Тенкс...
- Глас в пустиня
Тенкс...
на Св. Троица за джотиният изглед на входа! Много е празнично така.
Пак ме хвърли в размисъл. Моята не е с елхички. Значи има и друга със снежинки.vyara написа:Има цял коледен облик. Само трябва да си смениш темата от профила.
Сега като имам непрочетени теми ми светят елхички и лампички, а отгоре ми се сипят снежинки.
Големи проблеми с тая Коледа, ей...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Видях я. Не, не е тя моята. В моята снежинките ми падат по буквите, докато пиша.vyara написа:Темата е christmas, има я.Мнемозина написа:Забрави това:
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Цяла вечер се мъча да си спомня каква коледна тема си бях харесала миналата година и не можах!![]()
Избрах си сега единствената с падащи снежинки - тя трябва да е била.
С тази ще си бъда аз.
Panta rhei...
Аз пък не знаех, че имало друга. Твоята е друга, не моята.Мнемозина написа:Пак ме хвърли в размисъл. Моята не е с елхички. Значи има и друга със снежинки.vyara написа:Има цял коледен облик. Само трябва да си смениш темата от профила.
Сега като имам непрочетени теми ми светят елхички и лампички, а отгоре ми се сипят снежинки.![]()
Големи проблеми с тая Коледа, ей...
Апропо, защо Звеневия има няколко иконки, посветени на него, пък повечето ни една?
Да не си помислите, че и аз искам. Като гледам неговите, по-добре да си нямам.
То и в моята е така с линковете, но ще се въздържаме сега през постите, какво пък.vyara написа: Аз пък не знаех, че имало друга. Твоята е друга, не моята.Моята си е супер. Само дето няма оная опция да си кръщаваш лесно линковете, ами трябва да ги пускаш натурално безобразни, но не бива да искаме твърде много от любезните домакини.
Апропо, защо Звеневия има няколко иконки, посветени на него, пък повечето ни една?
Колко няколко, аз само две виждам.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Сигурно не си достатъчно активна!vyara написа:Аз пък не знаех, че имало друга. Твоята е друга, не моята.Мнемозина написа:Пак ме хвърли в размисъл. Моята не е с елхички. Значи има и друга със снежинки.vyara написа:Има цял коледен облик. Само трябва да си смениш темата от профила.
Сега като имам непрочетени теми ми светят елхички и лампички, а отгоре ми се сипят снежинки.![]()
Големи проблеми с тая Коледа, ей...Моята си е супер. Само дето няма оная опция да си кръщаваш лесно линковете, ами трябва да ги пускаш натурално безобразни, но не бива да искаме твърде много от любезните домакини.
Благодарностите отправяйте към, Лейди Маггот
Аз ви бях засилил миналогодишната
. Впрочем, празничните теми са 3 като една от тях с 6 модификации, та общо стават 8
За глезотиите... забравете според мен. Може би догодина.
PS
4,1->6, 9
За глезотиите... забравете според мен. Може би догодина.
PS
4,1->6, 9
Последно промяна от Remmivs на 01.12.07, 21:41, променено общо 1 път.
Re: Благодарностите отправяйте към, Лейди Маггот
И още помниш коя е била?Remmivs написа:Аз ви бях засилил миналогодишната
Какъв човек!
Panta rhei...
Ами...Мнемозина написа:И още помниш коя е била?![]()
Какъв човек!![]()
Човек ли?!? Не съм сигурен и аз вече какво точно съм...
-
Дядо Капинчо
Звяр?Remmivs написа:
Човек ли?!? Не съм сигурен и аз вече какво точно съм...
Желязо?
Природа? (Какво беше това "човек и природа"?)
Или нещо към боговете да си се ориентирал напоследък?
Последно промяна от Мнемозина на 01.12.07, 21:51, променено общо 1 път.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Това май обобщава всичко изброено:Мнемозина написа:Звяр?
Желязо?
Природа? (Какво беше това "човек и природа"?)
Или нещо към боговете да си се ориентирал напоследък?
Но друга ми беше мисълта, ако изобщо я имаше де...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Верче, нали харесваше и ти крака?
Remmivs написа:![]()
Откъде я изкопа, бе Реме. Хе, хе. Изби рибата.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мерси че ми каза. Ще проверявам. До скоро!Мнемозина написа:Обаче да ти напомня, че на тия теми личните бележки не лъщят красиво най-отгоре, ами трябва да погледнеш специално.Stranniche написа:Много е хубав коледният форум!
Последно промяна от Stranniche на 01.12.07, 22:53, променено общо 1 път.
До скоро!Stranniche написа:Мерси че ми каза. Ще проверявам. До скоро!Мнемозина написа:
Обаче да ти напомня, че на тия теми личните бележки не лъщят красиво най-отгоре, ами трябва да погледнеш специално.
Последно промяна от Мнемозина на 01.12.07, 22:54, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Че къде видя ревност пък ти.Remmivs написа:Бе ти не беше ревнива бе, жена. А па от мъже още по-малко. Кфо ти стана?vyara написа:Айде още една за Звеневия.То на него всичко му отива.
Освен това, тази е за всички. Ти нали обичаш пуканки? М? Или друга да ти търся ся? Егатиму и жените, егатиму и чудото...
А то че сме чудо, чудо сме. Тука позна.
- Глас в пустиня
Мче кой?БоЕВ написа:Тва с "напомнянето", ти ли си!:lol:Мнемозина написа: Обаче да ти напомня, че на тия теми личните бележки не лъщят красиво най-отгоре, ами трябва да погледнеш специално.
Замислих се кое ли е обратното на "напомням".
Обаче я виж какво обзавеждане е настъпило тук!
Тия двамата на какво ли са седнали?
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Тия ли? Тия са глезани - отглеждат ги в саксия и ги поливат с Кока Кола.Мнемозина написа:Мче кой?БоЕВ написа:Тва с "напомнянето", ти ли си!:lol:Мнемозина написа: Обаче да ти напомня, че на тия теми личните бележки не лъщят красиво най-отгоре, ами трябва да погледнеш специално.![]()
Замислих се кое ли е обратното на "напомням".
Обаче я виж какво обзавеждане е настъпило тук!
Тия двамата на какво ли са седнали?
![]()