Още не съм видяла пластмасовата кутия да пуска филм за т'ва как да се спасим от себе си
Gloria Gaynor
I've got
Не го гледАх! Иде ми малце в повечко.Rain написа:Тоя път урагани по целия свят.
Още не съм видяла пластмасовата кутия да пуска филм за т'ва как да се спасим от себе си![]()
![]()
Gloria Gaynor
I've got
Уау, "Коса" е любим, любим...Rain написа:Тоя път урагани по целия свят.
Още не съм видяла пластмасовата кутия да пуска филм за т'ва как да се спасим от себе си![]()
![]()
Gloria Gaynor
I've got
Себе си от себе, нали?4avdar4e написа:Уау, "Коса" е любим, любим...Rain написа:Тоя път урагани по целия свят.
![]()
Gloria Gaynor
I've gotВинаги съм считала, че е трябвало да се родя 20-на години по-рано, в Ню Йорк, по възможност
Най-любимата ми песен е тази (поздрав, Кенте): Векът на водолея
Кви урагани, бе, човек??:blink:
А да спасим себе си .. тук ще се съглася с Мила:winkw:
Има една книга "Състояние на страх"... не помня от кого беше...Rain написа:Тоя път урагани по целия свят.
![]()
Gloria Gaynor
I've got
Какъв филм с урагани?Rain написа:Тоя път урагани по целия свят.
![]()
Gloria Gaynor
I've got
Чавдарче, имам приятел живял преди 25 години в Ню Йорк, бил е на 20....невероятно .....като го слушам ме обзема чиста завист и постоянно го моля да ми разказва разни работи4avdar4e написа: Уау, "Коса" е любим, любим...Винаги съм считала, че е трябвало да се родя 20-на години по-рано, в Ню Йорк, по възможност
![]()
Или ако се обърнем към Светоний (говорещ за Ботушко):сър Айвънхоу написа:Има една книга "Състояние на страх"... не помня от кого беше...
Та... в общи линии се поставя тезата, че "населението" трябва да се поддържа в едно постоянно състояние на страх (от войната, от тероризма, глобалното затопляне и пр.), за да не се замислят за ежедневните си проблеми...
Абе... мързи ме да описвам нещата... Прочетете книгата и ще разберете...
Знам, но това не е модата на този форум. Това питахКапинчо написа:Че ти не знаеш ли? Тя има най-много последователи - практически 100%.ELBI написа:да няма някаква мода да се мре?Mila написа:Така е, защото като се случи това,
човек се озовава 2м под земята и там вече е спасен наистина.
Да бе. Утре щях да ходя, но лифтовете не бачкат. Сега дамата, с която щяхме да ходим се колебае за събота - щяло да е студено, незнамквоси...bead_ написа:ние предполагаме, той разполагаELBI написа: Надявам се, да не е този сезон...
п.п. иначе сезонът се очертава як. рила, миналата събота - 60 см сняг, боксуваше ми джипчето в двора.