Аре драснете нещо, че ще умра от скука!
Кво млъкнАхте, бре?
- сър Айвънхоу
Кво млъкнАхте, бре?
Седите и си кютате пред комповете!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Кво млъкнАхте, бре?
То и аз същото се чудя от няколко дни, ама - на, това е положенито!сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Пък ти недей умира, вземи се в ръце
бе ще е забавен случай на самоубийство от скукасър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Иди пий едно червено и хич няма да скучаеш. Петък е все пак...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Да, бе! Ще ви правя кефа, да умирам. Баш пък на вас! Айде де!4avdar4e написа:То и аз същото се чудя от няколко дни, ама - на, това е положенито!сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Пък ти недей умира, вземи се в ръце
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Одмах пускам...ама не кърпа, дето шаро да я дърпа.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
- сър Айвънхоу
Чш, пич, кво ще кажеш довечера след работа да пийнем по едно. Имам принципната договорка с Гаспода да се видим на по бира довечера...ELBI написа:бе ще е забавен случай на самоубийство от скукасър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
А, можело значи и да пишете!БоЕВ написа:Одмах пускам...ама не кърпа, дето шаро да я дърпа.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Bella Ciao
Bella Ciao
да знаеш колко хвърлиха топа, държейки се ... мани, мани - кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!4avdar4e написа:...Пък ти недей умира, вземи се в ръце
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
А кофе в постели не хочешь?ELBI написа:да знаеш колко хвърлиха топа, държейки се ... мани, мани - кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!4avdar4e написа:...Пък ти недей умира, вземи се в ръце
Bella Ciao
Bella Ciao
Не мога да разреждам виното с бира.сър Айвънхоу написа:Чш, пич, кво ще кажеш довечера след работа да пийнем по едно. Имам принципната договорка с Гаспода да се видим на по бира довечера...ELBI написа:бе ще е забавен случай на самоубийство от скукасър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Кажи кога и къде да знам и да ти кажа в зависимост от зависимостите
може. Ама уточни кой ще ми го носисър Айвънхоу написа:А кофе в постели не хочешь?ELBI написа:да знаеш колко хвърлиха топа, държейки се ... мани, мани - кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!4avdar4e написа:...Пък ти недей умира, вземи се в ръце
- сър Айвънхоу
Следобеда ще се разберем!ELBI написа:Не мога да разреждам виното с бира.
Кажи кога и къде да знам и да ти кажа в зависимост от зависимостите
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, тва вече твойто на наглост прилича!ELBI написа:може. Ама уточни кой ще ми го носисър Айвънхоу написа:А кофе в постели не хочешь?ELBI написа:да знаеш колко хвърлиха топа, държейки се ... мани, мани - кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!4avdar4e написа:...Пък ти недей умира, вземи се в ръце
Bella Ciao
Bella Ciao
с 2 думи - няма да организираш нищо...сър Айвънхоу написа:Е, тва вече твойто на наглост прилича!ELBI написа:може. Ама уточни кой ще ми го носисър Айвънхоу написа:А кофе в постели не хочешь?ELBI написа:да знаеш колко хвърлиха топа, държейки се ... мани, мани - кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!4avdar4e написа:...Пък ти недей умира, вземи се в ръце
Аз в следващите два часа трябва да кисна в марината.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Panta rhei...
после на бавен огън и накрая се маха фолиото, да фанеш коричка...Мнемозина написа:Аз в следващите два часа трябва да кисна в марината.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Ъхъ.ELBI написа:после на бавен огън и накрая се маха фолиото, да фанеш коричка...Мнемозина написа:Аз в следващите два часа трябва да кисна в марината.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
И ще стана много печена.
Panta rhei...
като знам, че и сега си, трябва да обърна внимание на прегарянето... не знам отношението ти към кремацията, все пак...Мнемозина написа:Ъхъ.ELBI написа:после на бавен огън и накрая се маха фолиото, да фанеш коричка...Мнемозина написа:Аз в следващите два часа трябва да кисна в марината.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
И ще стана много печена.
ELBI написа:И маскен бал.. "Я надену маску алкоголика.."4avdar4e написа:кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!
- сър Айвънхоу
с една дума: позна:blum:ELBI написа:с 2 думи - няма да организираш нищо...
