Темата е за блоговете.
Имате ли си блог?
Бихте ли си направили?
За какво бихте го използвали?
Обичате ли да четете чужди блогове?
И изобщо какво ви е мнението за тези лични пространства и общуването чрез тях?
Неvyara написа: Имате ли си блог?
Неvyara написа: Бихте ли си направили?
Неvyara написа: Обичате ли да четете чужди блогове?
Прилича ми на ровене и четене на чужди дневници.. Има нещо нехигиенично в цялата работа.. Сякаш да надничам в чужд кош с мръсни дрехиvyara написа: И изобщо какво ви е мнението за тези лични пространства и общуването чрез тях?
Моето мнение много прилича на твоето.Капинчо написа: Мисля, че са отдушник за тези, които имат да кажат нещо, а няма на кого конкретно да го кажат или се притесняват от позната публика - предимно хора, които пишат някаква литература или имат хоби в сферата на изкуството (най-общо).
Благодаря ти, Капинчо. Стихоплетството тук ме забавлява и си е чисто удоволствие за мен.Капинчо написа: Верче,
Твоето стихоплетство за мен си е истинска поезия. Щом от раз, практически без повод можеш да пишеш така, какво ли е, ако напишеш нещо наистина изстрадано. Може би наистина си струва да "публикуваш" по този начин, ако друг не ти приляга. А може би имаш нещо съвсем друго за казване или показване. Ако не го кажеш, никой няма да разбере. Така че, ако се колебаеш дали или и те интересува моето мнение, аз съм за. Не пречи да опита човек.
И аз не говоря за битовизми или за личен живот.Житената Питка написа:Верке ма, 'драсти!
Имам няколко приятели с блогове (вкл. и популярни такива) - почти не ги чета освен ако не ми пуснат линк към нещо конкретно.
Чета обаче такива които са ентъртейнинг* и/или свързани с хардуер, от време на време и публицистични такива, но по-рядко.
Като цяло заниманието ми се види маса тъпо обаче. Примерно нЕма жива сила която да ме накара да чета на някого личния дневник пълен с битовизми в стил "Днес сготвих леща, срах два пъти и с Гошо се скарахме защото не изхвърли боклука понеже гледаше мач по телевизията."
* - Ентъртеймънт - красива българска дума, замества чуждицата "забавление".
Tи къде си споделила лична информация?vyara написа:И много се радвам на хората, които са я споделили под формата на блог, личен сайт, албум със снимки или просто любими неща от тук от там. Защото не винаги е удобно да разпитваш за "лични" неща. А по този начин можеш да намираш хора със сходни интереси, приятели и т.н.
Не държа някой да го прочете. Мислех си да публикувам мои стихове и преводи на поезия (не като глупостите, кито дращя тук, разбира сеЖитената Питка написа:С каква насоченост ще е блога?
Надявам се не съм те отказал да правиш нещо такова.
Ако имаш време и ти се занимава е разтоварващо занимание, дори и никой да не ти го чете.
Чакай беКапинчо написа:Давай смело! Само кажи къде и веднага се пиша номер едно в книгата за гости.vyara написа:Ами... мислех си днес върху идеята да си направя и аз блог.Житената Питка написа: Tи къде си споделила лична информация?
И затова пуснах тема, защото се колебая.
Дали ще е интересен или скучен, зависи само от теб. Това е като всяко дурго нещо - зависи кой и как го прави.
Хайде, нямам търпение.
Съгласен съм с това! Простно няма защо да повтарям вече написано!4avdar4e написа:Неvyara написа: Имате ли си блог?Неvyara написа: Бихте ли си направили?Неvyara написа: Обичате ли да четете чужди блогове?Прилича ми на ровене и четене на чужди дневници.. Има нещо нехигиенично в цялата работа.. Сякаш да надничам в чужд кош с мръсни дрехиvyara написа: И изобщо какво ви е мнението за тези лични пространства и общуването чрез тях?
Не знам защо така съм го възприела..
Като имам потребност, време и сили, си дращя в 3о4о
Въпрос на вкус.Rain написа:Абсолютния веселяк!
Пише такива хумористични дрън-дрън. Вечно усмихнатия тип!
Шиле-то е негово и някои други образи.
