http://www.focus-news.net/?id=n834149
И Доньо Донев...
- Житената Питка
- BOFH
И Доньо Донев...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- сър Айвънхоу
Re: И Доньо Донев...
може ли да сложите една емотиконка за лице с лепенка на устата, плс?
постоянно ми иде да я ползвам.
- Житената Питка
- BOFH
Искаш да не се обаждам ли не разбирам?Semiramis написа:може ли да сложите една емотиконка за лице с лепенка на устата, плс?
Човекът е починал - добра или лоша, това е новина.
Мисля, че е добре да се почете паметта на един голям Български човек на изкуството и националния сарказъм.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
о..не, не... нямах това впредвид въобще.Житената Питка написа:Искаш да не се обаждам ли не разбирам?Semiramis написа:може ли да сложите една емотиконка за лице с лепенка на устата, плс?
Човекът е починал - добра или лоша, това е новина.
Мисля, че е добре да се почете паметта на един голям Български човек на изкуството и националния сарказъм.
просто да значи "Нямам думи" ...поне аз така ползвам човечето в скайпа "my lips are sealed" примерно
не сме се разбрали
Последно промяна от Semiramis на 28.11.07, 16:42, променено общо 1 път.
- Житената Питка
- BOFH
- Глас в пустиня
лека му пръст. сега вадя от архива един бетакам с неговите филмчета... и ме е яд, че не направихме един разговор с него. все отлагахме, журналистите все някой "по-интересен" канеха...
just perfect
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Вечна му памет
http://www.vbox7.com/play:a174b841
http://www.vbox7.com/play:a174b841
- Глас в пустиня
Сори! Просто нещата са несравними - това исках да кажа.4avdar4e написа:Боев, говориш като комсомолски секретар.БоЕВ написа:Невъзвръщенците са като дървета без корен - да си стоят у Холивуд!
Когато моливчето и сатирата им заработят за вразумяване на бг обществото, тогава може и да ги сравнявам с Донев.
И не си прав, ама не ми се спори..
Несравними са и ситуациите - тогава и сега.БоЕВ написа:Сори! Просто нещата са несравними - това исках да кажа.4avdar4e написа:Боев, говориш като комсомолски секретар.БоЕВ написа:Невъзвръщенците са като дървета без корен - да си стоят у Холивуд!
Когато моливчето и сатирата им заработят за вразумяване на бг обществото, тогава може и да ги сравнявам с Донев.
И не си прав, ама не ми се спори..
Panta rhei...
- snowprincess
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Точно! Мислиш ли, че ако е искал е нямало да може да се реализира и навън. Но остана тук, издаваше вестник, изказваше мнения, заемаше позиция. Сравняването с ония в Холивуд в тоя момент е неуместно според мен. Интелектуалец с главно И.Dark Lady написа:Света е едно голямо и прекрасно място...всеки да ходи където си иска
Никой не може да избере родината си, но може да избере къде и при какави условия да живее и в това няма нищо лошо, лошо става когато вземат да се смесват нещата.
Уффф, са що се опитваш да ме ядосаш... Боев, Д. Донев е 28 набор, човекът, Бог да го прости, догодина е щял да навърши 80! Кога да замине за Холивуд, бе, човек??? И ничий талант не омаловажавам. Пък и си спомням, как ти със зъби и нокти виеше срещу понятието "интелектуалец"...БоЕВ написа: Точно! Мислиш ли, че ако е искал е нямало да може да се реализира и навън. Но остана тук, издаваше вестник, изказваше мнения, заемаше позиция. Сравняването с ония в Холивуд в тоя момент е неуместно според мен. Интелектуалец с главно И.
Никой не може да избере родината си, но може да избере къде и при какави условия да живее и в това няма нищо лошо, лошо става когато вземат да се смесват нещата.
Край, до тук, спирам, наистина!! С тебе споровете са безсмислени, отивам да си търся старата шапка
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Е за кво се нервиш са?:(4avdar4e написа:Уффф, са що се опитваш да ме ядосаш... Боев, Д. Донев е 28 набор, човекът, Бог да го прости, догодина е щял да навърши 80! Кога да замине за Холивуд, бе, човек??? И ничий талант не омаловажавам. Пък и си спомням, как ти със зъби и нокти виеше срещу понятието "интелектуалец"...БоЕВ написа: Точно! Мислиш ли, че ако е искал е нямало да може да се реализира и навън. Но остана тук, издаваше вестник, изказваше мнения, заемаше позиция. Сравняването с ония в Холивуд в тоя момент е неуместно според мен. Интелектуалец с главно И.
Край, до тук, спирам, наистина!! С тебе споровете са безсмислени, отивам да си търся старата шапка
Четете ме като дявола евангелието или просто си играета на модерната на последък игра - давай да натрием на БоЕВ носа!:lol:
Още в първият си пост казах това:
Разочарован и леко учуден, защото стойностни хора си отиват, а на мястото им остава да зее празнина.Къде са младите? Кой ще ги замести тия беловласите?!
Графът много земно и съвсем не на място ми отговори:
На което само се усмихнах, защото не ми се щеше да влизам в спор и обяснения.младите са по добри
в холивуд са и яко рисуват филми
След това се включихте ти и Мнемо. Аз възразих, че небива да се смесват нещата и...станах комсомолски секретар...оттам насетне нещата отекоха. Опитах да си замълча, да не отговарям, но в един момент когато се натрупат упреци, просто отговорът е задължителен, защо отстрани излиза, че се крия.
Нямам нищо против хората работещи в холивуд или някъде на друго място по света, но лично за мен и бг обществото от тях файдата е йок.
Да, вил съм и ще продължавам да вия срещу хората които ползват това понятие като звание, а не като призвание.
пп Дори и осъдените на смърт имат право на думи в своя защита.
Единственото, което се опитах да ти кажа, беше, че в момента бг обществото няма никаква нужда от тези хора и те затова са в Холивуд или кой където се е занесъл.БоЕВ написа: Нямам нищо против хората работещи в холивуд или някъде на друго място по света, но лично за мен и бг обществото от тях файдата е йок.
Panta rhei...