Имената на улиците в България - върха на сладоледа
Имената на улиците в България - върха на сладоледа
по случайност отварям за некъв адрес и кво да видя?
ул Институтска пресича ул. Букет, която продължава в ул. Войводина могила, пряка на която е Летовищна
Хубаво е, че на Войводина могила успоредна е (отново - няма грешка в мен) Войводина могила
Както може да се досетите Институтска се пресича с Роден кът (която прави чупка на 80 градуса) и Чуката
Докато можеше да се досетим, че успоредна на ул. Букет е ул. Полски венец, то следващите успоредни са по-случайно подбрани - Боряна, Роден кът и Земеделска
Хич не мога да видя в този квадрант накъде продължава ул. Зелена ливада
Всичко това е концентрирано в кв. Овча купел.
ул Институтска пресича ул. Букет, която продължава в ул. Войводина могила, пряка на която е Летовищна
Хубаво е, че на Войводина могила успоредна е (отново - няма грешка в мен) Войводина могила
Както може да се досетите Институтска се пресича с Роден кът (която прави чупка на 80 градуса) и Чуката
Докато можеше да се досетим, че успоредна на ул. Букет е ул. Полски венец, то следващите успоредни са по-случайно подбрани - Боряна, Роден кът и Земеделска
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
улиците са групирани тематично
като почнат
или
са цветя и китки или са па революции стачки и разни сражения
тва някой пияница и извратеняка ги е правил тези неща
като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката и
като почнат
или
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Щото сме независими, бре! Демек от нас нищо не зависи!4avdar4e написа:Пък аз винаги съм се чудела, що във всеки град има поне по една "Независимост", ако не е улица, площад ще е
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
институтска, роден кът и чуката са типични цветя и китки - затова ми харесахаQuid написа:улиците са групирани тематично
като почнат
или
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
на тая институтска не мое да не е института по горите или нещо подобно:blum:ELBI написа:институтска, роден кът и чуката са типични цветя и китки - затова ми харесахаQuid написа:улиците са групирани тематично
като почнат
или
мислех, че ще кажеш, че е институт по цветята и китките...Quid написа:на тая институтска не мое да не е института по горите или нещо подобно:blum:ELBI написа:институтска, роден кът и чуката са типични цветя и китки - затова ми харесахаQuid написа:улиците са групирани тематично
като почнат
или
я пак си помисли добреELBI написа:нито Гладстон, нито Аспарух са били на Витоша!4avdar4e написа:Quid написа: като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката иИ кво общо има Витоша с Аспарух и Гладстон???
кво да мисля - и двамата са ми го казвали!!!Quid написа:я пак си помисли добреELBI написа:нито Гладстон, нито Аспарух са били на Витоша!4avdar4e написа:Quid написа: като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката иИ кво общо има Витоша с Аспарух и Гладстон???
:-)
- сър Айвънхоу
Фантастиката е в друг раздел, господине!ELBI написа:дали правилно разбрах, че най-накрая ще почерпиш?Quid написа:правилен отговор
лесно се комуникира с теб
малиииииии
Bella Ciao
Bella Ciao
няма лошо да почерпя но още не мога да разбера колко съм вътре за тази годинаELBI написа:дали правилно разбрах, че най-накрая ще почерпиш?Quid написа:правилен отговор
малиииииии
Не е вярно! Съдейки по това, че Гладстон пресича Витошка, то Гладстон е посещавал заведениетоELBI написа:нито Гладстон, нито Аспарух са били на Витоша!4avdar4e написа:Quid написа: като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката иИ кво общо има Витоша с Аспарух и Гладстон???
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ха така! Ако Кудиа е Калиостро-Сен Жермен,ELBI написа:кво да мисля - и двамата са ми го казвали!!!Quid написа:я пак си помисли добреELBI написа:нито Гладстон, нито Аспарух са били на Витоша!4avdar4e написа:Quid написа: като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката иИ кво общо има Витоша с Аспарух и Гладстон???
