С какви жени трябва да си има работа един мъж
- Dark Angel
С какви жени трябва да си има работа един мъж
Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
начи първо е французойка - да го научи на любов и ласки
после рускиня да му ебе майката
и накрая българка да му направи едно хубаво опело
- Dark Angel
възможно ли е да бъде уточнено следнотоDark Lady написа:вероятно тая дето му такова мамата....може би там изтичат парите (в пряк е преносен смисъл...
гледай сега, ти май искаш Умна тема ІІІ ?
За парите и тяхното влияние върху женската душевност
душевност или душевадност е написано?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
И друго трябва да се уточни - за вадене на пари, или на души говорим?!Quid написа:възможно ли е да бъде уточнено следнотоDark Lady написа:вероятно тая дето му такова мамата....може би там изтичат парите (в пряк е преносен смисъл...
душевност или душевадност е написано?
Re: С какви жени трябва да си има работа един мъж
наистина си нямах идеяDark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
с 2 думи - време ни е за опелото?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не спират по кинатаELBI написа:наистина си нямах идеяDark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
умирай трудно 1 2 3 4.0:rotfl24:
- Dark Angel
ако зададем въпроса така "необходимо ли е една жена да има бедна душевност, за да присвои душата на мъж посредством изваждане?Mila написа:И друго трябва да се уточни - за вадене на пари, или на души говорим?!Quid написа:възможно ли е да бъде уточнено следнотоDark Lady написа:вероятно тая дето му такова мамата....може би там изтичат парите (в пряк е преносен смисъл...
душевност или душевадност е написано?:lol:
м? как звучи?
щото ако е много богата душевно няма да има къде да смести мъжката душа след като я извади
Последно промяна от Dark Angel на 07.12.07, 16:44, променено общо 1 път.
Къде си се разбързал?ELBI написа: с 2 думи - време ни е за опелото?
Първо парите, после опяването.
Това некакъф балкански сериал ли е?Quid написа:не спират по кинатаELBI написа:наистина си нямах идеяDark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
умирай трудно 1 2 3 4.0:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бих предложила и друга интерпретация - ваденето на мъжката душа, предизвиква ли изваждането на парите му, или обратното - изваждането на парите принуждава душата да напусне обичайната си обител?Dark Lady написа:
ако зададем въпроса така "необходимо ли е една жена да има бедна душевност, за да присвои душата на мъж посредством изваждане?
м? как звучи?
щото ако е много богата душевно няма да има къде да смести мъжката душа след като я извади
за да бъде избегнат този момент с ампутацията на душевноста на мъжа от жената /било тя с различни видове душевности/ то е необходимо и наложително периодично да се провежда терапия
терапията може да се формулира по различни начини използвайки терминология от различни бойни изкуства
но
накратко се изразява в нанасянето на удари разбира се с профилактична и лечеба цел предимно в областа на главата
това е особен вид лечение без каквито и да е лекарства и медикаменти
резултатите са поразяващи
ефекта настъпва мигновенно
естествено не практикувайте този вид лечение без да сте имали консултация с експерти
терапията може да се формулира по различни начини използвайки терминология от различни бойни изкуства
но
накратко се изразява в нанасянето на удари разбира се с профилактична и лечеба цел предимно в областа на главата
естествено не практикувайте този вид лечение без да сте имали консултация с експерти
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аха, разбрах - първо му изваждаме парите,Quid написа:за да бъде избегнат този момент с ампутацията на душевноста на мъжа от жената /било тя с различни видове душевности/ то е необходимо и наложително периодично да се провежда терапия
но
после набутваме душата му наобратно посредством удари, взаимствани от бойните изкуства.
- Dark Angel
може би душата, притеснена от създалата се празнота тръгва да търси парите, за да ги върне обратноMila написа: Бих предложила и друга интерпретация - ваденето на мъжката душа, предизвиква ли изваждането на парите му, или обратното - изваждането на парите принуждава душата да напусне обичайната си обител?
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
1. Италианка - да го научи на страстDark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
2. Французойка - да го научи на любов
3. Англичанка - да го научи на обноски
4. Германка - да му роди и отгледа децата
5. Рускиня - да му отрови живота
6. Българка - да му направи добро погребение
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз се заплеснах с глупости в началото, и пропуснах да те попитам - кое точно те натъжи?Dark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
tiiii...
si se obyrkAl!zmeu написа:требе да е енетелегентна
и илигантна
za kfo ti e enetelegentna jena?
kazali sa horata...
"glupawa jena-vesela kushta"
q u na[e selo,vsichki sme usmihnati!
- Dark Angel
че ние, българките се появяваме накрая га нема останало ни за ласки, ни душа за изваждане, ни друго за изваждане, нищо.....съвсем нищо...баси, аз нещъ да съм на опашкатаMila написа: Аз се заплеснах с глупости в началото, и пропуснах да те попитам - кое точно те натъжи?
А идеята не е ли, че там най-много ни бива - да го погребем и хубавичко да го оплачем.Dark Lady написа:
че ние, българките се появяваме накрая га нема останало ни за ласки, ни душа за изваждане, ни друго за изваждане, нищо.....съвсем нищо...баси, аз нещъ да съм на опашката
Re: tiiii...
Аз съм чувала "пияна жена - весела къща".doktorka написа:
kazali sa horata...
- Dark Angel
да, била съм на погребения - ма то страшно.....малко като в ИталияMila написа:А идеята не е ли, че там най-много ни бива - да го погребем и хубавичко да го оплачем.Dark Lady написа:
че ние, българките се появяваме накрая га нема останало ни за ласки, ни душа за изваждане, ни друго за изваждане, нищо.....съвсем нищо...баси, аз нещъ да съм на опашкатаЕ, нямам представа защо ни е излязло такова име, верно че по селата си има "професионални" оплаквачки, ама чак пък това да е характерна черта на българките...
по селата особено - жените цял живот юркат мъжете, малко матриархат ми се струва че е било .....и после изведнъж сълзи, вой и мъка....
Re: tiiii...
Правилното е (т.е. както аз го знамMila написа:Аз съм чувала "пияна жена - весела къща".doktorka написа:
kazali sa horata...
знам ли, Жена ми е мелез българо-руско-естонско-гръцка породаDark Lady написа:Идея си нямате.....сега го чух и ми стана смешно и малко тъжно.....
като пъзел е сичко се допълва, мен си ми е добре
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:имаше и германка да му роди и отгледа здрави деца
Bella Ciao
Bella Ciao
Щото съм чукчи! Ти би ли чел всичко след като една седмица не си отварял, М? А ако искаш да кажеш, че си ми обиден, че не съм те прочел, а ти знаеш този лаф по-добре от първоначалния пост, сощото го знам и аз и освен това се благодари, че не съм бил на линия защото щях да бъда далеч по-бърз от тебсър Айвънхоу написа:Remmivs написа:имаше и германка да му роди и отгледа здрави децаТи що не ме четеш, м?!
Наздраве, друже!
- сър Айвънхоу
Remmivs написа: Щото съм чукчи! Ти би ли чел всичко след като една седмица не си отварял, М? А ако искаш да кажеш, че си ми обиден, че не съм те прочел, а ти знаеш този лаф по-добре от първоначалния пост, сощото го знам и аз и освен това се благодари, че не съм бил на линия защото щях да бъда далеч по-бърз от тебИ сега ми се разсърди и да си направим и ние една детска градина, м? тамън имам пресен опит от 2-а група.
![]()
![]()
![]()
Наздраве, друже!
Наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik