и птиците летяха трудно....имаше много убити птици по пътищата
едно огромно ято си търсеше пътя в бурята и известно време карах в ятото....не съм виждала толкова много птици около мен никога
чувствах се малко като във филм за свършека на света.....
Вчера духаха някакви адски ветрове
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Re: Вчера духаха някакви адски ветрове
И се почувства като героиня на Хичкок? 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
не, не като в Птиците, духаше много силно, летяха клони, пътни табели, боклуци.....
и небето напред едно черно, едни тъмни облаци...
понякога се чудя като толкова пътувам защо не снимам...
няма да забравя една сутрин, на зазоряване, високо високо, студ, скреж, мъгла, белота и като се изкачих на високото слънцето сияеше и всичко блесна - милиони диаманти, блясъци, светлина...такава красота ...още го помня..... и после в ниското една убита крава на пътя.....
и небето напред едно черно, едни тъмни облаци...
понякога се чудя като толкова пътувам защо не снимам...
няма да забравя една сутрин, на зазоряване, високо високо, студ, скреж, мъгла, белота и като се изкачих на високото слънцето сияеше и всичко блесна - милиони диаманти, блясъци, светлина...такава красота ...още го помня..... и после в ниското една убита крава на пътя.....

Re: Вчера духаха някакви адски ветрове
и днесDark Lady написа:и птиците летяха трудно....имаше много убити птици по пътищата
едно огромно ято си търсеше пътя в бурята и известно време карах в ятото....не съм виждала толкова много птици около мен никога
чувствах се малко като във филм за свършека на света.....
преди малко на стадиона докат тичках
вееше тъй, че ко имах коса
а ме е скалпирал вятъра:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Nejimaki-dori
Абе то при нас не са спирали изобщо, някакъв ужас е. Много я мразя тая зима, ей.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba