За овлажнителите. На въздуха, на въздуха.
- Green Light
За овлажнителите. На въздуха, на въздуха.
Значи, първо искам да дам пример за това как пазарувам аз. Влизам в Бриколаж, питам първата попаднала ми персона "Къде са овлажнителите?" Взимам един. Отивам на касата, плащам и излизам. Примера е непълен, понеже в конкретния случай зададох още един въпрос: Това последния ли е и ако да, дайте някакво упътване, че е ей така без опаковка, без нищо. Те ме увериха, че да тва е последния и че не упътване не могат да дадат, сори. Аз вдигнах рамене и го взех така. Аз едно време лекции четох из цяла България как се програмира там една централа и един ред упътване не бях чел, да не споменавам, че в за министерството на промишленоста навремето в супер екстремна ситуация дълго време давах експертен съвет как да се действа, за система, която чак после разбрах каква е точно. Та един овлажнител ли? Макар че като се замислиш, оная централа така и никой не я програмира, като хората, а министерството на промишленоста се разпадна, ама тва е живота са. Та така. Са, за тоя овлажнител всичко ми е ясно, само дето не знам дали вътре се налива прясна вода от чушмата или трябва да се слагат някакви соли или чай или нещо друго. Иначе всеки ден чудесията трябва да се мие, понеже долу на дъното се образуват едни гадни кафяви такива ъъъ лайна. Пък се пак тая работа се изпарява в стаята на децата. Моля ви да ме светнете по въпроса! Ако има нещо друго съществено което съм изтървал също моля да ме осветлите. Бийди, аз говоря така без да посочвам, ама тия въпроси за тебе се отнасят.
П.П. Не е спешно, щото изпарителя не е в мойта и на Бейби спалня, ама реагирайте се пак!
П.П. Не е спешно, щото изпарителя не е в мойта и на Бейби спалня, ама реагирайте се пак!
в повечето случаи овлажнителите са с обикновена вода. Затоплят си я и си я изпаряват, разпердушинват я на пръски... ако не е Елит или подобно, може да откриеш сайт на производителя и / или да им врътнеш един имейл. Ако е български, пак може да намериш някакви инструкции
Друго решение - сигурно са ти дали гаранционна карта. На която може случайно да има телефон и адрес. Та - с помощта на супер Любо стигаш до тях и им отперваш въпросите...
Друго решение - сигурно са ти дали гаранционна карта. На която може случайно да има телефон и адрес. Та - с помощта на супер Любо стигаш до тях и им отперваш въпросите...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: За овлажнителите. На въздуха, на въздуха.
ама реагирайте се пак!
1) взел си електроуред, който разпръсква пулверизирана вода, или квоттамсложиш? (пробвай с джин!)
2) ако е с чешмяна вода - нормално да има утайка.
3) за чий ти беше това чудо?
На децата в стаята трябва едно канче на радиатора - водата се изпарява и без да правиш оборот на "Бриколаж".
4) Питането ти не уточнява, кво точно питаш?
btw... в магазините на ТСМ има едни много джинджини канчета с кукичка - пълниш, закаш, овлажнява, а през лятото терминаторите могат да си крият там бомбоните.
Никога ама никога не купувай последно нещо, каквото и да е то. Това първо. Второ, днес егати да отидеш да се изпикаеш някъде ти трябва ръководство за потребителя (не се шегувам не се смей знаеш ли как съм се кокорил да пусна водата на писоар дето се оказа че е с фотоклетка и като отстъпиш сама се пуска) пък ти за един овлажнител не си си поискал егати. Ми навр.... ъ-ъ така де върни им го на любезните люде от Бриколаж. По закон нямат право да ти продават неща без описание при това трябва да е на български даже.
Зв. написа:На децата в стаята трябва едно канче на радиатора - водата се изпарява и без да правиш оборот на "Бриколаж".
- сър Айвънхоу
Прави с*ирки и бебета къпе!Quid написа:тоя овлажнител кво прави друго?
Ти да не си помисли за овлажнител на секс-играчки, м?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
е ти па се отнесе:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Прави с*ирки и бебета къпе!Quid написа:тоя овлажнител кво прави друго?
може и часовник да е ,да има и радио и телефон да е
знам ли ги какво правят
то сега един канал на телевизора е проблем човек да смени:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Е, да, ама неRemmivs написа:По закон нямат право да ти продават неща без описание при това трябва да е на български даже.
Та така, закон може и да има, ако имаше и кой да го спазва...
- сър Айвънхоу
Що не вземеш да го присадиш и на ютията - това си е направо парогенератор!Green Light написа:Мулинекс му е марката. Не разпръсква нищо, ми духа пара, като чайник.
Канчето на радиатора изпарява по 500 грама вода (и то ако има качета по всички радиатори в къщи) пък чудесията извира по 3- 4 литра на нощ.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
И един мармот завива шоколада в станиол...Quid написа:е ти па се отнесе:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Прави с*ирки и бебета къпе!Quid написа:тоя овлажнител кво прави друго?
