Всичко се нарежда по необясним начин
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Всичко се нарежда по необясним начин
До този извод стигнах, след като тези дни се отдадох на ретроспекции и размисли. Човек се тръшка и тюфка (ако някой го отрече, значи лъже себе си, или пък е надраснал епохата с много), мъчейки се да натъмъни нещата според собствените му представи за време и място, но те си следват своя си логика и се случват точно когато трябва. Обикновено в последния момент, преди на човек да му се изтърпи търпилото.
Затова отказвам вече да мисля. Всичко просто се нарежда!:-)
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Всичко се нарежда по необясним начин
Аз наскоро си мислех, като си връщах лентата назад, че имам чувството, че просто съм изпълнявала някаква програма.Пенчо Заека написа: Затова отказвам вече да мисля. Всичко просто се нарежда!:-)
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Написана от теб, обаче. Мдаа..vyara написа:Аз наскоро си мислех, като си връщах лентата назад, че имам чувството, че просто съм изпълнявала някаква програма.Пенчо Заека написа: Затова отказвам вече да мисля. Всичко просто се нарежда!:-)
- Dark Angel
Там е работата, че не знам. Понякога имам чувството, че само силното ми желание е материализирало нещата. Но понякога всичко става точно наопаки на това, което искам и кой знае защо - за добро...Пенчо Заека написа: Написана от теб, обаче. Мдаа..
Псолютно.Пенчо Заека написа:До този извод стигнах, след като тези дни се отдадох на ретроспекции и размисли. Човек се тръшка и тюфка (ако някой го отрече, значи лъже себе си, или пък е надраснал епохата с много), мъчейки се да натъмъни нещата според собствените му представи за време и място, но те си следват своя си логика и се случват точно когато трябва. Обикновено в последния момент, преди на човек да му се изтърпи търпилото.
Това ме научи да не се тръшкам и тюфкам.
Сравнително ме научи да се ядосвам по-малко за куп неща, но ... не съм 100% без да ми става криво. Нормално е човек да не е железен
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Цъ, и за бюрото и библиотеката не си струва. В безпорядъка винаги има ред!:-)ELBI написа: Ала иначе - ниакви ядове за нестанало/нетаманено/ненаредено (освен бюро и библиотека)
- Глас в пустиня
там се ядосвам лекичко и бавно и с години - докато ги оправя. След това - пак безпорядък и лекичко ядосване... просто са нещата, дето са най-често неподредени. Еле на малкия ми синПенчо Заека написа:Цъ, и за бюрото и библиотеката не си струва. В безпорядъка винаги има ред!:-)ELBI написа: Ала иначе - ниакви ядове за нестанало/нетаманено/ненаредено (освен бюро и библиотека)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ха, добре дошла в отбораПенчо Заека написа:До този извод стигнах, след като тези дни се отдадох на ретроспекции и размисли. Човек се тръшка и тюфка (ако някой го отрече, значи лъже себе си, или пък е надраснал епохата с много), мъчейки се да натъмъни нещата според собствените му представи за време и място, но те си следват своя си логика и се случват точно когато трябва. Обикновено в последния момент, преди на човек да му се изтърпи търпилото.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка: