Да си построиш...
Да си построиш...
въздушна кула.
Много е гадно като разбереш, че си правил това.
Просто ще се пръсна.
Явно нещо съм правила само аз. И е било това.
Пет пъти пробвам дали има друго освен въдух..да си се чудя на търпението...
и пет пъти не вярвам на очите си - и въздух нямало даже. И кулата ми я няма даже.
Баси и дилемата: беше ли по-добре докато мислях, че има кула или сега ми е по-добре щото като работя сама поне го знам.
сори, не е петъчно.
Просто ще се пръсна.
и пет пъти не вярвам на очите си - и въздух нямало даже. И кулата ми я няма даже.
Баси и дилемата: беше ли по-добре докато мислях, че има кула или сега ми е по-добре щото като работя сама поне го знам.
сори, не е петъчно.
- Dark Angel
Цял живот е така.
Сигурно е била въздушна. Когато човек строи нещо истинско, никога не го поставя под съмнение. Както не поставя под съмнение детето си, каквото и да направи то.
Тези дни ми се събраха много такива примери за строежи, та го знам много добре.
Сигурно е била въздушна. Когато човек строи нещо истинско, никога не го поставя под съмнение. Както не поставя под съмнение детето си, каквото и да направи то.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:Цял живот е така.
разбира се, просто детето е нещо реално и присъства в ТОЗИ живот.
мерси, Елби.
- snowprincess
Re: Да си построиш...
само временно ще ти е кофти, после ще ти мине и ще почнеш нова кула
и така, докато разбереш къде е грешката, за да не я повтаряш
и така, докато разбереш къде е грешката, за да не я повтаряш

моля. Детето беше само един от примерите. Най-крайния, но все пак пример.Semiramis написа:ELBI написа:Цял живот е така.
мерси, Елби.
Този живот е точно за това - да се живее, да ражда мечти и надежди и с тях хубави емоции, които да можеш да ги изживееш и да им се насладиш. Разбира се, които поставят АЗ-а в центъра, както е бил моделът на Птоломей и не се съобразят с фактът, че нито АЗ-ът, нито друг аз е център, получават една объркана система, която може да решат за време от 69 или за време от 511, но може и изобщо да не я решат.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз не съм много по строежите и кулите, ама мога да ти предложа едно рамо и една носна кърпичкаSemiramis написа:въздушна кула.
Случва се. Не е приятно, но по-добре без илюзии, поне по съществените въпроси.Semiramis написа:
сори, не е петъчно.
ELBI написа:моля. Детето беше само един от примерите. Най-крайния, но все пак пример.Semiramis написа:ELBI написа:Цял живот е така.
мерси, Елби.
Този живот е точно за това - да се живее, да ражда мечти и надежди и с тях хубави емоции, които да можеш да ги изживееш и да им се насладиш. Разбира се, които поставят АЗ-а в центъра, както е бил моделът на Птоломей и не се съобразят с фактът, че нито АЗ-ът, нито друг аз е център, получават една объркана система, която може да решат за време от 69 или за време от 511, но може и изобщо да не я решат.
не разбирам това с Птоломей в каква връзка е. Като се прочета и като те прочета оставам с впечатление, че казваш че трябва да съгражда човек. Но не сам...т.е нещо не те разбрах.
Remmivs написа:Бе как да ти кажа... Може да ти прозвучи идиотски (и сигурно е), но не спирай да строиш въздушните си кули. Всичко друго е вакуум.
хайде тогава малко контрол на вятъра, ако обичате, щото се уморих..баси...може ли да ми стоят за по 3-4-5-10 години, че не съм без душа постоянно нови да правя.
ще, разбира се, както винаги е било
и аз мисля така "идиотски" - многото разрушени въздушни кули не ме отучиха да строя нови, а ме отучиха да стоя във вакум. И да не обвинявам.Remmivs написа:Бе как да ти кажа... Може да ти прозвучи идиотски (и сигурно е), но не спирай да строиш въздушните си кули. Всичко друго е вакуум.
- Green Light
Бе няма начин сега, тука да ти кажем нещо от което да ти мине, но поне да знаеш, че това винаги е за добро. Отстрани е лесно да се види. Аз се разделих със съдружник през 99 година. Тогава ми се струваше че късам живо месо от себе си. Невъзможно ми се струваше да продължа сам. Сега все още ми е мъчно, че приятеля ми не е до мен в бизнеса, но реалния поглед показва, че сме много по- добре така. Той си работи в една фирма това което му е присърце, а то е съвсем различно от общия ни бизнес. Добре е с парите. Срещаме се чат пат да пием по едно(аз пропих пак от септември, щото систъра каза, че това мойто е лицемерие. И е права) и всеки път се учудвам колко добре изглежда. Къде е изнервения, брадясал, напълнял човек? Виждам в неговия поглед същото учудване.
Много е гадно като разбереш че това което си правил е въздушна кула. Обаче колко ли по- зле ще е да не го разбереш?
Много е гадно като разбереш че това което си правил е въздушна кула. Обаче колко ли по- зле ще е да не го разбереш?
- Green Light
Всъщност и аз само това исках да кажа4avdar4e написа:Аз не съм много по строежите и кулите, ама мога да ти предложа едно рамо и една носна кърпичкаSemiramis написа:въздушна кула.
4avdar4e написа:Аз не съм много по строежите и кулите, ама мога да ти предложа едно рамо и една носна кърпичкаSemiramis написа:въздушна кула.
няма нужда от къпички. само да ме поизтърпите в тая тема и ще млъкна.
или ще се помъча из околните.
мисля си, че нямаше да ми е толкова кофти ако като питам отсреща ми кажат - абе това е въздух, но не. не чувам и - това е солид, споко. пък на мен не ми се играе на тука има-тука няма. и на отгатни си сама.
Green Light написа:Бе няма начин сега, тука да ти кажем нещо от което да ти мине, но поне да знаеш, че това винаги е за добро. Отстрани е лесно да се види. Аз се разделих със съдружник през 99 година. Тогава ми се струваше че късам живо месо от себе си. Невъзможно ми се струваше да продължа сам. Сега все още ми е мъчно, че приятеля ми не е до мен в бизнеса, но реалния поглед показва, че сме много по- добре така. Той си работи в една фирма това което му е присърце, а то е съвсем различно от общия ни бизнес. Добре е с парите. Срещаме се чат пат да пием по едно(аз пропих пак от септември, щото систъра каза, че това мойто е лицемерие. И е права) и всеки път се учудвам колко добре изглежда. Къде е изнервения, брадясал, напълнял човек? Виждам в неговия поглед същото учудване.
Мерси, Грийн. Ти ми кажи за палачиката, примерно
и ..да...питах се всъщност колко по-зле щеше да е по-нататък.
Извинявай, че отивам в такава посока, но това ми дойде на ум.Semiramis написа:въздушна кула.
Просто ще се пръсна.
сори, не е петъчно.
Говорехме си наскоро тук за едно поколение хора от нашата област, което в последните години усърдно изпращаме в най-крайния смисъл на думата.
И някой каза - Боже господи, всичко, което са правили, и са го правили с убеждение и вяра и страст - сега не значи почти нищо.
А аз си мислех колко красив и смислен е бил животът им.
Panta rhei...
И всичко пак опира до ракурса..Мнемозина написа: И някой каза - Боже господи, всичко, което са правили, и са го правили с убеждение и вяра и страст - сега не значи почти нищо.
О, винаги.4avdar4e написа:И всичко пак опира до ракурса..Мнемозина написа: И някой каза - Боже господи, всичко, което са правили, и са го правили с убеждение и вяра и страст - сега не значи почти нищо.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-добре въздушна кула, отколкото килия

