Кафе за всички будни?
Какво е първото, което ви идва в акъля като чуете тази музика?
Цък
На мен ...
уж всичко нормалноRain написа: На мен ...
Де да знам, звучи ми трагично тая мелодия, нещо като ... някой гърми някой и после страда, че го й гръмналsuaganyogo написа:уж всичко нормалноRain написа: На мен ...
сутрин, усмивки, кафета, музика ...
и някакви пистолети
Не бе, за арията на Павароти говоря.Rain написа:Не се сещам филма, С-Р-А-М и позорvyara написа:Дубрутро.
Харесвам Карузо.И кафе харесвам. Обаче новия аватар на Шуши не го харесвам.
Умрях от смях!Green Light написа:Видях те снощи, ше знаиш
на Колю Рашков на бостана, ше знаиш
ти гъзъ си врътна, ше знаиш
и речи хай да съ ибемь!
Ни съм умрял, ше знаиш
за твойта слива миризлива, ше знаиш!
итва съм тва, тва, тва кирлива, ши знаиш
на мократа тливъ!
Малко се връзва в началото, но на Травиата там на хора съвпада изцяло!
Тва е народна песен и си има оригинална мелодия. Като се видим ще ти я изпея ако нещо ме ядосаш. Ямболска народна песен. Има една друга пак ямболска за Зеления шлифер със жълтите копчета. Текста не може да се запомни точно понеже всеки път се мени. Ямболското народно творчество изглежда супер съдържателно. Не знам защо на другите региони тва съдържание им липсва. Тука ямболци има ли?Мнемозина написа:Умрях от смях!Green Light написа:Видях те снощи, ше знаиш
на Колю Рашков на бостана, ше знаиш
ти гъзъ си врътна, ше знаиш
и речи хай да съ ибемь!
Ни съм умрял, ше знаиш
за твойта слива миризлива, ше знаиш!
итва съм тва, тва, тва кирлива, ши знаиш
на мократа тливъ!
Малко се връзва в началото, но на Травиата там на хора съвпада изцяло!
А иначе с каква мелодия се пее това?
Зачита ли се ако си роден там ама си живял само има-няма 9 години?Green Light написа: Тва е народна песен и си има оригинална мелодия. Като се видим ще ти я изпея ако нещо ме ядосаш. Ямболска народна песен. Има една друга пак ямболска за Зеления шлифер със жълтите копчета. Текста не може да се запомни точно понеже всеки път се мени. Ямболското народно творчество изглежда супер съдържателно. Не знам защо на другите региони тва съдържание им липсва. Тука ямболци има ли?
О, щом е за ТАКАВА песен, ще те ядосам без проблем.Green Light написа: Тва е народна песен и си има оригинална мелодия. Като се видим ще ти я изпея ако нещо ме ядосаш. Ямболска народна песен. Има една друга пак ямболска за Зеления шлифер със жълтите копчета. Текста не може да се запомни точно понеже всеки път се мени. Ямболското народно творчество изглежда супер съдържателно. Не знам защо на другите региони тва съдържание им липсва. Тука ямболци има ли?