Селянка да се наричам- първа радост е за мене...
Re: Селянка да се наричам- първа радост е за мене...
Ау, русалкаааа 
- Dark Angel
а сега се вкл и аз....Anonymous написа:
аз бах като принцеса на бал-а...
ама съвсем
само дето косата ми беше сплетена на една дъъъълга плитка ( като Рапунцел)
събрах овациите ...( ам'чи как!)
и знаете ли какво ?
Това си е тяхната вечер...
Ако им харесва да са принцеси облечени "фамозно"...ми нека...
кога иначе ще могат ненаказано да се облекат така?
м?
Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).doktorka написа:а сега се вкл и аз....Anonymous написа:
ама съвсем
и знаете ли какво ?
м?
Panta rhei...
Сега, тук да се обаждам ли?Мнемозина написа:Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).
Питали един стар рибар русалката жена ли е или риба.4avdar4e написа:Ау, русалкаааа
Той отговорил: "Зависи колко си гладен."
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Какво бе? Коментираме модните тенденции за абитуриентските балове... в здравословен планRemmivs написа:Сега, тук да се обаждам ли?Мнемозина написа:Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).
Panta rhei...
Така де. Защо одят голи? И защо това притеснява някои относно яйчниците им? М? Или да кажа по-добре... Ф?Мнемозина написа:Какво бе? Коментираме модните тенденции за абитуриентските балове... в здравословен планRemmivs написа:Сега, тук да се обаждам ли?Мнемозина написа:Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).
- Dark Angel
Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизацияRemmivs написа:Така де. Защо одят голи? И защо това притеснява някои относно яйчниците им? М? Или да кажа по-добре... Ф?Мнемозина написа:Какво бе? Коментираме модните тенденции за абитуриентските балове... в здравословен планRemmivs написа:Сега, тук да се обаждам ли?Мнемозина написа:Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).
Panta rhei...
Remmivs написа:Така де. Защо одят голи? И защо това притеснява някои относно яйчниците им? М? Или да кажа по-добре... Ф?Мнемозина написа:Какво бе? Коментираме модните тенденции за абитуриентските балове... в здравословен планRemmivs написа:Сега, тук да се обаждам ли?Мнемозина написа:Някои напоследък ходят голи... Пак ненаказано (поне така си мисля, ама сигурно им простиват яйчниците).
Обадете се ,Сър...
време ми е за ранна сутрешна доза смях и кикот
Мен ако питаш е.Мнемозина написа:Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизация
Аз пък ще ти кажа, че точно с най-съвременната й форма (на цивилизацията) май не е.Remmivs написа:Мен ако питаш е.Мнемозина написа:Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизация
Panta rhei...
Аз пък ще кажа, че това, за което говориш не е цивилизация. И съвсем не е съвременно.Мнемозина написа:Аз пък ще ти кажа, че точно с най-съвременната й форма (на цивилизацията) май не е.Remmivs написа:Мен ако питаш е.Мнемозина написа:Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизация
Абе ти що се опитваш да спориш с мене, като мислиш същото...Remmivs написа:Аз пък ще кажа, че това, за което говориш не е цивилизация. И съвсем не е съвременно.Мнемозина написа:Аз пък ще ти кажа, че точно с най-съвременната й форма (на цивилизацията) май не е.Remmivs написа:Мен ако питаш е.Мнемозина написа:Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизация
Panta rhei...
почна се...Remmivs написа:Аз пък ще кажа, че това, за което говориш не е цивилизация. И съвсем не е съвременно.Мнемозина написа:Аз пък ще ти кажа, че точно с най-съвременната й форма (на цивилизацията) май не е.Remmivs написа:Мен ако питаш е.Мнемозина написа:Мене ако питаш, по-интересно е е ли това в конфликт със съвременната цивилизация
тъкмо да запретна ръкави и да напиша нещо дълбокомислено по въпроса за циивилизацията....
и Рем-а вече ме изпреварил
Каквото и да облекат милите,все тая.Въпроса е да са щастливи.Иначе ако се осъзнаят след време ,поотслабнат и се попострижат -един ден ще се смеят на снимките си.Anonymous написа:
Нищо лично, само изказах мнение!
Ще се смеят или ще се присмиват:evil: кво толкова ве, щастливи изглеждат момите:twisted:графинята написа:Каквото и да облекат милите,все тая.Въпроса е да са щастливи.Иначе ако се осъзнаят след време ,поотслабнат и се попострижат -един ден ще се смеят на снимките си.Anonymous написа:
То щото нашите снимки от абитуриентския бал не са същия резил?!Kent написа:Ще се смеят или ще се присмиват:evil: кво толкова ве, щастливи изглеждат момите:twisted:графинята написа:Каквото и да облекат милите,все тая.Въпроса е да са щастливи.Иначе ако се осъзнаят след време ,поотслабнат и се попострижат -един ден ще се смеят на снимките си.Anonymous написа:
Нищо лично, само изказах мнение!
Ма, да!!! Сега се замислих... Коя ли жена на възраст 30+ продължава да се гордее с избора си на рокля за абитуриентския бал?графинята написа:Каквото и да облекат милите,все тая.Въпроса е да са щастливи.Иначе ако се осъзнаят след време ,поотслабнат и се попострижат -един ден ще се смеят на снимките си.Anonymous написа:
Едва ли има такава.
Наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
То щото нашите снимки от абитуриентския бал не са същия резил?!
[/quote]
:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Резил са ами. Той... Човек ако не се резели един-дваж в живота си, човек ли ще е 
Ма, да!!! Сега се замислих... Коя ли жена на възраст 30+ продължава да се гордее с избора си на рокля за абитуриентския бал?
Едва ли има такава.
Наздраве![/quote]
А!
щ'мъ прощаваш....
айййде няма нужда!....
иначе да съм се похвалила набързо...