може и часовник да е ,да има и радио и телефон да е
знам ли ги какво правят
то сега един канал на телевизора е проблем човек да смени:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Човека може би се подготвя да ходи в горещите и влажни джунгли и сега тренира...Зв. написа:аха, Разбиррррра, защо мосье не желллае да го зарежда с джин!Green Light написа:пък чудесията извира по 3- 4 литра на нощ.![]()
![]()
![]()
Е.е.е.е ... меного, бе батка, 3-4 литра на нощ. Децата нямат нужда от пара, а от отворено прозорче - влага има все още на планетата.
Балига. Поне споделих мнение
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами аз май разправях как виках един супервайзор в била да ми чете на китайски етикетчета и прибраха набързо всичката изложена стока. За кон. Тука по-малко от Лъв немаме. Айде аз съм само един тигъррррррррр. Ще си скачам и това е то.4avdar4e написа: Е, да, ама неПоследното нящо (ел.уред!), дето си го взехме, има тамън две книжки с упътвания. Чешки има, руски има, и още около 10 езика, български - йок. Добре, че сме умнички и поназнайваме езици. Ако ми се занимаваше - право в комисията за защита на потребителите. А колко упътвания на клиенти съм превеждала, които са си купили уреди без упътване на употреба на български, не е истина просто.
Та така, закон може и да има, ако имаше и кой да го спазва...
- сър Айвънхоу
Е, нали не сме започнали да фърламе пуканки по сцената!Зв. написа:Я по-сериозно, Вие на последния ред!сър Айвънхоу написа:Човека може би се подготвя да ходи в горещите и влажни джунгли и сега тренира...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:Айде аз съм само един тигъррррррррр. Ще си скачам и това е то.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Зв. написа:Мноо фира от пуканки!сър Айвънхоу написа:Е, нали не сме започнали да фърламе пуканки по сцената!
Минавам на фъстъци!
Аааа, фъстъците са за по-тежки питиета! Не върви някакси да се наливаме през работно време...
Bella Ciao
Bella Ciao
вчера четох тема че направо стените са мокриELBI написа:че да овлажнява в къщи - малко ли е?Quid написа:тоя овлажнител кво прави друго?
е а си представи сега
стената ти е мокра а ти си овлажняваш и въздуха
баси
какво нещо
едни дават пари да няма влага а други дават да има влага
малииииииии:-)
Бе и двете са яко калории. А поркането е направо уджаст. Я да пушна няколко лицеви, че къфто съм прилепчив (като мина покрай сладкарска витрина и ми се лепва поне половин ока само от бръснещ поглед) вероятно вече съм напред за деня от толкоз четене...Зв. написа:Мноо фира от пуканки!
Минавам на фъстъци!
- сър Айвънхоу
Да, разбрах най-после - всичко е едно!Remmivs написа:Щото не си чел внимателно затва. Тигрица е щото спътника е обикновено (всъщност винаги с противоположен пол). Но той всъщност ти е душата и сърцето. Той е част от теб. Всичко е едно. Пак.сър Айвънхоу написа:Аз защо останах с впечатление, че е тигрица?
:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
опитай на: office@servicebg.orgGreen Light написа:Мулинекс му е марката. Не разпръсква нищо, ми духа пара, като чайник.
Канчето на радиатора изпарява по 500 грама вода (и то ако има качета по всички радиатори в къщи) пък чудесията извира по 3- 4 литра на нощ.
и при следващо ходене до Брикчо ги питай за адреса/тлф на сервиза...
надали иска преварена вода
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
И аз тва се сетих. Можехме да направим нещо като абсорбатор между нас и Магото. Един абсорбатор от нас, духа в тях и един от тях духа у нас. Малко се притеснявам от Питката, да не пръцка много у тях си, ама и аз тва правя в нас, така че на атмосфера ще го докараме. Пък и ей ги де са, на има няма два три километра, с гъвкави тръби, flexible pipes, за нула време ще се конектнеме. Ама пусто купих вече МулинексаQuid написа:вчера четох тема че направо стените са мокриELBI написа:че да овлажнява в къщи - малко ли е?Quid написа:тоя овлажнител кво прави друго?
е а си представи сега
стената ти е мокра а ти си овлажняваш и въздуха
баси
какво нещо
едни дават пари да няма влага а други дават да има влага
малииииииии:-)
Абе зависи... Синковеца, като беше та 2г. нещо се беше поболял, и ни караха да изпаряваме вода на котлона от тенджерата, защото имаше нужда от по-влажен въздух. Та сега и ние обмисляме закупуването на такъв уред, и следя темата с интерес.Зв. написа:аха, Разбиррррра, защо мосье не желллае да го зарежда с джин!Green Light написа:пък чудесията извира по 3- 4 литра на нощ.![]()
![]()
![]()
Е.е.е.е ... меного, бе батка, 3-4 литра на нощ. Децата нямат нужда от пара, а от отворено прозорче - влага има все още на планетата.