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа:хехе - аз за последния бал си купих маска, та съм подготвенELBI написа:И маскен бал.. "Я надену маску алкоголика.."4avdar4e написа:кажи му да организира един коледен купон - с боулинг, снукър и забавления!
Между другото на Ръкси има магазин за костюми и маски, да знаиш...ако искаш друга, от гореспоменатата маска...
- сър Айвънхоу
с Ариел или Персил?Мнемозина написа:Аз в следващите два часа трябва да кисна в марината.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Bella Ciao
Bella Ciao
с 3 думи - тогаз не мрънкайсър Айвънхоу написа:с една дума: позна:blum:ELBI написа:с 2 думи - няма да организираш нищо...
Ако искаш, мога да те позабавлявам с отвратителното си настроение.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
- сър Айвънхоу
Давай! От теб всичко приемам!Mila написа:Ако искаш, мога да те позабавлявам с отвратителното си настроение.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
Bella Ciao
Bella Ciao
бе направо му шибни единMila написа:Ако искаш, мога да те позабавлявам с отвратителното си настроение.сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
- сър Айвънхоу
с 4 думи: ти пък ще кажешELBI написа:с 3 думи - тогаз не мрънкайсър Айвънхоу написа:с една дума: позна:blum:ELBI написа:с 2 думи - няма да организираш нищо...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мерси.ELBI написа:като знам, че и сега си, трябва да обърна внимание на прегарянето... не знам отношението ти към кремацията, все пак...Мнемозина написа: Ъхъ.
И ще стана много печена.
Моля който ме пече на бавен огън, да внимава!
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Коняк? Ром?ELBI написа: бе направо му шибни един
Bella Ciao
Bella Ciao
с 2 - Аз казах!сър Айвънхоу написа:с 4 думи: ти пък ще кажешELBI написа:с 3 думи - тогаз не мрънкайсър Айвънхоу написа:с една дума: позна:blum:ELBI написа:с 2 думи - няма да организираш нищо...:blum:
а - не се меся в домашните ви приготовленияМнемозина написа:Мерси.ELBI написа:като знам, че и сега си, трябва да обърна внимание на прегарянето... не знам отношението ти към кремацията, все пак...Мнемозина написа: Ъхъ.
И ще стана много печена.![]()
- сър Айвънхоу
Споко, ще сложим двигател с редуктор на шиша и ще те поливаме с червено вино с билки обилно...Мнемозина написа:Мерси.ELBI написа:като знам, че и сега си, трябва да обърна внимание на прегарянето... не знам отношението ти към кремацията, все пак...Мнемозина написа: Ъхъ.
И ще стана много печена.![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
с 1 - Хау!ELBI написа:с 2 - Аз казах!сър Айвънхоу написа:с 4 думи: ти пък ще кажешELBI написа:с 3 думи - тогаз не мрънкайсър Айвънхоу написа:с една дума: позна:blum:ELBI написа:с 2 думи - няма да организираш нищо...:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ааа, през деня пия само водка. Но той имаше друго предвид,сър Айвънхоу написа:Коняк? Ром?ELBI написа: бе направо му шибни един
Умното си е умноMila написа:Ааа, през деня пия само водка. Но той имаше друго предвид,сър Айвънхоу написа:Коняк? Ром?ELBI написа: бе направо му шибни един, май.
Е как да не се самоубие човек с кеф, а?сър Айвънхоу написа:
Споко, ще сложим двигател с редуктор на шиша и ще те поливаме с червено вино с билки обилно...(това е облизване при мисълта за добрата манджа)
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ако това ще ти достави удоволствие, направи го!Mila написа:Ааа, през деня пия само водка. Но той имаше друго предвид,сър Айвънхоу написа:Коняк? Ром?ELBI написа: бе направо му шибни един, май.
Ето и повод ти давам:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
И в кенефа да го затвориш, лафка ще отвори и пари ще изкара...ELBI написа: Умното си е умно
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Направо с кеф... Особено, ако го подготвят за менюто на Ресторант на края на вселената...Мнемозина написа:Е как да не се самоубие човек с кеф, а?сър Айвънхоу написа:
Споко, ще сложим двигател с редуктор на шиша и ще те поливаме с червено вино с билки обилно...(това е облизване при мисълта за добрата манджа)
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Седите и си кютате пред комповете!
в смисъл няма да умреш
ела да пием кафенце с Фриски.
това предлага бара.