Едва ли има такава.
Наздраве![/quote]
А!
щ'мъ прощаваш....
айййде няма нужда!....
иначе да съм се похвалила набързо...

- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
На бал като на балAnonymous написа:
Пък какво си мислят 30-годишните, че и 40-годишните, и 50-годишните и 90-годищните като ги гледат - какво значение има
А пък те какво мислят за тях... въобще да не обаждат, нали...8)Stranniche написа:На бал като на бал! Важното е да се изживяват като принцеси
!
Пък какво си мислят 30-годишните, че и 40-годишните, и 50-годишните и 90-годищните като ги гледат - какво значение има!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Шшшшт!Remmivs написа:А пък те какво мислят за тях... въобще да не обаждат, нали...8)Stranniche написа:На бал като на бал! Важното е да се изживяват като принцеси
!
Пък какво си мислят 30-годишните, че и 40-годишните, и 50-годишните и 90-годищните като ги гледат - какво значение има!
- Dark Angel
аз се гордеяave написа:
Ма, да!!! Сега се замислих... Коя ли жена на възраст 30+ продължава да се гордее с избора си на рокля за абитуриентския бал?
Едва ли има такава.
Наздраве!
наздраве
стилът си е стил Аве
Нищо не остава ненаказано!8) От ироничните усмивки на хора като мен не могат да избягат.8)doktorka написа:а сега се вкл и аз....Anonymous написа:
ама съвсем
и знаете ли какво ?
м?
Тъй, де! Като са си пуснали снимките в сайт, в който търсят одобрение и гласуване, ще си понасят и негативите...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Така е!Dark написа:аз се гордеяave написа:
Едва ли има такава.
Наздраве!
наздраве
стилът си е стил Аве
Аз бях в класическо черно и бяло.8)

- Dark Angel
ех Незнайни, за какво са приказките[unknown] написа: Нищо не остава ненаказано!8) От ироничните усмивки на хора като мен не могат да избягат.8)
Тъй, де! Като са си пуснали снимките в сайт, в който търсят одобрение и гласуване, ще си понасят и негативите...
"Пепеляшка", "Лебедово езеро", "Златка златното момиче", и още, и още, и още.....
ПП / а за пица, йес 8) като дойда в Пловдив веднага се обаждам, т.е. обаждам се предварително
Всеки има право да се облича както си иска.Dark написа:ех Незнайни, за какво са приказките[unknown] написа: Нищо не остава ненаказано!8) От ироничните усмивки на хора като мен не могат да избягат.8)
"Пепеляшка", "Лебедово езеро", "Златка златното момиче", и още, и още, и още.....
ПП / а за пица, йес 8) като дойда в Пловдив веднага се обаждам, т.е. обаждам се предварително
Аз пък си запазвам правото да се присмивам на когото си искам.8)
П.П. Хайде, чакаме те с нетърпение.8)

