Заради солта в сълзите ли...заради чувствителната кожа ли. Гадно щипят.
Първата Коледа, която сигурно ще изкарам далеч от децата си. Може би и първият си рожден ден откакто са се появили.. без тях. Първият постен тиквеник, който ще направя за приятели...не за жена си за да почерпи колежките... Все някое нещо следва да е първо. Някога..
Глътни и продължавай.. казармен принцип.
"Това с децата.. измислихме го за да ти е по-гадно ..за да почувстваш по-добре самотата..."
С кого го измислихте бе?! А ТЯХ питахте ли ги?! А последните 7 години мен питахте ли ме бре...
Кои сте вие...?! "Отровните родители" ли?
Липсват ми осезаемо и без "вас" дето го измислихте... Ефекта е постигнат. Да влезе убития.
Сина...който стана Мъж. Надявам се заради себе си, не толкова заради мен.. До 4 годишната си възраст заспиваше хванал ръката ми /спях от страната на детското креватче/.

Дъщерята...която си е малка принцеска.. /Дано не се разочарова от липсата на истински принцове/.

Големия "проблем" било, че много ме обичала.
20 Години. Баси търпението... Това ли заслужих?!
Кофти книги четохме като бяхме малки... за чест, достойнство и т.н. А пропускахме себе си...
Е, сега Азис и "ченгелийницата" заедно с "мутробарока" белким покажат какво е истинският живот и реалните ценности.
Нас...кучета ни яли. Нали ще почувстваме самотата...
Друго си е Субаро 4х4...
А аз остарях. И се изморих.