:-)
за теб остава Дънкан Маклауд.
На далавера си отвсякъде, шотландеца е много по ефектен от тия скучни аристократи!
- сър Айвънхоу
Супер! Сега остава и най-после да се запозная с тоз човек и на живо! Обичам аз такива благодетели...Remmivs написа:Съвсем не е. Куид е пич и черпи! Аз пак съм му длъжник! Даже отново! Мисля, че си пада малко садист може би!сър Айвънхоу написа:Фантастиката е в друг раздел, господине!
Bella Ciao
Bella Ciao
сервитьорката ще ти направи сметкатаQuid написа:няма лошо да почерпя но още не мога да разбера колко съм вътре за тази годинаELBI написа:дали правилно разбрах, че най-накрая ще почерпиш?Quid написа:правилен отговор
малиииииии
ти нали по това време ще си наблизо?vyara написа:Всички сме вътре с една година, не си само ти. Сега почерпи Елби човека от мъжка солидарност поне.Quid написа: няма лошо да почерпя но още не мога да разбера колко съм вътре за тази година
Аз съм в неяснота по най-важния въпрос - за кое заведение става дума?maggot написа:Не е вярно! Съдейки по това, че Гладстон пресича Витошка, то Гладстон е посещавал заведениетоELBI написа:нито Гладстон, нито Аспарух са били на Витоша!4avdar4e написа:Quid написа: като ти кажат някоя улица и не е трудно човек да се сети ква е и пряката иИ кво общо има Витоша с Аспарух и Гладстон???
като и забраня да ми носи квото и да еELBI написа:сервитьорката ще ти направи сметкатаQuid написа:няма лошо да почерпя но още не мога да разбера колко съм вътре за тази годинаELBI написа:дали правилно разбрах, че най-накрая ще почерпиш?Quid написа:правилен отговор
малиииииии
гледай кво стаааа:rotfl24:
даже след като си отхвърлил и последните дрехи от себе си?Quid написа:като и забраня да ми носи квото и да еELBI написа:сервитьорката ще ти направи сметкатаQuid написа:няма лошо да почерпя но още не мога да разбера колко съм вътре за тази годинаELBI написа:дали правилно разбрах, че най-накрая ще почерпиш?Quid написа:правилен отговор
малиииииии
гледай кво стаааа:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Ти, пък, все за печатните грешки се ловиш! Пропуснал тоя, дето й е правил визитките буквичката "б" отпред...4avdar4e написа:maggot написа: Не е вярно! Съдейки по това, че Гладстон пресича Витошка, то Гладстон е посещавал заведението:rotfl24: Пък аз ся се присетих за едни визитки на една бивша манекенка, чийто офис се намираше на ул. "Витошка"
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Знам, че и "к"-то е грешно! Ама нали за се заяждам.4avdar4e написа:И е добавил едно "к"сър Айвънхоу написа: Ти, пък, все за печатните грешки се ловиш! Пропуснал тоя, дето й е правил визитките буквичката "б" отпред...Всъщност смешното беше, че тя настояла така да се напише
А и предполагах, че каката е настоявала...
Ама карай!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Рем-а ме подиграва с един стар виц:Stranniche написа:А Граф Игнатиев бива прекъснат от Площад Славейков и после пак си продължава.Remmivs написа:- Граф Игнатиев!
- Площад Славейков!
Срещат се един руснак и един българин. Руснака се представя:
- Приятно ми е, граф Игнатиев.
Българина, за да не се изложи, решил да се представи подобаващо и заявил:
- И на мен ми е приятно, площад Славейков.
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Имената на улиците в България - върха на сладоледа
Аз много харесвах ул. "Народен юмрук" (май вече няма такава), "Народно хоро" - също.ELBI написа:по случайност отварям за некъв адрес и кво да видя?
И "Кадемлия" ми звучеше добре...
Panta rhei...