- Dark Angel
пепеляшките
да, това са наши права.[unknown] написа: Всеки има право да се облича както си иска.
и все пак, аз не мога да им се смея. те са щастливи, доволни, с блясък в очите. не мога
живота е пред тях, има толкова възможности. повече от колкото ние ако нещата следват естествения си ход
Re: пепеляшките
Аз не мога да кажа кой как ще се реализира само по една снимка. Не съм ясновидец. И ще е много нелепо да се впусна в подобно гадаене. Затова и не се опитвам.Dark написа:да, това са наши права.[unknown] написа: Всеки има право да се облича както си иска.
и все пак, аз не мога да им се смея. те са щастливи, доволни, с блясък в очите. не мога
живота е пред тях, има толкова възможности. повече от колкото ние ако нещата следват естествения си ход
Моята иронична усмивка е само за това което се вижда, външната форма- натруфените тоалети в светло синичко и розовко.. хе хе...
По би им подхождал един трактор вместо тоя Хамър...

- Dark Angel
е, трактор не знам ама някоя "баракуда"....[unknown] написа: Аз не мога да кажа кой как ще се реализира само по една снимка. Не съм ясновидец. И ще е много нелепо да се впусна в подобно гадаене. Затова и не се опитвам.
Моята иронична усмивка е само за това което се вижда, външната форма- натруфените тоалети в светло синичко и розовко.. хе хе..., също и за декора.
По би им подхождал един трактор вместо тоя Хамър...:D
аз също не гадая, само казвам, че има възможности пред тях - а какво ще се случи с тия възможности - нямам идея
като погледна един млад човек и си казвам, че той би мотъл да бъде всичко в бъдеще
ама ти тъй си пишеш,защото не си жена...[unknown] написа:Аз не мога да кажа кой как ще се реализира само по една снимка. Не съм ясновидец. И ще е много нелепо да се впусна в подобно гадаене. Затова и не се опитвам.Dark написа:да, това са наши права.[unknown] написа: Всеки има право да се облича както си иска.
Моята иронична усмивка е само за това което се вижда, външната форма- натруфените тоалети в светло синичко и розовко.. хе хе..., също и за декора.
знаеш ли колко е приказно да си облечена като принцеса?
а знаеш ли ,колко е приказно да си имаш принц?
( а те са на свършек,не знам дали знаете)
а знаеш ли като си ходил с панталони все..как е едно такова 'женско" да сложиш пола...( бидейки жена естесвено...на вас мъжете само килтове..;)...)
та това че нямат стил и вкус....ми толко им мозъчето!..
те не са пепеляшки...
те са Хортензия и Жавота....
;)
Ами дано ги оползотворяват тези възможности... Ама за жалост често не могат... или по- скоро не искат...Dark написа:е, трактор не знам ама някоя "баракуда"....[unknown] написа: Аз не мога да кажа кой как ще се реализира само по една снимка. Не съм ясновидец. И ще е много нелепо да се впусна в подобно гадаене. Затова и не се опитвам.
аз също не гадая, само казвам, че има възможности пред тях - а какво ще се случи с тия възможности - нямам идея
като погледна един млад човек и си казвам, че той би мотъл да бъде всичко в бъдеще
От дълги години работя с/у училище и много мои пациенти преди години бяха деца с големи переспективи пред тях(според родителите им). Сега са се "реализирали"... Един е сервитьор, друга фризьорка, трета мутреса...
Просто ценностите наистина са се променили за жалост. Такива са ми наблюденията.
Мнозинството от децата "могат да бъдат всичко в бъдеще" (както казваш), но не искат или не полагат усилие за това.
Но това е друга тема!