на мен нещо ми се губи предишната атмосфера.
3о4о
3о4о
на доизживяване ли е вече, как мислите?
Re: 3о4о
Зависи от гледната точка и възприятие.esti написа:на доизживяване ли е вече, как мислите?
както винаги
Не бе, нещъ да комплексирам никой, само си сверявам часовника дет се вика.Мнемозина написа:Що гледаш да ни комплексираш сега?
Атмосферата е променливо нещо. Сезонно, биха казали някои.
Ей сега ще дойде Грийна и ще обясни.
Но наистина е по-различно напоследък.
Да видя, дали повредата е само в моя телевизор.
А за променливото е така и не е така.
Помня, че имаше време, когато с години витаеше един и същ дух.
А сега...
Абе, квото такова.
Сега ако успееш и да кажеш какъв е бил този дух...esti написа: Не бе, нещъ да комплексирам никой, само си сверявам часовника дет се вика.
Да видя, дали повредата е само в моя телевизор.
А за променливото е така и не е така.
Помня, че имаше време, когато с години витаеше един и същ дух.
А сега...
Абе, квото такова.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
депресивно ни звучи темата, та затова Сър-а се опитва да повдигне духа.esti написа:Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аааа, разбрах.esti написа:летящ с бял чаршаф.Мнемозина написа:
Сега ако успееш и да кажеш какъв е бил този дух...
Липсва ти чаршафът.
Все до нещо такова ще я докараш.
Виж сега, атмосферата на едно място се прави от хората в него.
Истина е, че доста люде блестят с отсъствие напоследък, но... времето е усилно. Есен, прибиране на реколтата и други подобни.
Така поне се надявам, де.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Познавам те мноого добре аз тебе! Не беше такава преди! Я дрънни едно ирландско кафенце и ще ти мине.esti написа:Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми не е депресивна темата бе, всяко нещо си има край и това си е нормално и закономерно.latrevw написа:депресивно ни звучи темата, та затова Сър-а се опитва да повдигне духа.esti написа:Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
Тря философски да се гледа на живота.
Аз просто се зачудих, дали няма и някой друг който да усеща нещо подобно на моето.
Ок, аз също ще се надявам с теб, па дано като съберат реколтата да се върнат.Мнемозина написа:Аааа, разбрах.esti написа:летящ с бял чаршаф.Мнемозина написа:
Липсва ти чаршафът.
Истина е, че доста люде блестят с отсъствие напоследък, но... времето е усилно. Есен, прибиране на реколтата и други подобни.
Подобно има. Но не беше ми хрумнало за доизживяване.esti написа: Аз просто се зачудих, дали няма и някой друг който да усеща нещо подобно на моето.
"какво правим при предупреждение за ядред взрив?"Мнемозина написа:Аааа, разбрах.esti написа:летящ с бял чаршаф.Мнемозина написа:
Липсва ти чаршафът.
покриваме се с един бял чаршаф и вървим бавно към гробищата"
"ЗАщо ,колега?"
"Бял чаршаф защото белият цват отблъсква слънчевите лъчи,ще отблъсква и радиационните..Бавно за да не всяваме паника у хората и към гробищата,за даможе като ни тресне бомбичката ,направо да копае"
толкова за белия чаршаф
Споменаването само на ирландско кафе, като средство за повдигане на духа е още една точка в полза на твърдението ми, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Познавам те мноого добре аз тебе! Не беше такава преди! Я дрънни едно ирландско кафенце и ще ти мине.esti написа:Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
Ъъъъ, не ме разбра изцяло.esti написа:Ок, аз също ще се надявам с теб, па дано като съберат реколтата да се върнат.Мнемозина написа: Виж сега, атмосферата на едно място се прави от хората в него.
С последното исках лееееко да ти намекна, че няма да е зле да пишеш повечко.
С което не искам нищо да ти налагам, не, да не си помислиш, обаче ако не се вземеш в ръце, ще взема мерки.
Panta rhei...
Забрави да споменеш, че трябва да си държим автомата с изпъната ръка напред, за да не ни капе разтопеният метал по крачката...doktorka написа: "какво правим при предупреждение за ядред взрив?"
"ЗАщо ,колега?"
"Бял чаршаф защото белият цват отблъсква слънчевите лъчи,ще отблъсква и радиационните..Бавно за да не всяваме паника у хората и към гробищата,за даможе като ни тресне бомбичката ,направо да копае"
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
толкова за белия чаршаф
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
esti написа:Споменаването само на ирландско кафе, като средство за повдигане на духа е още една точка в полза на твърдението ми, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Познавам те мноого добре аз тебе! Не беше такава преди! Я дрънни едно ирландско кафенце и ще ти мине.esti написа:Личи си, че не ме познаваш.сър Айвънхоу написа:Ей, ч'ш, я веднага да излезеш от тази депресия!
Bella Ciao
Bella Ciao
оооох старост,нерадост...[unknown] написа:Забрави да споменеш, че трябва да си държим автомата с изпъната ръка напред, за да не ни капе разтопеният метал по крачката...doktorka написа: "какво правим при предупреждение за ядред взрив?"
"ЗАщо ,колега?"
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
толкова за белия чаршаф
забравям вече...,баби...
Аз пиша бе, освен ако не ме забелязвате и затова да ви се струва, че не пиша (тва е опит за кокетство, гледам че вече не е само женски патент, та си викам да върна традицията, щото кокетните мъже са грозна глетка):lol:Мнемозина написа:
Ъъъъ, не ме разбра изцяло.
С последното исках лееееко да ти намекна, че няма да е зле да пишеш повечко.
С което не искам нищо да ти налагам, не, да не си помислиш, обаче ако не се вземеш в ръце, ще взема мерки.![]()
Виж ся, откакто съм безработна съм по-рядко на компа и може би, затова не списвам толкова усърдно, както преди.