Предпочитам вечно в добро настроение, макар и леко остро, отколкото като бате Роската Петров, дето всяка вечер след шоуто (като водеше) влизаше у чатЪ им да му ближат дупетоЩото съпоставимо с други, не е чак толкова груб
Нямам наблюдения като какво представляват блоговете. Даже бих казал, че впечатленията са ми повръхностни. До блогове съм стигал единствено чрез препратки. блогът има бъдеще и е мощно оръжие за обмяна на информация, но, разбира се това си има и минуси, като тоновете плява да речем. спомням си случката около екопротестите в рила, когато "органите" блокираха екозащитните сайтове, тогава инфо за протестите се обменяше чрез блоговете, дори един блогър беше арестуван и глобен заради тази си дейност. Мисля си, че блогът вече надхвърла първоначалният си замисъл - дневник, тефтерче за месечният цикъл и честотата на извършване на физиологични нужди. блогът става средство за общуване което измества форумчета като нащо - просто коментарите са по зададена тема/изказване/мнение. Не съм готов на тоя етап, но - да, бих си направил блог, където да събирам инфо което ме интересува и което искам да споделя.vyara написа:Това заглавие е откраднато, защото ми хареса
Темата е за блоговете.
Имате ли си блог?
Бихте ли си направили?
Не чета блогове понеже нито знам къде да ги търся, нито пък разбирам как, въобще не съм наясно с тая работа. Тематични ли са, е така само мнения ли са или какво? Усещам, че прпоускам нещо.vyara написа:Това заглавие е откраднато, защото ми хареса
Темата е за блоговете.
Имате ли си блог?
Бихте ли си направили?
нямамvyara написа:Това заглавие е откраднато, защото ми хареса
Темата е за блоговете.
Имате ли си блог?
Бихте ли си направили?
За бизнес е по-подходящо страница да си направиш. Блог е несериозно.Quid написа:
нямам
бих си направил
за бизнес
като нашибам едни цени там ще видиме колко е несериозноMila написа:За бизнес е по-подходящо страница да си направиш. Блог е несериозно.Quid написа:
нямам
бих си направил
за бизнес
малей, вчера как щяхте да изкарате равен с Вихрен...радвахте се в последната минута, сякаш сте вкарали на Барселона...Quid написа:като нашибам едни цени там ще видиме колко е несериозноMila написа:За бизнес е по-подходящо страница да си направиш. Блог е несериозно.Quid написа:
нямам
бих си направил
за бизнес
Quid написа:Ще ми е интересно да видя.Mila написа:
като нашибам едни цени там ще видиме колко е несериозно![]()
Абе не знам, ама и блог да е, пак ще трябва да плащаш за препратки, да излиза на намкояси станица и т.н., иначе как ще те намират?...
Голямо кихане пада в нета, ей!
ако чакаш в българия да те оценятПенчо Заека написа:Хм, аз имам дирски блог, и като гледам - за година и нещо са го посетили 32225 човека, а са го оценили с тройка (демек средна работа) 1597. Какво има там ли? Ми, писаници, снимки, препратки, но нищо самокомпрометиращо. Дет вика Верчето - некъф отдушник. Обаче напоследък голем мързел - зарязала съм го. А пък кой го чете - ей Богу, не знам, защото към него линкове никога не давам
Тоз пък....ква България, ква оценка...тва са просто некви статистики. Дреме ми...на жилеткатаQuid написа:ако чакаш в българия да те оценятПенчо Заека написа:Хм, аз имам дирски блог, и като гледам - за година и нещо са го посетили 32225 човека, а са го оценили с тройка (демек средна работа) 1597. Какво има там ли? Ми, писаници, снимки, препратки, но нищо самокомпрометиращо. Дет вика Верчето - некъф отдушник. Обаче напоследък голем мързел - зарязала съм го. А пък кой го чете - ей Богу, не знам, защото към него линкове никога не давам
на ква база ще те оценят
малиииииииии:-)
тоя оняПенчо Заека написа:Тоз пък....ква България, ква оценка...тва са просто некви статистики. Дреме ми...на жилеткатаQuid написа:ако чакаш в българия да те оценятПенчо Заека написа:Хм, аз имам дирски блог, и като гледам - за година и нещо са го посетили 32225 човека, а са го оценили с тройка (демек средна работа) 1597. Какво има там ли? Ми, писаници, снимки, препратки, но нищо самокомпрометиращо. Дет вика Верчето - некъф отдушник. Обаче напоследък голем мързел - зарязала съм го. А пък кой го чете - ей Богу, не знам, защото към него линкове никога не давам
на ква база ще те оценят
малиииииииии:-)