или защо чуждата кокошка е патка?
или защо
Познаваш е едно, живееш с някого 24 часа съвсем друго. Както казваше едно време една моя приятелка по повод кривналия и приятел -vyara написа:Може и да познаваш кокошката.... ъ, жената:DLenny написа:Защото романтиката винаги е спътник на непознатото, на далечното, на загадъчното.
Нормално е.
"Нека отида да поживее с нея, да види че и тя е човек като другите - ходи в тоалетната, става сутрин без грим, готви, прибира си /или не си прибира дрехите - според случая/. Тогава ще видим колко ще му продължи романтиката"
Не исках да говоря само за жени и мъже. Може да е за живота като цяло.Remmivs написа:Их ама сте начи... Жени.vyara написа:ХубуRemmivs написа:Не им вярвай. 8)vyara написа:Бе тъй казват...уж.
Добре, да поразсъждаваме:
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
3. Взимаш патката на съседа.
4. И става твоя. Кокошка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
Е така де защо?Remmivs написа:Их ама сте начи... Жени.vyara написа:ХубуRemmivs написа:Не им вярвай. 8)vyara написа:Бе тъй казват...уж.
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
То именно това е май въпроса и аз винаги съм се чудила в такива ситуации - Защо аджеба?!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Преследване на бързоотдалечаваща се цел един вид? Ахил и костенурката? Един вид де. Щот нали като го "пипнеш" и "чуждото" става "познато". Или викаш говорим си за "ово е стандарт...".8)Гаспод написа:Що си чешете езиците само? Той отговора си е във въпроса - Чуждата ... (1. да се допълни по желание) е .... (виж 1.) щото е ЧУЖДА:D
Бе нали знаеш - и всички да са наши, все някоя ще е по-малко наша :) или пък повечеSet написа:Тук нещо намирисва на притежаниеГаспод написа:Що си чешете езиците само? Той отговора си е във въпроса - Чуждата ... (1. да се допълни по желание) е .... (виж 1.) щото е ЧУЖДА:D
Всички жени са НАШИ бе:lol:
А всички мъже са ТЕХНИ. Или почти всички, с правилен уклон8)
А за техния уклон нема се притесняваме, нали?
- snowprincess
не всички мислят такаvyara написа:Не исках да говоря само за жени и мъже. Може да е за живота като цяло.Remmivs написа:Их ама сте начи... Жени.vyara написа:ХубуRemmivs написа:Не им вярвай. 8)vyara написа:Бе тъй казват...уж.
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
аз винаги съм смятала, че мойто си е най
радвах се на квартирите ни, на първата кола (лада 1500), на апартамента (76кв), когато го купихме и обзаведохме, сега търсим по-голям, щото станахме много
и най-вече мисля, че съм избрала най-добрият за мен мъж, колкото и да ме ядосва понякога, вероятно аз дваж повече него
въпреки че съм влизала и в големи и хубави къщи, познавам мъже, които (уж) изглеждат по-добре от моя и печелят няколко пъти повече, на мен мойто си ми е достатъчно

Сетих се за една колежка, която ме поправяше - "Мъжа ми"?!, той не ми е мъж, а съпруг, мъж може да е на всякаSet написа:Тук нещо намирисва на притежаниеГаспод написа:Що си чешете езиците само? Той отговора си е във въпроса - Чуждата ... (1. да се допълни по желание) е .... (виж 1.) щото е ЧУЖДА:D
Всички жени са НАШИ бе:lol:
А всички мъже са ТЕХНИ. Или почти всички, с правилен уклон8)
Нали знаеш за физика и индженерта? За скъсяването на разстоянието м/у момиче и момче...Remmivs написа:Преследване на бързоотдалечаваща се цел един вид? Ахил и костенурката? Един вид де. Щот нали като го "пипнеш" и "чуждото" става "познато". Или викаш говорим си за "ово е стандарт...".8)Гаспод написа:Що си чешете езиците само? Той отговора си е във въпроса - Чуждата ... (1. да се допълни по желание) е .... (виж 1.) щото е ЧУЖДА:D
Аз, да не забравяме, съм инджинерин
- Stranniche
- Обратна връзка:
А какво става с кокошка номер 1.Remmivs написа: [
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
Ами всъщност за съседа тя е патка. :think:
При това положение
"Патко-кокошовата феноменология и диалектиката на съседската персепция."