ето това е проблема на клуба в момента - всеки ще намери и все за нещо ще се начумери.esti написа:Ще проявя деликатност и няма да посочвам.[unknown] написа:И кои от мъжете тук са грозна гледка? Интересно ми стана.esti написа: (тва е опит за кокетство, гледам че вече не е само женски патент, та си викам да върна традицията, щото кокетните мъже са грозна глетка):lol:
Поне не в ефир.
ако няма да коментираш нещо, поне не го казвай. напоследък само си търсим кусурите и сме заприличали на вече съвсем изкуфели куковци
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аз съм изкуфяла кукувица 100%-товаlatrevw написа: напоследък само си търсим кусурите и сме заприличали на вече съвсем изкуфели куковци
вчера излизам с един колега от нотариата, говоря нещо разпалено, знам, че въпросният има кайен и виждайки един кайен пракиран точно отпред отварям врата и... влезнах в колата на един нищо неподозиращ човек и го изплаших доста. каза само нещо като "хлъц". беше шофьорче явно на някой баровец и го чакаше и кат ме видя да нахълтвам...
just perfect
Права си, намират се начумерени, но аз в случая не съм от тях.latrevw написа:
ето това е проблема на клуба в момента - всеки ще намери и все за нещо ще се начумери.
ако няма да коментираш нещо, поне не го казвай. напоследък само си търсим кусурите и сме заприличали на вече съвсем изкуфели куковци
Споменах кокетните мъже само за да обясня, защо аз кокетирам.
Освен това не намирам за важно да споделям, кой и защо не ме кефи с нещо си.
- сър Айвънхоу
Споко, не си единствената... Поне още 4-5, като теб ми са се "хвалили" с тези си постижения!bead_ написа:аз съм изкуфяла кукувица 100%-товаlatrevw написа: напоследък само си търсим кусурите и сме заприличали на вече съвсем изкуфели куковци
вчера излизам с един колега от нотариата, говоря нещо разпалено, знам, че въпросният има кайен и виждайки един кайен пракиран точно отпред отварям врата и... влезнах в колата на един нищо неподозиращ човек и го изплаших доста. каза само нещо като "хлъц". беше шофьорче явно на някой баровец и го чакаше и кат ме видя да нахълтвам...
Bella Ciao
Bella Ciao
това ми напомня на двама приятели....bead_ написа:аз съм изкуфяла кукувица 100%-товаlatrevw написа: напоследък само си търсим кусурите и сме заприличали на вече съвсем изкуфели куковци
стоят на автобусна спирка...чакат...говорят оживено
накрая спират едно такси.
мъжът влиза,сяда отпред и продължава разпалено разговора...
по едно време шофьорът пита:"Извинете,на мен ли говорите?"
обръща се въпросният мъж-жената -любимата!- я няма..забравили са я на спирката...
хихихихи
после любимата жена го беше заключила отвън ...
- сър Айвънхоу
Аааа, дрешката си виси на закачалката. Чакам да дойдат на работа санитарите.bead_ написа: аз съм си споко, особено кат те гледам как се лендзиш неуморно:winkw: и още никой не те е овъртолил в дрешка с дълги ръкави:winkw:явно е висок прагът на търпимост
Bella Ciao
Bella Ciao
ок, щом си вътре в нещата... кажи по коя пътека на здравната каса се уреди в стая със закачалка и нет?!?!?!?!?Смехурко написа:Аааа, дрешката си виси на закачалката. Чакам да дойдат на работа санитарите.bead_ написа: аз съм си споко, особено кат те гледам как се лендзиш неуморно:winkw: и още никой не те е овъртолил в дрешка с дълги ръкави:winkw:явно е висок прагът на търпимост
just perfect
- сър Айвънхоу
А, мадам, такава информация казвам само на бяла покривка, или бял чаршаф...bead_ написа:ок, щом си вътре в нещата... кажи по коя пътека на здравната каса се уреди в стая със закачалка и нет?!?!?!?!?
Bella Ciao
Bella Ciao
аз пък заведох детето един час по-рано на училище веднъж. и много ми беше гот - викам, гледай днес няма никакво задръстване!!doktorka написа: това ми напомня на двама приятели....
стоят на автобусна спирка...чакат...говорят оживено
накрая спират едно такси.
мъжът влиза,сяда отпред и продължава разпалено разговора...
по едно време шофьорът пита:"Извинете,на мен ли говорите?"
обръща се въпросният мъж-жената -любимата!- я няма..забравили са я на спирката...
хихихихи
после любимата жена го беше заключила отвън ...
след време тя ми звъни по мобилния - мамо, пак си ме завела по-рано, училището е заключено! викам -няма начин, не са сменяли часа. то се оказа, че е 1 ноември и не се учи. семейно обременено ми е отрочето златно!
just perfect
Тоя па, вместо да се зарадва, че такава готина мадама на крака му идва...bead_ написа: аз съм изкуфяла кукувица 100%-това
май ще е чаршаф, щот не виждам как ще ме пуснат с невъзпитано плезещо се лъвче в кой и да е ресторант с бели покривки...Смехурко написа:А, мадам, такава информация казвам само на бяла покривка, или бял чаршаф...bead_ написа:ок, щом си вътре в нещата... кажи по коя пътека на здравната каса се уреди в стая със закачалка и нет?!?!?!?!?
just perfect
- сър Айвънхоу
bead_ написа:май ще е чаршаф, щот не виждам как ще ме пуснат с невъзпитано плезещо се лъвче в кой и да е ресторант с бели покривки...
Ей, хораааа, обичам ви, бееее!
Ако не сте вие, незнам къде точно бих се озовал...

Bella Ciao
Bella Ciao