Балига. Поне споделих мнение
альо... а течове по пътя ако има? трябва ОВОС на трасето да се направи...Green Light написа:.... Малко се притеснявам от Питката, да не пръцка много у тях си, ама и аз тва правя в нас, така че на атмосфера ще го докараме. ...
виж ся.Mila написа:Абе зависи... Синковеца, като беше та 2г. нещо се беше поболял, и ни караха да изпаряваме вода на котлона от тенджерата, защото имаше нужда от по-влажен въздух. Та сега и ние обмисляме закупуването на такъв уред, и следя темата с интерес.Зв. написа:аха, Разбиррррра, защо мосье не желллае да го зарежда с джин!Green Light написа:пък чудесията извира по 3- 4 литра на нощ.![]()
![]()
![]()
Балига. Поне споделих мнениеЖалко, че няма почти нищо по същество...
има два вдиа.
дето духат студена пара и топла пара.
по-принцип по добрите са тези ,които духат студена пара.
бръмчат, м...ка им.
филтрите бързо се затлачват.
Но не "усещаш" влагата,освен че не ти залепва езика за небцето сутрин.
честно,ако си имаш парно-едно канче на радиатора си е най-добре,защото не искаш да живееш в джунглата все пак.
при нас не става.
духалата за топло са на тавана.
да не говорим ,че с парното въздухът хич и не изсъхва толкова много и без това.
та,ако имаш парно-си спести парите.
лично мнение.
аз за кво не сменям дограматаzmeu написа:ти да не си си купил тенджера под наляганеGreen Light написа:Мулинекс му е марката. Не разпръсква нищо, ми духа пара, като чайник.
топля поляната отсреща и духа си е ебало майката по стаите
естествена вентилация
парното пердаши ,духа си вътре студ и никви проблеми
И това си е далавера - не взимаш овлажнители (за стаи), нито се бъхташ да им търсиш описание, нямаш разногласия за влажността с жената, не се чудиш дали да сложиш фибран от вън или да заложиш на нискоемисионо стъкло от вътре...Quid написа:...аз за кво не сменям дограмата
топля поляната отсреща и духа си е ебало майката по стаите
естествена вентилация
парното пердаши ,духа си вътре студ и никви проблеми:-)
бе живота си е една търговийка, далаверка...
тук съм - отговарям. без да съм чела другите кво са ти писали, т.е. ако се повтарям - сори.Green Light написа:Значи, първо искам да дам пример за това как пазарувам аз. Влизам в Бриколаж, питам първата попаднала ми персона "Къде са овлажнителите?" Взимам един. Отивам на касата, плащам и излизам. Примера е непълен, понеже в конкретния случай зададох още един въпрос: Това последния ли е и ако да, дайте някакво упътване, че е ей така без опаковка, без нищо. Те ме увериха, че да тва е последния и че не упътване не могат да дадат, сори. Аз вдигнах рамене и го взех така. Аз едно време лекции четох из цяла България как се програмира там една централа и един ред упътване не бях чел, да не споменавам, че в за министерството на промишленоста навремето в супер екстремна ситуация дълго време давах експертен съвет как да се действа, за система, която чак после разбрах каква е точно. Та един овлажнител ли? Макар че като се замислиш, оная централа така и никой не я програмира, като хората, а министерството на промишленоста се разпадна, ама тва е живота са. Та така. Са, за тоя овлажнител всичко ми е ясно, само дето не знам дали вътре се налива прясна вода от чушмата или трябва да се слагат някакви соли или чай или нещо друго. Иначе всеки ден чудесията трябва да се мие, понеже долу на дъното се образуват едни гадни кафяви такива ъъъ лайна. Пък се пак тая работа се изпарява в стаята на децата. Моля ви да ме светнете по въпроса! Ако има нещо друго съществено което съм изтървал също моля да ме осветлите. Бийди, аз говоря така без да посочвам, ама тия въпроси за тебе се отнасят.
имам такъв овлажнител от 12 години насам. в смисъл имах три броя през тия години... все на чико. първо слагах чешмяна вода - остава утайка, ясно ти е защо. кво ти пука? нали утайката остава, а се изпарява чиста вода! обаче това ти е довод да не пиеш от чешмата.
сега слагам вода за ютии - дестилирана. лоша новина - пак остава нещо като филм върху пластмасата отвътре.
за миенето - слагам я в миалнята и хич не ми дреме. преди я миех на ръка - неприятничко е, обаче децата /тогава детето/ се чувстват страхотно, дишат леко, спят сладко и пр.
за притурките - имам си специално местенце до дюзата, от която излиза парата и там се налива каквото решиш там: лавандулово масло, джин... т.е. не съм сипвала нищо направо във водата.
just perfect
Тайната на здравия и спокоен сънbead_ написа:е, обаче децата /тогава детето/ се чувстват страхотно, дишат леко, спят сладко и пр.
и там се налива каквото решиш там: джин...