Или - да не задълбаваме - "Женската натура като субектно-обектна същност в съседските релации"
Хахаха! Супер си, Странниче!Stranniche написа:А какво става с кокошка номер 1.Remmivs написа: [
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
При това положениепредлагам темата да се кръсти:
Или - да не задълбаваме - "Женската натура като субектно-обектна същност в съседските релации"
Предлагам да пристъпим къв вивисекция на проблема!
1. Колко петли имат патки в курника?
2. Колко патки може да побере един курник преди те да вдигнат перушината (и всичко останало) във въздуха?
3. Кога патката престава да е патка и защо съседския петел има кокоша слепота?
4. Инстинктите срещу културната регресия на възпитателния процес и точково моделиране на брауновото движение в социума.
Re: или защо
Божеееееее,vyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...
всички сте в грешка.
Аз твърдя,че всички жени са еднакви...
патки,кокошки,пуйки....
все хвърчи перушина...като се дойде....:)
- Stranniche
- Обратна връзка:
Remmivs написа:Хахаха! Супер си, Странниче!Stranniche написа:А какво става с кокошка номер 1.Remmivs написа: [
1. Имаш кокошка.
2. Съседа има патка.
5. Отиди на 1.
Е защо питам аз?
При това положениепредлагам темата да се кръсти:
Предлагам да пристъпим къв вивисекция на проблема!
1. Колко петли имат патки в курника?
2. Колко патки може да побере един курник преди те да вдигнат перушината (и всичко останало) във въздуха?
3. Кога патката престава да е патка и защо съседския петел има кокоша слепота?
4. Инстинктите срещу културната регресия на възпитателния процес и точково моделиране на брауновото движение в социума.
Сега сериозно - ще се заема с въпросите един по един - като гледам необходимо е задълбочено разнищване. Особено внимание заслужават въпроси номер 1 и 3. Но по-късно, защото сега трябва да излизам.
Като тръгнах да излизам, сетих се, че съседът, един мургав луд, все наднича през шпионката - ей това е - един откачен да те мисли за патка! :eek:
Лъже!:lol::lol::lol:doktorka написа:Божеееееее,vyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...
всички сте в грешка.
патки,кокошки,пуйки....
Memento mori.
Set написа:Лъже!:lol::lol::lol:doktorka написа:Божеееееее,vyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...
всички сте в грешка.
патки,кокошки,пуйки....
кой аз?
е как!
"Нощем всички котки са сиви"Remmivs написа:То и аз това твърдя ако прочетете уважаема. На тъмно всички котки са сиви. Не помня кой цитираше училищният ни психолог.
Глава от "тримата мускетари"
където Бъкингам отиде в Париж.
Не ви следих внимателно разговора с Мнемо - днес не съм в час.Remmivs написа:Хехе, ести. Къде е сега Мнемо да каже, няма конфликт по фройдиски.
Промискуитетът е развит като начин за оцеляване и продължаване на рода. Културата е наложила моногамията с цел продължение на придобивките/богатствата/парите. Ерго има разнобой.
А Фройд има някои точни попадения, но и много глупости.
Re: е как!
Тц. И това е цитат мисля.doktorka написа:"Нощем всички котки са сиви"
Глава от "тримата мускетари"
където Бъкингам отиде в Париж.
Ок. И аз ще премислям до утре вербалните си еквилибристики и упражненията по стил.Stranniche написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме умориш от смях, еййй!
Сега сериозно - ще се заема с въпросите един по един - като гледам необходимо е задълбочено разнищване. Особено внимание заслужават въпроси номер 1 и 3. Но по-късно, защото сега трябва да излизам.
Като тръгнах да излизам, сетих се, че съседът, един мургав луд, все наднича през шпионката - ей това е - един откачен да те мисли за патка! :eek:
Залепи нещо прилепчиво на шпионката и излизай с ряз!:D
... zashtoto ... poneje, obachevyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...

всичко зависи от мъжа....vyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...
8)8)8)
- Dark Angel
т.е. чуждия мъж е врабче?vyara написа:"Тя беше хубава като чужда жена"...
ПП / собствения е орел, сокол, абе нещо благородно 8)