Верче ма,
-
Дядо Капинчо
Re: Верче ма,
МЪЖжжж (с едно голямо и три малки) се губи. Да. Но аз не се губя бе. Тука съм си.Капинчо написа:къде се изгуби?
Гледам и Мъжжжжжжжжжж (с колко ж-та си бе, и това жените ли са ти?), та са обез...скопих ... обез покоих.
-
Дядо Капинчо
Е, как бе човек. За мен ако кажеш, че се губя...Капинчо написа:Нещо не те виждам напоследък много. Да не си в "Киледно настроение" (беше печатна грешка ама го оставих, по двусмислено еvyara написа:МЪЖжжж (с едно голямо и три малки) се губи. Да. Но аз не се губя бе. Тука съм си.Капинчо написа:къде се изгуби?
Гледам и Мъжжжжжжжжжж (с колко ж-та си бе, и това жените ли са ти?), та са обез...скопих ... обез покоих.)
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Здрава съм бе. Ама хубава що да е важно.Капинчо написа:Е, успокоих се. Важното е да си здрава и хубава!:lol:
- сър Айвънхоу
Гугуууу-гу!Капинчо написа:Чшшш! Тихо там от коневръза!Dark Lady написа:оооо, на някой му се гука
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Ей т'ва го прочетох "под душа" и си викам ц,ц,ц,ц, как се извъртя темата начи.vyara написа: ......Аз съм красива по душа бе.:rotfl24:
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Много ми е странна цялата тая история - по вестниците пише едно, той сутринта говорИ друго, а в "Господарите" показват третоКапинчо написа:не го изтълкувате като оня даскал от Университета.
Обаче определено има неприятно излъчване
-
Дядо Капинчо
Ох... последните командировки идва все колежката, но последния път й беше гадно и каза, че другия път ще съм аз.Dark Lady написа:политически коректнаvyara написа: Не и на мен, ама нали съм любезна и възпитана... че и политически коректна (докторке не мъ бий) и ко да прая, гукам тука
бтв, кога ще минаваш тъдява?
- Dark Angel
начи колежката иска на теб да ти е гадноvyara написа: Ох... последните командировки идва все колежката, но последния път й беше гадно и каза, че другия път ще съм аз.Сигурно началото на другата година. Но аз ще обявя навреме, може да не се съмняваш.
да, навреме и аз ще гледам да съм наоколо
ПП/ добре че Капинчо не е фен на такива срещи и няма да присъства - иначе ще вземе да се влюби в мен и като почне да гука...ужас
- Dark Angel
Колежката я направиха началник на отдела и като такава я пращат нея. Аз си правих устата да отида вместо нея последния път, ама не ме огря. И съм си предложила услугите за по принцип, но зависи и от началника и от това кой ще гледа децата, абе сложна е тя моята, ама се натискам, де.Dark Lady написа: начи колежката иска на теб да ти е гадно
да, навреме и аз ще гледам да съм наоколо
ПП/ добре че Капинчо не е фен на такива срещи и няма да присъства - иначе ще вземе да се влюби в мен и като почне да гука...ужас
Оооо, Капинчо ще дойде заради мен, знам го аз
- Dark Angel
натискай се де, хубаво е да се натискашvyara написа: Колежката я направиха началник на отдела и като такава я пращат нея. Аз си правих устата да отида вместо нея последния път, ама не ме огря. И съм си предложила услугите за по принцип, но зависи и от началника и от това кой ще гледа децата, абе сложна е тя моята, ама се натискам, де.
Оооо, Капинчо ще дойде заради мен, знам го азНо като нищо може да се влюби в теб.
ооо, заради теб начи.......
всички жени са луди по него, така разказва той.....даже и след години като го видят откачат по него....така че може би е добре да не идвам
представяш ли си......
- Dark Angel
Че кога го е разправял, пропуснала съм.Dark Lady написа: всички жени са луди по него, така разказва той.....даже и след години като го видят откачат по него....така че може би е добре да не идвамвзема да откача и от несподелена любов да го утрепя.....
представяш ли си......
Но аз напоследък съм си наложила да не се влюбвам, тъй че ще го преживея чара му.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо