
Май нещо бъркаш демокрацията с боя ти!
па и аз не съм го сънувала в секс-пози:blum:
Не е вярно, че не ми липсва- напротив. Аз Капинчо го харесвам, вярно че имаме различия относно това какво да ги правим лошите дечица:lol:, ама тва не е основание да спра да го харесвам.vyara написа: На теб като не ти липсва, що се месиш не разбирам аз. На всеки нещо различно му липсва. Какво толкова!
А се хиля, щото ми е смешно
Последно промяна от Ън на 07.11.07, 09:56, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Охооо изневяра нещо надушвам! Ще остане май Боев недолюбен![unknown] написа:Не е вярно, че не ми липсва- напротив. Аз Капинчо го харесвам
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Аз каквото сънувам, не го разправям на всеослушание!latrevw написа: ти ся, какво искаш да ми кажеш - че като си с една жена, не сънуваш и други ли?
па и аз не съм го сънувала в секс-пози:blum:
Абе, знам ли те тебе какви и какги сънуваш.
Една моя колежка разправяше, че жената не мислила за секс само, когато я гонело куче, или минавала по мост!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
[unknown] написа:Смехурко.сър Айвънхоу написа:Охооо изневяра нещо надушвам! Ще остане май Боев недолюбен![unknown] написа:Не е вярно, че не ми липсва- напротив. Аз Капинчо го харесвам
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Абе, разказвай си, кой ти пречи?!latrevw написа:сър Айвънхоу написа: Аз каквото сънувам, не го разправям на всеослушание!![]()
гледай как ме секна сега, а какви сънища се бях наточила да ти разказвам
Аз за мен тиказах, че разправям тия работи.
Bella Ciao
Bella Ciao
хехехе, мъжете винаги сте на линия да ви говорят мръсотии, нали?[unknown] написа:Разказвай, аз ще те слушам/ чета внимателно.latrevw написа:
гледай как ме секна сега, а какви сънища се бях наточила да ти разказвам
- сър Айвънхоу
Нали няма няма да ни разказваш за гнили неща или за съдържанието на торбичката на прахосмукачката ти?latrevw написа:хехехе, мъжете винаги сте на линия да ви говорят мръсотии, нали?
Щото за други мръсотии не знам...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Капинчоооооо!
Как ти е шестото чувство днес?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
"С"-то за множествено число ли е? Щото, ако е така, НЕ ИСКАААААМ!latrevw написа: малеее, за теб специално цял курс ще трябва да проведем:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ша са поЯви, спокойно! Нали и той е в групата на "наркоманите"...Мнемозина написа: Мълчи бе, виж, че пак избяга...
Сега сигурно го тресе "зависимостта" и умира да влезне в клубчето, за да утоли "жаждата" си.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Че то ние с него си я признахме зависимостта!vyara написа:Уф..., грозно е това, да знаеш. Грубичък си понякога.
П.П. Какво да правя, като навремето Татко Карло имаше шкурка само за Пинокио, а мен само с едрото ренде ме мина...
Bella Ciao
Bella Ciao
и аз си го помислих, но реших, че всъщност може би не иска да каже товаvyara написа:Уф..., грозно е това, да знаеш. Грубичък си понякога.Смехурко написа: Ша са поЯви, спокойно! Нали и той е в групата на "наркоманите"...
Сега сигурно го тресе "зависимостта" и умира да влезне в клубчето, за да утоли "жаждата" си.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Така е! Всеки мюизин си пее от неговото минаре и от там и вижда света...vyara написа:Ами така е, той може да не влага лошотия, но нещата се тълкуват според настроението на четящия. Сложно нещо е комуникацията.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ахъм - липсва!
Сигурно е зает с нещо си, кой ще завие ония прекрасни саксийни лозички, може и да прави там каквото прави за ония дървени талерки дето блестят така красиво...или просто да забърсва прахта от колекцията с джиесем апарати...
Капинчо, зазими ли водомерната шахта на онова местенце в балкана дето те измъчва с капини...щото ако не сия зазимил ще береш ядове...
Сигурно е зает с нещо си, кой ще завие ония прекрасни саксийни лозички, може и да прави там каквото прави за ония дървени талерки дето блестят така красиво...или просто да забърсва прахта от колекцията с джиесем апарати...
Капинчо, зазими ли водомерната шахта на онова местенце в балкана дето те измъчва с капини...щото ако не сия зазимил ще береш ядове...
- сър Айвънхоу
Абе, каква е тази депресия, дето ви тресе, бре?Капинчо написа:
Най-малкото от теб очаквах такава реакция!
В теб можех да се закълня, че винаги ще си на линия с някоя свежа идея или готин лаф!
А, то... Айде, бе батееее връщай се! Липсваш на всички ни!:shy::crying:
Bella Ciao
Bella Ciao
Недей така, Капинчо! Вземи си малко почивка, но толкова горчив недей бъди. Нима не виждаш, че всички те харесваме или почти всички. А е ясно, че сме различни хора и мислим по различному, но нали малко сме пораснали и затова след някой спор нищо не пречи да седнем, да пийнем и да се разцелуваме.
За здрави и хубави ще се стараем.Капинчо написа:Никакво го няма.Мнемозина написа:Капинчоооооо!
Как ти е шестото чувство днес?
Влязох с идеята да се "отрегистрирам" или пък да махна някак Капинчо от списъците. Вече съм затварял вратите на клуб за себе си (не съжалявам). Мислех (мисля), че клубовете не са за мен. Прекалено съм откровен и обидчив (щях да напиша "раним", амам съвсем сълзливо ще излезе).
Снощи си пуснах "Имате поща", ама не с Гала, таза п...тка заспала (дано не докача някой нейн фен), а с любимите ми Мег Райън и Том Ханкс. Пуснах няколко сълзи и други секрети (аз, като повечето старци, се разнежвам от романтични комедии, едно време май им викаха мелодрами) и ми стана страшно гот. Днес се събудих със страхотно настроение. В работата ме зарадваха с промяна (няма да казвам кава, щото пак ще чуя "Ае стига се хвали ,бе!").
Та така.
Благодаря ви мили дами, че ме споменавате с добро (честно очаквах, една, максимум две да го направят ... някога). Не знам дали ви трябва такъв дето трепе невинни дечица в клуб, обхванат от европейски хуманизъм и християнско всеопрощение. Аз си мисля, че не.
В момента каквото и да напиша ще излезе като грозно лицемерие на фона на образа, който си/ми създадох/те. Аз си се имам за добродушен старец, ама той сигурно и Пиночет си е мислел така.
Ами това е. Ако/когато ми мине, може да се обадя.
Бъдете здрави и хубави!:-)
Обаче не си прав.
Всеки те гледа със собствените си очи тук и не можеш да вярваш избирателно само на някои, пък други да пренебрегваш.
Не е честно някак.
Panta rhei...
Аз понеже знам за дир-а, затова имах опасения, които се потвърждават.Капинчо написа: Ами това е. Ако/когато ми мине, може да се обадя.
Бъдете здрави и хубави!:-)
Капично, не приемай форумите толкова насериозно. Тук нещата са лееееко изкривени, да не кажа по-силни думи. Не си слагай нещата на сърцето. Мен ме боли за много хора, които вече не пишат. Всеки един от тях ми липсва. Егоистично е, знам. Може би за тях е по-добре така. Но все ми се е искало да им го кажа, а само понякога съм опитвала....
Ох, да не драматизирам още повече нещата.. Ще ти кажа само до скоро и бъди жив и здрав и ти.