Не пей ми се,
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Уф.vyara написа:Виж, даже някоя глупост не ми идва на акъла да ти отговоря. Не е добре начи работата. Нищо, важното е ти да си тук, понякога и това му е достатъчно на човекМнемозина написа: Пък които сме зле, ще трябва да се разваляме, така ли?
Добре де, поне това мога да направя - да съм тук.
Panta rhei...
Re: Не пей ми се,
И що така?:-)Капинчо написа:не смей ми се...
А не искам и да блея
Пък аз досега бях с една дружка (от женски пол, да не си помисли някой нещо!!!) на "ергенска" вечеря навън. И ми е гот, и ми е смешно, и ми е палаво
Няма да пропея, щото към децата се подхожда първо с добро:rotfl24:, ама няма и да блея
Всичко е .. там някъде.. горе, в главата:winkw:
П.П. Капинчо, тия дни все за теб се присещам, щото Мнемо ми пробута
(тва за Мнемо, не за теб!) една страхотна книжка, та там за Капинково се разказва чат-пат:lol:
Няма да пропея, щото към децата се подхожда първо с добро:rotfl24:, ама няма и да блея
П.П. Капинчо, тия дни все за теб се присещам, щото Мнемо ми пробута
А, а, харесва ли ти?4avdar4e написа:Пък аз досега бях с една дружка (от женски пол, да не си помисли някой нещо!!!) на "ергенска" вечеря навън. И ми е гот, и ми е смешно, и ми е палаво![]()
П.П. Капинчо, тия дни все за теб се присещам, щото Мнемо ми пробута(тва за Мнемо, не за теб!) една страхотна книжка, та там за Капинково се разказва чат-пат:lol:
Сега чета другия му роман - "Френско магаре" се казва.
Тюююю, той пък като за Верчето баш. Заглавието му де...
Panta rhei...
Само ще ти кажа, че отдавна не ми се беше случвало да чета и да привкусвам думите, ей тъй на връхчето на езика, да се връщам, да препрочитам... Даже за някои думички питам Чичкото, щото ги чувам за пръв пътМнемозина написа: А, а, харесва ли ти?
Хапвам, така де ... чета
И за двете си помислих. Ти пък на мен що ми се сърдиш сега, а? Да питам аз.Мнемозина написа:Не бе, щото френско, не щото е магаре, ти какво си помисли?vyara написа:Мнемозина написа: Сега чета другия му роман - "Френско магаре" се казва.
Тюююю, той пък като за Верчето баш. Заглавието му де...Ми баш па. Кво!
:lol::rotfl24:
А книгата хубава ли е?
Радвам се.4avdar4e написа:Само ще ти кажа, че отдавна не ми се беше случвало да чета и да привкусвам думите, ей тъй на връхчето на езика, да се връщам, да препрочитам... Даже за някои думички питам Чичкото, щото ги чувам за пръв пътМнемозина написа: А, а, харесва ли ти?
Хапвам, така де ... чета, бааааавничко, с удоволствие, чак примлясквам
Тежичко е, но аз много го харесвам.
Panta rhei...
Дето си мислиш глупости, затова.vyara написа:И за двете си помислих. Ти пък на мен що ми се сърдиш сега, а? Да питам аз.Мнемозина написа:Не бе, щото френско, не щото е магаре, ти какво си помисли?vyara написа:Мнемозина написа: Сега чета другия му роман - "Френско магаре" се казва.
Тюююю, той пък като за Верчето баш. Заглавието му де...Ми баш па. Кво!
А книгата хубава ли е?
Ами още съм съвсем в началото
После ще докладвам пак.
Panta rhei...
За да става разговор.vyara написа:А твоята как се казва. Чакате да ви пита човек значи.4avdar4e написа:Мъ не питаш кво четем?!?vyara написа:Ми баш па. Кво!
Да ти теглим думите с ченгел от устата.
П.П. Тя пък не каза Чавето, затова се редактирам: "Поражението" се казва.
Panta rhei...
Ех, тоя старчески дом!4avdar4e написа:Тежичко??? Нееее, удоволствие е!! За което мнооооого ти благодаряМнемозина написа: Радвам се.
Тежичко е, но аз много го харесвам.
Крайно време е да се кандидатираме (ти даже повече!!!) за библиотекарките на зочовския старчески дом:rotfl24:
В него ми е надеждата...
Не, не съм аз повече за библиотекарка. За читателка - бивам.
Абе квот дадат там...
Panta rhei...
Глей ся, аз имам радикални идеи как да съчетаем високото с ниЗкото:winkw:!! Правим библиотеката в ... кръчмата. Или кръчма "Библиотеката"???Мнемозина написа: Ех, тоя старчески дом!
В него ми е надеждата...
Абе квот дадат там...
То на човек да му се прииска да одъртее направо4avdar4e написа: Глей ся, аз имам радикални идеи как да съчетаем високото с ниЗкото:winkw:!! Правим библиотеката в ... кръчмата. Или кръчма "Библиотеката"???Пък в киносалона ще има масички (тва, апропо, ме беше пошашавило съвсем наистина преди години в Прага:blink:), където ще се сервира хапване и пийване. Пък театралният салон ще е тип "кабаре".. Вервай ми, работа ще има
То и да не искаш, май така ще се получи.4avdar4e написа:Глей ся, аз имам радикални идеи как да съчетаем високото с ниЗкото:winkw:!! Правим библиотеката в ... кръчмата. Или кръчма "Библиотеката"???Мнемозина написа: Ех, тоя старчески дом!
В него ми е надеждата...
Абе квот дадат там...Пък в киносалона ще има масички (тва, апропо, ме беше пошашавило съвсем наистина преди години в Прага:blink:), където ще се сервира хапване и пийване. Пък театралният салон ще е тип "кабаре".. Вервай ми, работа ще има
Пак се размечтахме нещо...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Пусни си готина музика и щракай с пръсти...Капинчо написа:не смей ми се...
А не искам и да блея
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
и на мен.Капинчо написа:не смей ми се...
А не искам и да блея
ръцете ми изтръпнаха да държат
горе главата
Намери някого, който да го прави вместо тебSemiramis написа: ръцете ми изтръпнаха да държат
горе главата
Ми дай някакви кинти тогаваКапинчо написа:не смей ми се...
А не искам и да блея
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
-
Дядо Капинчо