Кату стане посли да ни са чудити, че не съм ви казала:)
Ахм
Ей тука, на:)
http://www.ajaccio.fr/index.jsp?e=906&langue=2
На Корсика ли? Там доколкото знам е позициониран парашутнодесантният полк на чуждестранния(френския) легион, акт-арт много ще се харчи.Глен написа:Вече знам къде ши си утворя мъънинка гелерийка:)
Кату стане посли да ни са чудити, че не съм ви казала:)
Ахм![]()
Ей тука, на:)
http://www.ajaccio.fr/index.jsp?e=906&langue=2
Сега си планирам мястото,Quid написа:какво ще слагаш там ако не е тайна ?!:-)
Мечтиииии...Глен написа: Сега си планирам мястото,
градината, която ще е с рози цялата, една яхтичка съм си избрала и после детайлите.
Мога да ти покажа и къщичката
покажи я тази къщурка скромна:-)Глен написа:Сега си планирам мястото,Quid написа:какво ще слагаш там ако не е тайна ?!:-)
градината, която ще е с рози цялата, една яхтичка съм си избрала и после детайлите.
Виж мечтите докъде водят, казах че искам такава къща и ми купиха метла на другия ден, да сме били в кондиция с къщуркатасър Айвънхоу написа:Мечтиииии...Глен написа: Сега си планирам мястото,

Имаше един виц, може би е пуснат и в темата на Айвенго вече, не знам. Аз и друг път съм го казвал, но аз обичам да се повтарям де. За смелостта беше. Та, прибира се един мъж след запой с приятели в 3 през нощта, ухаещ обилно освен на бъчва и на множество женски парфюми, и с червило по яката. А жена му го чака на прага с метлата. И той засмян бодро я пита:
Да-а-а-а-а, и ако не се лъжа, това къще е в Бг.Баба Яга написа:Оказа се че къщата вътре си е съвсем функционална и много хубава, но мъжот у дома нещо не иска да ме разбере.
След като му взех ума обясних че само се шегувам, но пак ме поглеждаше доста време след това със съмнение в очите.
за коя къща говориш бе образQuid написа:е като видиш къщата на флинстоун във виница........
всичко друго е демо версия
ми да те заведа да я видиш:-)latrevw написа:за коя къща говориш бе образQuid написа:е като видиш къщата на флинстоун във виница........
аз не че често ходя във Виница, ама въобще не се сещам
дай малко насоки, обяснение, айде де, по главния път, из махалите, заведение ли е, кво е?Quid написа: ми да те заведа да я видиш:-)
тва е уникална история
падаш направо
как може да не знаеш къщата на флинстоун
малииииииииииииииииииии
Дай жокер де - снимка нещо, ала-бала...като е толко "малииииииииииии" няма начин да няма нещо из нет-а.Quid написа:ми да те заведа да я видиш:-)latrevw написа:за коя къща говориш бе образQuid написа:е като видиш къщата на флинстоун във виница........
аз не че често ходя във Виница, ама въобще не се сещам
тва е уникална история
падаш направо
как може да не знаеш къщата на флинстоун
малииииииииииииииииииии
Quid написа:покажи я тази къщурка скромна:-)Глен написа:Сега си планирам мястото,Quid написа:какво ще слагаш там ако не е тайна ?!:-)
А, какав ще кажеш за къща тип "възрожденска" където дървенийте са заменени от каменни колони, корнизи и тн. Дали ще се получи нещо прилично?:-)Quid написа:са тва са къщи над земята
у другия раздел са ми къщи под земята
пак с чертежи и описания
са има и други раздели:-)
бързо строителство , дървени постройки, масивно строителство германски технологиии ........
абе
майката си е ебало:-)
нямам къщи над водата май само
защото в холндия правят и такива на понтони
големи пияници са тия холандците
Бабче, щракай [куоте] горе в дясно, че така не ми става много ясно на кого говориш.Баба Яга написа:Много ти благодаря:lol:Като я направим ще те викаме да я осветим.
...БоЕВ написа:Бабче, щракай [куоте] горе в дясно, че така не ми става много ясно на кого говориш.Баба Яга написа:Много ти благодаря:lol:Като я направим ще те викаме да я осветим.
Баба Яга написа:...БоЕВ написа:Бабче, щракай [куоте] горе в дясно, че така не ми става много ясно на кого говориш.Баба Яга написа:Много ти благодаря:lol:Като я направим ще те викаме да я осветим.

не мога да си го представя товаБоЕВ написа:А, какав ще кажеш за къща тип "възрожденска" където дървенийте са заменени от каменни колони, корнизи и тн. Дали ще се получи нещо прилично?:-)Quid написа:са тва са къщи над земята
у другия раздел са ми къщи под земята
пак с чертежи и описания
са има и други раздели:-)
бързо строителство , дървени постройки, масивно строителство германски технологиии ........
абе
майката си е ебало:-)
нямам къщи над водата май само
защото в холндия правят и такива на понтони
големи пияници са тия холандците