Не ни трябва да е голям. Някакъв опит за марки също да споделите.
Благодаря!
Ние си мислехме хоризонтален. Обаче сега четох, че не били удобни, защото всичко се затрупвало, че и някои скреж правели и пакетите залепвали...zmeu написа:важно е да влиза прасето
на къде,няма значение
Верче, майка ми има хоризонтален, голямо ровене пада докато стигнем до желаният пакет, наистина не е много удобен а и е труден за размразяване(често му се налага поради дългото време в което стои отворен).vyara написа:Ние си мислехме хоризонтален. Обаче сега четох, че не били удобни, защото всичко се затрупвало, че и някои скреж правели и пакетите залепвали...zmeu написа:важно е да влиза прасето
на къде,няма значение
Ако може личен опит... все ще ми е от полза.
e a кажи кво слагат хората че да ми стане ясно и на мен?!vyara написа:Бе трябва ни на хората, бе. Глей го как разсъждава.Quid написа:аз не знам вече тия фризери за какво са?
всичко става златно в тях
друго са си пресните неща

Е, това за температурата не го знаех. Мерси, Сноу.snowprincess написа:майка и татко имаха вертикален, но не знам каква марка беше
удобен е, защото всяко чекмедже може да се настрои за различна температура, а и по-малко място заема
явно нямаш село, от което да "прелитат" животни, заленчуци и плодовеQuid написа:e a кажи кво слагат хората че да ми стане ясно и на мен?!vyara написа:Бе трябва ни на хората, бе. Глей го как разсъждава.Quid написа:аз не знам вече тия фризери за какво са?

е са ще ти стана полезенvyara написа:Квото си искат бе!Quid написа: e a кажи кво слагат хората че да ми стане ясно и на мен?!
Трупове, кво! На жувотни.
Много питаш. Аз питам сега.
Не си ми полезен.
Мерси, Яге. Натам се наклоних и аз вече. Вертикално се наклоних, да кажа.
харесваш явно мъже които не харесват замразени нещаsnowprincess написа:колко евро плащаш за тока на фризера тиQuid написа:май само моя фризер е на ток
баси
баси, защо винаги харесвам мъже, дето са "на брашното евтини, на триците скъпи"
е аз написахМнемозина написа:Мен пък ме загриза въпросът какво слагаш в него, като не ти трябва.Quid написа:май само моя фризер е на ток
баси
неква ирония май улявам тук сегаvyara написа:Тества си гумите най-вероятно.Мнемозина написа:Мен пък ме загриза въпросът какво слагаш в него, като не ти трябва.Quid написа:май само моя фризер е на ток
баси
Харчи колкото телевизор.vyara написа:Аз по-скоро исках да разбера колко е голям.Quid написа:индезит ми е всичко:-)vyara написа:20 евро на месец. Сигурен ли си?Quid написа: 15-20 евро
едно прасе има сега в него и е така си седи
Какъв ти е фризера?
Наистина ли толкова харчи един фризер!
Имам си една много ценна торбичка с копър. Мале какъв таратор става с него по всяко време на годината...snowprincess написа:явно нямаш село, от което да "прелитат" животни, заленчуци и плодовеQuid написа:e a кажи кво слагат хората че да ми стане ясно и на мен?!vyara написа:Бе трябва ни на хората, бе. Глей го как разсъждава.Quid написа:аз не знам вече тия фризери за какво са?
всичко може да се замрази - ягоди, малини, пипер, грах, пилета, зайци, прасе...
питай го боев за марката на този телевизор ква е:-) и при колко градуса е помещението в което му е фризера и а пак да си говориме:-)vyara написа:Мерси, Боев.БоЕВ написа: Харчи колкото телевизор.![]()
Тоя как ме шашка само!
пресния копър не свършва съм забелязалБоЕВ написа:Имам си една много ценна торбичка с копър. Мале какъв таратор става с него по всяко време на годината...snowprincess написа:явно нямаш село, от което да "прелитат" животни, заленчуци и плодовеQuid написа:e a кажи кво слагат хората че да ми стане ясно и на мен?!vyara написа:Бе трябва ни на хората, бе. Глей го как разсъждава.Quid написа:аз не знам вече тия фризери за какво са?
всичко може да се замрази - ягоди, малини, пипер, грах, пилета, зайци, прасе...
Те, първите хладилници, може и с манивела да са ги задвижвали. Ама сега е друго, слагат всякакви енергоспестяващи системи. Човек може да се откаже от куп неща приготвяни като зимнина, но от замразяването няма как да се избяга. Аз, например отказах приготвянето на домашна лютеница - много трудоемък процес съпроводен с разход на страшно много материал, домати, моркови, олио... по-изгодно е да си го купиш.vyara написа:Мерси, Боев.БоЕВ написа: Харчи колкото телевизор.![]()
Тоя как ме шашка само!
тва е навсякъдеБоЕВ написа:И къде тва - в халите?Quid написа: пресния копър не свършва съм забелязал
най после съмишленик в тази тема:-)pocti_bezobidna написа:Са и аз да се намеся - вертикален. Хоризонталния много място заема.
Пък вертикалния да е с отделни чекмедженца, че е удобно.
Обаче, принципно погледнато, фризера е ненужна вещ. Ползвахме известно време в зората на демокрацията, но не съм доволна като цяло - замразените плодове като компот стават като ги размразиш, зеленчука по-бива. Ама сега сичко има у магазина. Според мен направо си излиза по-скъпо - пазаруваш, тъпчеш във фризера, после размразяваш... Не си е работа направо.