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Разбирай го както искаш:winkw:4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
Аз смятам, че да

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Айде пак спам ама кво да правя като съм просто същество...4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
За BSDM ли си говорим вече?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва е некво ново съкращениеRemmivs написа:Айде пак спам ама кво да правя като съм просто същество...4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
За BSDM ли си говорим вече?
Виж кво става като отсъства човек

Здрасти и на теб бе, шемет? Къде одиш? И като стана на въпрос, срещала ли си Вяра. Нещо и тя е по тъча тези дни.frisky lioness написа:Разбирай го както искаш:winkw:
Аз смятам, че да
Ич не е ново. Ама ич.frisky lioness написа:Тва е некво ново съкращение![]()
Виж кво става като отсъства човек
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Привет.Remmivs написа:Здрасти и на теб бе, шемет? Къде одиш? И като стана на въпрос, срещала ли си Вяра. Нещо и тя е по тъча тези дни.frisky lioness написа:Разбирай го както искаш:winkw:
Аз смятам, че да
Там е проблемът, че никъде не ходя
Не съм я срещала, но е странно че липсва...
Точно пък ТЯ:blink::?

frisky lioness написа:Разбирай го както искаш:winkw:4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
Аз смятам, че да
принципно е едно и също.
даже.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така ли?Semiramis написа:frisky lioness написа:Разбирай го както искаш:winkw:4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
Аз смятам, че да
принципно е едно и също.
даже.
Това от къде идва?
Че всико е всичко или че всеки е всичко, или.....
Дали е същото и ако вместо кула е стена,а?:winkw:

Разликата е там, че когато сам си строиш кулата и после ветрецът я издуха, се чувстваш гадно, щото сам си я надробил. Пък в килията някой те е тикнал, та барем имаш кого да мразиш и срещу какво да негодуваш..frisky lioness написа: Разбирай го както искаш:winkw:
Аз смятам, че да
Капиши??
П.П. Радвам се да те "видя"
- Green Light
Ами за палачинката какво да ти кажа? Нищо драстично не се е обърнало тука. Хората си спечелиха и то съвсем не въздушна кула. Тва е. Не е да не ми дреме, ама живота продължава, ще ги бия следващия мачSemiramis написа:
Мерси, Грийн. Ти ми кажи за палачиката, примерно
и ..да...питах се всъщност колко по-зле щеше да е по-нататък.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не ми се спори:winkw:, но сте поне две, които споделяте това мнениеSemiramis написа:frisky lioness написа:Разбирай го както искаш:winkw:4avdar4e написа:Хъм, дали??frisky lioness написа:По-добре въздушна кула, отколкото килия
Аз смятам, че да
принципно е едно и също.
даже.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има много хора, които сами са се окилиили4avdar4e написа:Разликата е там, че когато сам си строиш кулата и после ветрецът я издуха, се чувстваш гадно, щото сам си я надробил. Пък в килията някой те е тикнал, та барем имаш кого да мразиш и срещу какво да негодуваш..frisky lioness написа: Разбирай го както искаш:winkw:
Аз смятам, че даДемек, първото е автоагресия, която е изключително опасна за крехкото ни психично здраве, а другото си е здравословна агресия, насочена към света (леле, де е ся Мадленка да ме прочете:rotfl24:)
Капиши??
П.П. Радвам се да те "видя"
И аз се радвам
пропуснах онзи ден да те поздравя, както и зв. и да ви пожелая да ви е живо и здраво най-голямото чаавенце....! Да имате поводи само и единствено да му се радвате и да се хвалите с него!