Днес било Рамазан Байрям, което ме подсеща, че никога не съм ви питала - има ли мюсюлмани изпомежду нас?
И друго се сещам, дето не съм питала (без връзка с горното)...
Абе има ли гейове тук?
esti написа:една баклава да врътне?
Днес било Рамазан Байрям, което ме подсеща, че никога не съм ви питала - има ли мюсюлмани изпомежду нас?
Абе има ли гейове тук?:lol:
Чакай, че като си помислих, ми се напълни устата със слюнки.4avdar4e написа:Гусподжу, аз, като живееща по-близко от Ести, дъл ще намажа???:lol: То не за мен, ама за любимия - мнооогу обича секви такива подгизнали от сладост нещица. Ела да го видиш кво прави в турския ресторант:lol:Мнемозина написа:Баклава ще врътна, колко му е.
Поне разкажи как я правиш, ако не друго
Има гейки:)esti написа:Абе има ли гейове тук?:lol:

Харесваш...Set написа:esti написа:една баклава да врътне?
На мюсюлманите най им харесвам обрязването
А на гейовете - липсата на дистанция:lol:
Не знам дали има мюсюлмани..esti написа:една баклава да врътне?
Рамазан го пишат...и по новините го чух че е днес.doktorka написа:Не знам дали има мюсюлмани..esti написа:една баклава да врътне?
ама се казва РамаДан...
и не е днес,а беше вчера
а аз съм гладна и няма баклава ...и не е честно...!
И двете.doktorka написа: ама се казва РамаДан...
Уточни кое от двете, за да уточня и азesti написа:Харесваш...Set написа:esti написа:една баклава да врътне?
Ама много ли?![]()
Абе карай...Set написа:Уточни кое от двете, за да уточня и азesti написа:Харесваш...Set написа:esti написа:една баклава да врътне?
Ама много ли?![]()
:lol::lol:
Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
А на гейовете - липсата на дистанция:lol:Дъл цял Ню Йорк са обрязани???
Що признания?esti написа:То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.Set написа:Що признания?esti написа:То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
То има и болест такава. Фимоза се казва. Стеснение.
Щото било по-чистоплътно...esti написа: Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.
Познавам двама:lol:esti написа:Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.Set написа:Що признания?esti написа:То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
Отблизо ли?Set написа:Познавам двама:lol:esti написа:Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.Set написа:Що признания?esti написа:То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
И щото издържали по-дълго4avdar4e написа:Щото било по-чистоплътно...esti написа: Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.
Ами единия ми е комшия.esti написа:Отблизо ли?Set написа:Познавам двама:lol:esti написа:Не бе, признания в смисъл, че не се обрязват по медицински или религиозни причини, а щото така са решили.Set написа:Що признания?esti написа:То май и тук е така вече - поне по нета вече често се срещат мъжки "признания" за обрязване и то не от мюсюлмани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
Сори, днес нещо ме влече да се ръбам с теб![]()
Абе, и аз мислех същото да го питам, ама ти мъ изпревариesti написа: Отблизо ли?
Сори, днес нещо ме влече да се ръбам с теб![]()
Аз имам съмнения, че това е митологияvyara написа: И щото издържали по-дълго
Губи се сетивност.4avdar4e написа:Аз имам съмнения, че това е митологияvyara написа: И щото издържали по-дълго
Я бързо някой обрязан да каже. Или някой с преки наблюдения:D4avdar4e написа:Аз имам съмнения, че това е митологияvyara написа: И щото издържали по-дълго
Най-много обичам да я врътна от някой турски/арабски ресторант/сладкарница 8)esti написа:една баклава да врътне?
повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
ако не и повече на север...
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
1.издържат по-дълго....мноооого по-дълго.vyara написа:Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
Абе аз говорех за усещането като ги обрязваш, мислех, че и ти за това говориш.doktorka написа:1.издържат по-дълго....мноооого по-дълго.vyara написа:Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
2.б@си!...ся трябва ли да интимнича?!
Наистина ли искаш да знаеш?vyara написа:Абе аз говорех за усещането като ги обрязваш, мислех, че и ти за това говориш.doktorka написа:1.издържат по-дълго....мноооого по-дълго.vyara написа:Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
Колкото до другото усещане, взех да се замислям... боли ли много да те обрежат на дърти години?
Да.Set написа:Наистина ли искаш да знаеш?vyara написа:Абе аз говорех за усещането като ги обрязваш, мислех, че и ти за това говориш.doktorka написа:1.издържат по-дълго....мноооого по-дълго.vyara написа:Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
Колкото до другото усещане, взех да се замислям... боли ли много да те обрежат на дърти години?
Един приятел се обряза преди време - на дърти години.vyara написа:Абе аз говорех за усещането като ги обрязваш, мислех, че и ти за това говориш.doktorka написа:1.издържат по-дълго....мноооого по-дълго.vyara написа:Е какво е усещането де, че ми стана любопитно:Ddoktorka написа:повече от 85% са обрязани.4avdar4e написа:Абе, аз отдавна си се чудя... В "Сексът и градът" мадамите разправяха, че никога не са спали с не обрязанSet написа: На мюсюлманите най им харесвам обрязването
обрязвала съм ги..
усещането еееее.....;)
Боли.vyara написа: Да.
10х!Set написа:Боли.vyara написа: Да.
Рязан съм 3 пъти. Поради докторска кадърност и родителска нерешителност.
Като дете два пъти.
Единия без упойка.
И на стари години веднъж с местна.
Пак боли.
После 10 дни носиш така наречената "чалма". Превръзка
Пак боли.
Внимаваш да не се възбуждаш, щото ще скъсаш шевовете и конците.
Пак боли.
Ревеш когато ходиш до тоалетна.
Къпеш се с презерватив.
Сума подобни екстри.
След като минат първите 10 дни пада превръзката.
Раните зарастват за около 3 седмици.
Пак боли.
После си фри
Малкия ми син го очаква и не знам кога да го направим. Явно е ген.
И за нашия малкия имаше съмнения... Още от бебе. До скоро ревеше като го миехме, направо пишеще, но постепенно сичко си дойде на мястото.Set написа: Малкия ми син го очаква и не знам кога да го направим. Явно е ген.
Няма бе! Шси мълчим кат комунисти!4avdar4e написа:И за нашия малкия имаше съмнения... Още от бебе. До скоро ревеше като го миехме, направо пишеще, но постепенно сичко си дойде на мястото.Set написа: Малкия ми син го очаква и не знам кога да го направим. Явно е ген.
П.П. Гадно звучи, както го описваш, като усещане имам предвид за самия мъж, не като описаниеСъчувствия!
П.П. П. Уфф, кво ли не се налага да търпи човек. Ся ако се включи някоя женка и опише как са я "дърпали" конците, уйде коньо у ряката
Абе ние мъжете сме повече лигльовци. Наистина с по-нисък праг на болката. Казвам го без бъзик.4avdar4e написа:И за нашия малкия имаше съмнения... Още от бебе. До скоро ревеше като го миехме, направо пишеще, но постепенно сичко си дойде на мястото.Set написа: Малкия ми син го очаква и не знам кога да го направим. Явно е ген.
П.П. Гадно звучи, както го описваш, като усещане имам предвид за самия мъж, не като описаниеСъчувствия!
П.П. П. Уфф, кво ли не се налага да търпи човек. Ся ако се включи някоя женка и опише как са я "дърпали" конците, уйде коньо у ряката